От БСП: По-чести предсрочни избори, да изберем правилните

Евролистата на БСП ясна през април, над 80 са номинациите
8 мар 2019 16:00, Анисия Иванова
61
От БСП: По-чести предсрочни избори, да изберем правилните
Архив: Булфото

Няма нищо страшно в предсрочните парламентарни избори, дори е добре да се правят по-често, докато не дойдат наистина хора, които умеят да управляват добре. Това коментира във Варна говорителят на парламентарната група на партията Елена Йончева.

Тя обясни, че номинациите на структурите на БСП в страната за евроизборите вече са над 80. По думите на Йончева окончателното подреждане на листата ще стане ясно в началото на април.

За да бъдат премахнати възможностите за фалшификации на избори, е необходимо да има публичен регистър на избирателя, посочи Йончева, цитирана от БТА.

Според нея такава стъпка би била от полза за всички партии, но управляващото мнозинство в момента е против, тъй като ще изгуби шанса си да манипулира резултатите.

По думите й в системата на ГРАО има над 2 милиона българи, които живеят в чужбина, но все още се водят на адрес в родината си и с техните имена може да се спекулира.

В България тече процес на пълзящ авторитаризъм, каза още Йончева. По думите й българите вече нямат критично отношение, тъй като не разполагат с истинска информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
19
 
! Отговори
Сврака.... преди 5 години
...*** кумунисти..
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ти си правилната....
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В края на миналата година партията на зелените в Европейския парламент излязоха с доклад, който сочи, че в България всяка година от корупция изтичат 11 млрд. евро. Техният доклад е базиран на информация на Евростат, ОЛАФ и на Европейската комисия, посочи Елена Йончева.
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало Днес.бг петък е не помествайте такива снимки ,отиде ми празничното настроение.
6
0
 
5
 
! Отговори
V преди 5 години
,,докато не дойдат наистина хора, които умеят да управляват добре,, ВИЕ ОТ ГОДИНИ ОБЯСНЯВАТЕ НА ХОРАТА ЧЕ Е ВАЖНО САМО ДА СМЕ В ЕС И НАТО ,СЕГА КАЩЕ ГИ НАКАРАТЕ ДА ПОВЯРВАТ ЧЕ ИМА СМИСЪЛ ДА УПРАВЛЯВАТ ХОРА С ВИЗИЯ И ОПИТ В ЕС ,А НЕ ВИШИСТИ ?Никой не вярва че има смисъл да се бачка ! От години втълпяват пропаганда и източване чрез еврофондове.ТОВА ВЕЧЕ Е ЦЕННОСТНА СИСТЕМА .Цели поколения са облъчени . Скоро няма да може да се промени нещо .Всички гласуват за наще за да разграбват обществен ресурс
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Ленче плаща разходите и по два избора на ден ще правим!
4
4
 
31
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Йончева предлага предсрочни избори, до идването на БСП нас власт. За нея няма национални интереси, а важното е да могат да крадът.
3
4
 
25
 
! Отговори
Тази жена ме плаши преди 5 години
Ама правилните? Кои са? Тези, които ни грабеха 45 години и ни потискаха, а сега са света вода ненапита?
2
1
 
13
 
! Отговори
Луд преди 5 години
А под "правилните" да разбираме ....
1
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали листите щяха да са готови края на март. И тия смешници искат да управляват