Цветанов: В "Европа ни чува" има заложени резултати!

Слоганите на партията – изпълнени със съдържание!
7 апр 2019 19:44,
228
Цветанов: В "Европа ни чува" има заложени резултати!
Снимка: БТА

По традиция предизборните слогани на ГЕРБ са изпълнени със съдържание и техният избор не е случаен. Никога не сме гледали на какви слогани са залагали други политически сили през годините, интересували сме се само от това да гарантираме приемственост между основните предизборни послания на партията, заяви председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"В нашия слоган „Европа ни чува“ има заложени много резултати – за европейската перспектива на Западните Балкани, за охраната на границата на ЕС, за диалога между ЕС и Турция и за всички досиета, които успяхме да затворим по време на европредседателството. Всичко това ни дава основание да смятаме, че наистина Европа ни чува", настоя Цветанов.

Още по темата

Той обясни, че след евровота ще бъде направен щателен анализ на изборните резултати, като в подбора на кандидати за кметове и общински съветници ще се взима под внимание тяхната активност и обществено одобрение по време на европейските избори. Зам.-председателят на ГЕРБ също така анонсира, че кандидатът за кмет на Добрич ще бъде партиен член, но все още е рано да се говори за име, тъй като номинационните събрания не са стартирали.

По темата с днешното интервю на кмета на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова – Цветан Цветанов обясни, че думите й са извадени от контекста може би с цел да се търси някаква интрига.

"С Йорданка Фандъкова сме в отлични отношения и между нас съществува голямо доверие“, категоричен бе Цветанов. По думите му неговата оставка е била доказателство за високия политически и морален стандарт, който съществува в ГЕРБ. „Ние сме много по-различни от всички останали. Затова нека преди да ни оценяват – политическите ни опоненти да видят себе си. Дори в момента има няколко народни представители от БСП с повдигнати обвинения, които освен, че не напускат постовете си – вършат активна партийна работа. При ГЕРБ има стандарт и това е силата ни“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шарл дъо Гол, Конрад Аденауер и Кисинджър в едно.
16
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Европа ги чува, а СВОБОДНА ЕВРОПА ГИ ВИЖДА!
15
1
 
32
 
! Отговори
цвъкцвък преди 5 години
Тоз сега ще тръгне да обикаля градове и села да агитира за Габриел и Шмайзер. И Сашко Йорданов дебелия. Ако имаше народ, а не стадо, нямаше да му се радват и да правят селфита с него, а с камъни и сопи щяха да го гонят.
14
0
 
27
 
! Отговори
питанчо преди 5 години
сега разбрах какво е ***
13
0
 
30
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
А за народа и най...бедните няколко милиона пенсионери,какво сте...заложили.Явно продължаване на геноцида.А за младите,които бягат поради липса на икономически нормални условия.Твойта щерка защо не се върна милата,да е жива и здрава.Хайде от нас да мине,но и слогана няма да ви...помогне,защото не мислите и не работите за България.
12
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Европа ви чува и ви вижда. Германия каза "Конфискувайте жилищата!".
11
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не им върви на слогани.Грабим БългарияЯлов е, ***.Сега откраднат от мъртвото НДСВ слоган.Комунисти, какво да ги правиш.
10
1
 
12
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Господин- Цветанов,...Честит- велик- ден,...
9
1
 
42
 
! Отговори
АПАРТАМЕНТ 8 преди 5 години
Слогана е:Всеки глас за ГЕРБ - тухла в новия апартамент на Цецко.
8
0
 
42
 
! Отговори
su преди 5 години
Защо пишете за този човек. Вече никой не му вярва.
7
2
 
33
 
! Отговори
WTF преди 5 години
Европа чува асансьора на Цицо.
6
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото и да говори,Цецо и Цецка оср.ха герб
5
0
 
39
 
! Отговори
няма изненадани преди 5 години
До АнонименКражбата е тяхната идеология. Дано и резултата да е като на НДСВ.
4
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ откраднали слогана "Европа ни чува"Слоганът "Европа ни чува", който ГЕРБ обяви за свой за изборите за Европейски парламент е краден. Използва го НДСВ за същата кампания, но през юни 2009 г. Тогава водач на листата на царското движение беше Меглена Кунева, която беше и еврокомисар на България. Тогава НДСВ вкара двама в Европарламента, а самата Кунева не получи подкрепа за втори мандат от дошлото впоследствие първо правителство на Борисов и приключи с брюкселската кариера.
3
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОТВРАТ !!!!!!!!!
2
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Млък бе асансьор
1
33
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е. Факт.