Ще стане ли Мая Манолова кмет на София?

Движение "Заедно" издигна кандидатурата на омбудсмана
22 мар 2019 22:35, Нели Христова
149
Ще стане ли Мая Манолова кмет на София?
Снимка: Булфото, архив

Движение "Заедно" издигна омбудсмана Мая Манолова за кмет на София. Знае ли обаче тя за кандидатурата и съгласна ли е с нея?

"Убедени сме, че в София трябва да има промяна - "Топлофикация", паркинги, лош въздух, корупция, транспорт. Тази промяна трябва да бъде олицетворена от някого и по наше проучване, ако се яви Мая Манолова срещу госпожа Фандъкова, Мая Манолова ще спечели", заяви един от членовете на Движението - Александър Томов пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че Движение "Заедно" е уникална формация, в която влизат извънпарламентарни партии, които не поставят акцента на ляво и дясно. Има абсолютно конкретна програма, в която участват 37 професори. Тази програма е свързана със съвсем различна икономическа и социална стратегия.

"Не можем да позволим Румъния да е преди нас. Не можем да позволим да губим повече хора", настоя Томов.

Той допълни, че единственият начин това да се промени е като се вдигнат темповете на растеж и се освободят повече средства за пенсии и заплати. По негови думи Движение "Заедно" ще се яви на евроизборите, въпреки трудните условия, в които са поставени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой и да изберете все тая.
58
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Маиче а дано те изберат и попитали такива полицаи редно лие да горят *** а тотевв апартаментите 10 година е това
57
18
 
6
 
! Отговори
Йордан преди 5 години
Между Фандъкова, която е оплетена в корупцията на Герберите и червения популист Манолова, която ще се обкъжи с червените корупционни схеми май по добре е Фандъкова.
56
7
 
4
 
! Отговори
опетков преди 5 години
До Анонимен Независимо кой ви е кмет подлезите ви ще са опикани, пейките изпочупени и мръсотия навсякъде, защото сте селяни, нарекли се столичани, а простотията сте издигнали в култ(май че е в сила за повечето българи). Манталитетът на простака се променя само с много бой и много глоби. А за ММ кметството е ниска топка, не я подценявайте. Че е тъ*па, куха лейка е ясно отдавна, но тя си носи "маршалския" жезъл и по-ниско от президент или министър-председател не я търсете.
55
1
 
13
 
! Отговори
Шотландски боец преди 5 години
Сашо Апашо е хитрец. Яхна високия рейтинг на Мая. Лупи е за затвора но уви ако влезне той ще трябва и други силни на деня управляващи да го последват....
54
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като Манолова се "справи" с рекетьора на софиятци "Топлофикация" сега да я направят кмет та да се прегърне с нея !
53
8
 
15
 
! Отговори
София е синя преди 5 години
*** и комунистка никога не е ставала кмет на София и никога няма да стане. Мая Манолова е и *** и комунистка т.е. никога не може да стане кмет на София.
52
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хахахаКато прочетох Александър Томов, викам си не може да е лупито, онзи "оправи" кремиковци, ЦСКА и се пенсионира.Погледнах в сайта на заедно - ама той верно същата некадърна стара муцуна.Баси и наглостта.Мая Манолова, ако държи на името си, трябва публично да се разграничи от Сашо Апашо.
51
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Работата на кмета е да поддържа града и инфраструктурата, а не да прави политика и да оправя заплати.Може да се каже, че при Фандъкова освен метрото и няколко булеварда, всичко друго е занемарено.Мръсотия и кал навсякъде - не се чисти.Парковете - пейките изпочупени.Подлезите - опикани.Тротоарите - разкъртени с отворени шахти.И т.н.Но не мисля, че и Манолова би се справила.Трябва независим, действен човек, не политик.
50
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
щом Лупи стои начело на това начинание, няма съмнение, че относно ползата за София е много съмнително!
49
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А нов омбудсман? Цачева? Кмет Цецо?
48
3
 
7
 
! Отговори
ах преди 5 години
И тази кака се "вихри" с разрешение свише.Ужким имаме демокрация.Я виж какво става с опълчилите се-Иванчева,примерно...
47
1
 
2
 
! Отговори
65 преди 5 години
,,Не можем да позволим Румъния да е преди насТова дискриминация ли е ,те летвата ли ни е,или какво?
46
6
 
19
 
! Отговори
dmx преди 5 години
Едно мога да ви гарантирам - промяна с БСП няма да има, доказали са го през годините. Реална перспектива за промяна има само, ако Десислава Иванчева се кандидатира за кмет. И в затвора е била, което е чудесно, защото ще има куража да удари някои симпатяги. Дано се разберат тези прости работи.
45
5
 
14
 
! Отговори
Митев преди 5 години
До тук с Българският Робин Худ в пола Явно този кокал й е малък и се натиска за друг. Цялата пара в свирката е била заради изборите.
44
7
 
6
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Мая да пита Йорданка за моста към Терминал 2. Колко струва, кому беше нужен, кой го предложи, кой даде парите. Защо имаме същото задръстване? Защо няма връзка на летището с околовръстното, която ще бъде десетки пъти по евтина.
43
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да сте спокойни герберите ...........великият фалшификатор на изборите, геният от ВИФ ще направи така, че кметът на София да е гербер!!!Знаем ги вече тия финикийски номера!
42
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се,че ще е по-добър кмет от фъндъчката,която разбира само от градинки и цветенца,всичко останало е по нареждане на баце.
41
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Народа 44Не говори от името на народа, селянин ***!!!
40
12
 
16
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Я мислим оти Маето има повече акъл от самоковската даскалица по РУСКИ език ...