Радев от Ливан: България е атрактивно място за инвестиции

Президентът присъства на Ливанско-български бизнес форум
34
Радев от Ливан: България е атрактивно място за инвестиции
Снимка: БТА

България е атрактивно място за инвестиции, а и врата към Европа. Това обяви президентът Румен Радев при откриването на Ливанско-български бизнес форум в Бейрут. Президентът е на официално посещение в Ливан по покана на ливанския си колега Мишел Аун.

Радев отбеляза, че когато се говори за бизнес, много са важни две неща - политическа подкрепа и доверие.

Българският президент отбеляза, че между двете страни има добър, интензивен и продуктивен политически диалог и това е най-добрата предпоставка за развитие на успешен бизнес. Той посочи, че трябва да се мисли за съвместни инвестиции, съобщава БТА.

"Представителите на бизнеса, които инвестират в развитието на икономическите връзки между България и Ливан имат всички условия, за да постигнат успех, защото разполагат както с подкрепата на държавните институции на двете страни, така могат да разчитат и на доверието, което е в основата на нашите отношения", посочи Радев.

Във водената от президента Радев делегация в Ливан са включени представители на близо 30 български компании в различни области от българския бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
12
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Още некоя верига дюнери, освен Аладина ли ще идват, от Ливан. Добре си живее живота чучелото, наскоро беше на моренце в Египет. Трябва да бъде осъден от военен Трибунал за Държавна Измяна.
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той пък откъде е чул
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да за инвестиции в наркотрафик алкохолен и секс туризъм евтин робски труд и плантации с канабис и разбира се евтини апартаменти.Ако си ливански мафиот и бизнесът не върви заради гадната полиция ела в България тук всичко може а полицията се продава по-евтино и от приститутките и храната тъй че добре сте ни дошли.
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мхм с тая корупция по всички нива