Данаил Кирилов познавал много добре БСП отвътре

Бил експерт на ГЕРБ, за него това било кауза
243
Данаил Кирилов познавал много добре БСП отвътре
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Новият правосъден министър Данаил Кирилов, който беше областен управител на София от БСП, но след това напусна левицата с мотива, че не е съгласен с политиката й, призна, че добре познава Столетницата.

Още по темата
"Сложни са отношенията с БСП. Познавам ги много добре отвътре и това е основание за притеснение, но смятам, че винаги съм бил политически коректен в политическата битка и борба. Винаги съм отстоявал принципите си", коментира той пред bTV.

Той допълни, че се гордее със законите, които е изготвил като шеф на правната комисия в НС.

"Приемах с голяма любов работата, която вършех в Народното събрание. Преходът създава вътрешно напрежение. Имах възможност да докажа административния си опит. Това предизвикателство в момента е много сериозно. Приемам мандата като тежко и сериозно възлагане. Длъжен съм да дам всичко от себе си“, обясни той.

Данаил Кирилов сподели още, че е приел каузата на ГЕРБ, както и да бъде един от експертите на партията.

"Винаги съм се борил - още от Столична община. Още през 2005 г. при частичните избори, когато Борисов беше избран за кмет на Столична община - всичко се промени. Това, за което сме се борили аз и Бодижар Димитров - да има прозрачност в разпореждането с общинското имущество, да има излизане от онзи модел, който беше установен повече от 10 години", каза още той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЦИРКА ПРОДЪЛЖАВА,НО ДСБ ЩЕ ИМ СПРЕ ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО СЪВСЕМ СКОРО
201
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С назначението на този човек за министър, ГЕРБ освен партия на кражбите и простотията стана и партия на цирковите изкуства.
200
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забележете , че в изказванията ,,Му"половината от изреченията са от буквата ,,ъ-ъ". Какво ли означава това , че мислите идват бавно или липса на нещо , но пък е много дразнещо когато има кой да го слуша .
199
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 5 години
Е как няма да познаваш бсп,нали си член на бсп,др.министер.
198
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е много зле. По-зле от тетка. Не е зле да иде и на лекар. Има някакви отклонения.
197
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е за оставка на това жалко "правителство" !
196
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли поне един политик или на някаква службичка бойковист,който да не се е облагодетелствал от положението си...Ей така, да живее в панелка,скромно и без асансьори до спалнята и сауна на покрива. .
195
0
 
18
 
! Отговори
Aнонимен преди 5 години
Има ли още нормален българин, който да вярва на тези нагли бандити, които превзеха цялата държава. И ако спечелят изборите, то е ясно , че победата ще бъде в резултат на мръсните машинации на възпитника от помощното училище във Вършец.
194
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боко обеща,че ако загубят изборите,ще подаде оставка...,тъй като дотогава ще го е напуснал и последния министър....Още 48 дена остават до края на ГРОБ...
193
1
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Ако конструкцията на лицето и лицевите мускули ,кореспондира с конгнитивните и ментални възможности на индивида,то новия министър на правосъдието ще е доста странна персона на този пост.Не се коментира тембъра на гласа и вербалният фонд
192
0
 
19
 
! Отговори
Ужаст преди 5 години
Толкова ли Бойко няма кадърни юристи?Този човек на снимката какви ги натвори, БГ години няма да може да се оправи с "правните му абсурди".Изчисляване на пенсии,Синхронизиране на ЕС Директиви и вкарани измислени условия.Съдебни инспектори.Закон засягащ лекари и пациенти.Кирилов е вреден за БГ, дет викаше един негов колега "Не бих го назначил за пазач на Съда".Не знам къде е завършил, но ББ и Цачева са гении пред него.
191
0
 
15
 
! Отговори
ХМ! преди 5 години
НЕ СЪМ СИ МИСЛИЛ ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ТАКИВА КАТО ТОЗИ ЩЕ СТАНЕ МИНИСТЪР НЕ ЧЕ ДРУГИТЕ НЕ СА СЪЩИТЕ НО МАЛКО ПО ДОБРЕ ГОВОРЯТ НЕ СРИЧАТ ИНАЧЕ СА СЪЩИТЕ КАЛИНКИ - ГОРКАТА НИ ДЪРЖАВА ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХА - В ГЕРБ НЯМА ТАКИВА ДЕПУТАТИ ДА НЕ СА СМЕНИЛИ НЯКОЛКО ПАРТИИ
190
1
 
12
 
! Отговори
Честито на Кирил преди 5 години
С някаква децка радост си мисля как ли родителите всяка вечер ще си казват: никога не сме си мислили че един ден, ако ще само за един ден, че ще заспиваме като родители на министър. Това ми се иска да имам един ден когато ако имам деца така да се кьорават че и аз да заспивам с чувството на чичо Кирил и жена му.
189
1
 
9
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
обичайното чесане на езици в което на балканите сме най добрикогато обаче дойде време за действие боко казва какво да се случи в миналото много кадърни реформатори бяха отстранени за да не се проведат нужните промени дори и този пореден кадър да има амбиции те бързо ще бъдат подтиснати да кротува
188
18
 
0
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Ами Дани е голям юрист. Той ша опрайми работата. Само заради него ша гласувам. Браво. Честен човек специалист
187
1
 
17
 
! Отговори
ж преди 5 години
държавността пропадана , да живее фараона който управлява , няма закони, няма демокрация
186
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гърбушкото от Нотр Дам
185
14
 
2
 
! Отговори
В преди 5 години
Седалището на Червеният свинариум остават само корумпирани ***.
184
25
 
2
 
! Отговори
Какво излиза преди 5 години
Принципните и честни хора излизат от Бсп и в червената *** остават само корумпираните мутромилионери.
183
1
 
20
 
! Отговори
Барби сменя Буда преди 5 години
Има неопровержими доказателства че с най висока степен на вероятност не Бойко е сменил Цецко, а самият Цецко ще смени Бойко с Барбилина. Цецко бе в стихията си като сериозен парламентарист, предан партиец, честен гражданин на България, верен на семейните ценности, Балканските фоклорни традиции и демократичните рецепти на Европа и НеЕвропа. Това да изгониш Цецко от Парламента, да го опозориш пред Партията, Държавата и Сейството-това не само не се забравя-и ще се помни до втооро нареждане!!!!!!