Симеонов защити Цветанов и Цачева: Защо ги изкарват злодеи?

Не може да се държи сметка за имотна сделка, заяви лидерът на НФСБ
24 мар 2019 13:48, Красимир Ангелов
344
Симеонов защити Цветанов и Цачева: Защо ги изкарват злодеи?
Снимка: Булфото

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов защити шефа на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод обвиненията към него за закупен апартамент в столичния квартал "Изток".

Още по темата
"За случая с Цветан Цветанов моето мнение е, че никой не може да държи сметка за имотна сделка, при която едни 200 кв. м се заменят за 240 кв. м с доплащане. И двата закупени апартамента са в един и същ квартал при аналогични цени и не става въпрос за никаква злоупотреба или нарушение на закона", заяви Симеонов пред "Фокус".

"Нека тези, които в момента се упражняват, включително моите партньори, дали е било морално да се подава оставка, нека първо да отговорят има ли закононарушение. Ощетена ли е общината, държавата, платени ли са данъците? Не мога да разбера за какво някой по най-лумпенски начин и то основно медиите, ще държат сметка за това на каква цена ще бъде закупен един апартамент, след като са спазени законите и са платени данъците", заяви бившият вицепремиер.

Според него става въпрос за обвинение, абсолютно немотивирано, необосновано и неаргументирано. "Просто ти казват: "Този е злодей" без да докажат или да кажат по какъв начин. Защо да е злодей, какво е направил?", попита Симеонов.

Той бе категоричен и че няма абсолютно никакво основание за оставката на Цецка Цачева. "Специално тя е един от най-почтените и неукорими в своята дейност политици",  посочи лидерът на НФСБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я, партийния нужник на ГЕРБ пак отвори уста да събере падналото от задните части на шефа.
13
3
 
39
 
! Отговори
Грую преди 5 години
Изкарват ги злодеи защото така трябва !!!Последните 10 години само техните имена и премиерското се въртят. Стига !!!Ти пък с твоята кабеларка щот не си ?!
12
2
 
16
 
! Отговори
Защо ги изкарват зло преди 5 години
Ами нали така постъпваше комунистическият елит. А?
11
2
 
43
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Хайде и WC-то изплува от двете 00 ред е на останалата интересчийска сбирщина като Биков, Тодоров и Гърневски.
10
2
 
58
 
! Отговори
АЛО ВИНКЕЛОВ преди 5 години
Кажи какво стана с ДОМУСА, дето уж щеше да го вкарваш в затвора. Май вече сте приятели...
9
4
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Симеонов защити Цветанов и Цачева: Защо ги изкарват злодеи?Не може да се държи сметка за имотна сделка, заяви лидерът на НФСБ"Това нагло човече просто се подиграва с нас...
8
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все няма пари за повишаване на пенсии и заплати и на фона на тази всеобща мизерия управляващите да си купуват луксозни имоти е най-малкото неморално. Ама явно и Симеонов не знае какво е морал.
7
51
 
8
 
! Отговори
БСП - жалка преди 5 години
И какво излиза сега, че Голямата лъжа(*** Нинова) номинира Малката лъжа(Елена Йончева). Каквото и да изберем все лъжа избираме. Другари за смях на кокошките станахте...
6
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още един отече в политическия сифон.
5
7
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов освен, че обижда майките на деца с увреждания и самите деца, също така защитава изпеченият престъпник Цветанов. Това човече седмици наред отказваше да си подаде оставката, съо като Цветанов, който офейка в САЩ да се скатава. Краставите магарета през 9 баира се надушват.
4
4
 
34
 
! Отговори
АКО Я ДАВАТ ЦАЧЕВА преди 5 години
за Лека нощ деца може и да мине за Баба Яга, ама аз на моите не им давам да гледат безумно безинтересните 10 мин. преди По-Света и нас
3
6
 
56
 
! Отговори
ЧАК ЗЛОДЕИ НЕ СА преди 5 години
Но също като теб са ПРЕСТЪПНИЦИ. Както ТИ открадна половината пари за оградата, така и те са нарушили поне -5-6 закона с тези лобистки закони и апартаменти на мизерни цени, на всичкото отгоре изповядани на данъчни оценки, което си е ДОКУМЕНТ с НЕВЯРНО съдържание
2
4
 
28
 
! Отговори
Веселин Василев преди 5 години
Отивай да се учиш за адвокат!!!!!
1
5
 
43
 
! Отговори
/БУРГАЗЗЗ преди 5 години
ХАЙДЕ И ЧОВЕКА ОТ БУРГАС СЕ ОБАДИ ? КАК Е ВЪЗПИТАЛ СИНА СИ КЛАСИКА ? БРАВО НА ЧОВЕКА