Баварският премиер на посещение у нас

Ще се обсъжда сътрудничеството и европейския дневен ред
Обновена: 2 май 2019 10:58 | 2 май 2019 10:55,
14

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Започна срещата на министър-председателите на България и Бавария - Бойко Борисов и Маркус Зьодер, съобщиха от пресслужбата на кабинета. Зьодер е на посещение в България по покана на българския премиер, уточниха от МС.
Още по темата

Вебер – дискретният баварец, направил кариера в Брюксел

Двамата обсъждат сътрудничеството между България и Бавария в областта на вътрешните работи, сигурността, икономиката и финансите, както и теми от европейския дневен ред.

След двустранната среща на Борисов и Зьодер ще бъдат проведени и пленарни разговори между делегациите на България и Бавария, пише в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
САДАМ МОЖЕ ДА Е преди 4 години
КУЧЕ, НО Е НАШЕТО КУЧЕ! - ТАКА ТВЪРДЯХА АМЕРИКАНЦИТЕ, ДОСТА, ПРЕДИ ДА СИ ЛИКВИДИРАТ КУЧЕТО. С НАШАТА МУТРА ПАК ПОСТЪПВАТ ПО СЪЩИЯ НАЧИН....
11
1
 
3
 
! Отговори
Баш комунягата преди 4 години
,, Аз съм *** и вие сте прости , затова се разбираме "
10
1
 
3
 
! Отговори
Iozeff преди 4 години
Борисов 10г води България към дъното!Никакви реформи,никакви резултати!Провал!
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 8сериозно ли ? айде сега ни ожясни при Борисов какво конкретно има срещу агентите на ДС и хората на БКП ? ами нищо, и няма как да има 90 % от хората в ГЕРБ са пряко или косвено свързани с БКП и ДС, в т.ч и самия Борисов, да не говорим че той дори издигна за кандидат за преззидент бивша парийна секретарка, просто погледни хората около него
8
1
 
2
 
! Отговори
До 7 преди 4 години
До АнонименНай вече Костов и Симеон са хора на ДС на БКП-БСП . Затова и нямаше нищо съществено срещу агентите на ДС и хардлайнерите на БКП-БСП.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 5 И Иван Костов и Симеон ли бяха на БСП ? погледни реално на нещата, България е в абсолютен застой от 2009 година, няма нито една сфера, в която нещата да са се подобрили или да е постигнат някакъв напредък
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НАЙ-ГЛ.УПАВИ БИЛИ ГЕРМАНЦИТЕ. ТЕ РАБОТЯТ МНОГО, ПЛАЩАТ ВИСОКИ ДАНЪЦИ, А ПОСЛЕ ЕВРОКОМИСИЯУТА ДАВА ПАРИТЕ ОТ ТЕЗИ ДАНЪЦИ НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ ДА СИ СТРОИ АПАРТАМЕНТИ И КЪЩИ ЗА ГОСТИ.
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички Премиери бяха на БСП начело със Станишев , Орешарски и т.н. Щом са се справили добре, защо бяха спрени всички Еврофондове и никой в Европа не искаше да разговаря с тях. Смешници.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3Абсолютно всички премиери след Жан Виденов се справиха по-добре с управлението от Борисов, за съжаление, българина харасева проЗтите бабаити, затова и гласува за хора като Борисов
3
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На всички критици за управлението на ГЕРБ и г-н Борисов ще задам въпроса, кой в момента е по подходящ от Борисов за Премиер и от коя партия е .
2
0
 
8
 
! Отговори
Аноним преди 4 години
Нека кормилото Бойко да покаже на бавареца, как се управлява целия Европейски съюз сам. Ако не е Бойко да им казва на Меркел и Макарончо какво да правят, те ще се въртят в кръг.
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
европа при бай ***. от фондацийката конрад аденауер и немските минни интереси удрят едно рамо на изтърбушената тиква и неговия хер сфък. за жалост сме от трън та на глог, от едно проектче на ЦРУ до другото. кражби, подаръци на чужди итнереси, лутане, блъскане на главата в стената, избори и пак от начало.