От НФСБ: Радев сам ще прецени КСНС социално значим ли е

Ако пакет "Мобилност" бъде приет, цялата държава ще го усети
Обновена: 3 апр 2019 22:12 | 3 апр 2019 22:08, Красимир Ангелов
12

Държавният глава Румен Радев свиква КСНС заради корупцията по високите етажи на властта, а лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви, че президентът е навлязъл в политическата кал.

Още по темата
"За пореден път президентът се меси в политическите теми. Но все пак е негово право да свика КСНС. Има органи, които трябва да си свършат работата с разследването на корупцията. Радев ще прецени сам този съвет социално значим ли е", изтъкна депутатът от НФСБ Росен Живков.

Народният представител коментира и развитието с пакета "Мобилност", който не дава мира на родните превозвачи. Ако този проект бъде приет, то очакванията са за масови фалити на български фирми.

"След гласуването на "Пакет 1" идва "Пакет 2". Той ще отвори вратите на големите европейски държави да дойдат на българския пазар. На утрешното заседание трябва да бъдат гласувани над 1100 поправки.

Ако изгубим и пакетът "Мобилност" бъде приет, то ще пострадат фирмите у нас. След това ще го усети и цялата държава", подчерта гостът на Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
5
 
! Отговори
Непобедимият простак преди 5 години
Простакът, крадецът и лъжецът са непобедими. Опростачените герберасти крадат, а фалшивите патрЕоти лъжат.
10
2
 
4
 
! Отговори
Лъжци и крадци преди 5 години
Герберастка корупция, кражби и простотия, с подкрепата на лъжливите патрЕоти. Това е "управлението" на България.
9
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Социалната значимост на този президент е да бъде лош пример.Всеки следващ президент ще е по-добър и така ще отблъснем от дъното.
8
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Защо НЕ свиква съвета за КТБ която отнесе 6% от националния продукт вече две години."Защото КСНС беше свикан по времето на фалита на КТБ. КСНС се свиква по време на внезапно настъпили събития към днешна дата, а не постфактум.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има конфликт на интереси. Никой няма да отиде на срещата да се бори със себе си.
6
6
 
5
 
! Отговори
с тоз президент.... преди 5 години
Това че се занимава с апартамента на Цветанов, може и да е негово право, но ....Защо НЕ свиква съвета за КТБ която отнесе 6% от националния продукт вече две години.Това борене на престъпност ли е или нещо друго?
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"За пореден път президентът се меси в политическите теми. Но все пак е негово право да свика КСНС. Има органи, които трябва да си свършат работата с разследването на корупцията."Даа, относно тези "органи". Да питаме ли Горанов за оценката му за антикорупционните органи или да питаме шефа на антикорупционните органи как вървят цените на луксозните имоти? При такава мафиотска обстановка свикването на КСНС е логично.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо ново. От зората на демокрацията правим това. Съсипваме всичко родно, а на тяхно място се настаняват външни фирми. ЕРП - та, водата, няма земеделие и внасяме зеленчуци. Примери колкото искаш.
3
11
 
5
 
! Отговори
Чистач преди 5 години
Добре ,че в България има кой да преценява кое как да става ,защото с предатели като чорапа ще я докараме до лудницата.
2
12
 
7
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
Поредният ялов напън на *** да бъде забелязан. А кога ще коментира корупцията в партията, която го издигна? Там всички чисти ли са?
1
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев може да преценя само каквото е преценила Масква