Радев свиква КСНС заради "Апартаментгейт"

Корупцията по високите етажи ще е във фокуса на КСНС
Обновена: 3 апр 2019 11:44 | 3 апр 2019 11:25,
200
 Радев свиква КСНС заради "Апартаментгейт"
Снимка: БТА

Президентът свиква Консултативен съвет по национална сигурност на 8 април.

Заседанието на КСНС ще е посветено на борбата с корупцията по високите етажи на властта, съобщиха от пресцентъра на президентството.

Още по темата


Заседанието ще е на тема "Резултати от противодействието на корупцията по високите етажи на властта. Необходимост от мерки".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
14
 
10
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 5 години
Оф, става ми жал за човечеца, за Радев, де. Необузданият му кариеризъм го постави в зависимост от ЗКПЧ-то на БСП, ИЙ, и тай я следва сляпо. Все повече се излага и на моменти имам усещането, че ИЗОБЩО НЕ СЪЗНАВА КАКВО ПРАВИ, КОЙ Е И КАКВО ВСЪЩНОСТ СЕ ОЧАКВА ОТ НЕГО. Няма как президент да бъде говорител на опозицията (и то на БСП!) и да прокопса.
110
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А той самият слага ли се към числото с апартаментите?Защото и той има купен на занижени апартамент!
109
11
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
на комуниста радев му нареди комуниската *** да свика съвета защото тя усуща че губи почва под себя си.ех защо не приеха закона за лустрацията 1992 година тогава нямаше да има нито един комунист в БЪЛГАРИЯ.
108
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доста закъсняло. КНСБ на тази тема трябва да се свиква два пъти месечно.
107
18
 
7
 
! Отговори
Руми е много ядосан преди 5 години
Р.Радев е много ядосан, защото загуби комисионните, които му бяха обещали за Грипен.
106
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев трябваше да свика КСНС за Харманли- гейт, където имаше прикриване на ПТП с участие на неговия баща и корупционни практики при което беше написан акт на жертвата - инвалида Стефчо !
105
9
 
3
 
! Отговори
факт преди 5 години
Добра идея на Цветанов.Крадците да разследват крадците.
104
16
 
7
 
! Отговори
*** преди 5 години
Колко тъпо гледа само
103
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
101 - ако ще се разследват скъпи рокли - да разследваме Лиляна Павлова, която се фукаше с чанти от крокодилска кожа за по 10 000 лева.в случая не говорим за корупция, а за селян-ия, когато хората гладуват, да се покажеш гъзар.
102
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб когато темата не им е удобно, бягат от нея. Голямата тема, която обедини 2 милиона българи е "Борбата с корупцията". Радев няма никаква вина, че правителството е корумпирано. Да, той не е светец, но не длъжен да премълчава грешките на властимащите, а напротив - да им се явява коректив.
101
18
 
9
 
! Отговори
Клепоух разединител преди 5 години
Бившият генерал Радев още преди да бъде предложен за президент разедини БСП. След това разедини т.н. съюз между АБВ,БСП и партията на Дончева. Е как ще обедини българите ???
100
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що КСНС бе Радев и ти искаш апартамент а не се включи навреме в далаверата ли
99
15
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА РАЗСЛЕДВА И ПРЕЗИДЕНТШАТА, НА КАКВИ ЦЕНИ СИ КУПУВА РОКЛИТЕ! НЯМА НИЕ, ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРКИ ДА КУПУВАМЕ РОКЛИ НА СКЪПИ, БУТИКОВИ ЦЕНИ, А СЪПРУГАТА МУ ДА СЕ КИПРИ В ЕВТИНИ ТОАЛЕТИ!
98
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех,г-н Радев,полагаш много усилия да събудиш тоя народ,ама той така дълбоко е заспал,че тия с охилените физиономии танцуват по главите му и пак не се събужда.Затова всеки народ си заслужава съдбата.
97
24
 
11
 
! Отговори
baba преди 5 години
На какво се осланяш президенте на БСП. Защо спа до сега и когато нещата се успокояват ти се сещаш и ги изваждаш наново.Излиза "вчера баба пръднала на президента сега му замиридало".Жалък си в очите на много,много хора.
96
11
 
25
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Радев нищо неможеш да им направиш те са оплетени като свински черва....
95
11
 
16
 
! Отговори
Ама каква корупция преди 5 години
Всяка далавера без участие на тиквоний и сие е корупция,т.е. това си е законна далавера.
94
6
 
19
 
! Отговори
94, преди 5 години
президента не е разследващ орган.Той може да посочи преялите с власт,но разследването е в ръцете на други,които са контролирани пак от тази власт.Затова не очаквай резултати.Ние си нямаме една/един Кьовеши за да подпука ненаситните.Единствено народа може да ги накаже като ги изхвърли от властта.
93
2
 
7
 
! Отговори
До 62 преди 5 години
Не се казва "да не се пъни",а "да не се пъне".Разни неграмотници тук се опитват да раздават акъл,а очевидно техния е на санитарния минимум.
92
4
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Не оправдавам в никакъв случай властимащите с апартаментите! Но, през всичките 30 години "демокрация", колко хора от всички управляващи партии се нагушиха с имоти за милиони и си живеят спокойно без да бъдат разследвани, и дори размахват с пръсти и заклеймяват останалите! Господин президент, ако сте такъв на всички българи, разследвайте всички налапали се и преяли, не само от ГЕРБ, но и от БСП, СДС и ДПС!