СДС: Скандалите в политиката - дело на реваншизъм

ГЕРБ действа правилно с исканите оставки, смята Румен Христов
11 май 2019 22:30, Петя Славова
64

Скандалите, на които ставаме свидетели в последно време са дело на реваншизъм. Това обяви председателят на СДС Румен Христов в "Опорни хора".

По думите му ГЕРБ действа правилно с исканите оставки и те до голяма степен успокояват обществото. Христов обаче бе категоричен, че големият проблем е, че подобно нещо не се случва в другите партии.

Той също така сподели, че президентът Румен Радев не е равноотдалечен от всички партии и това се вижда с просто око. Христов допълни пред Bulgaria ON AIR, че споразумението между СДС и ГЕРБ може да прерасне в коалиция в някои райони на местните избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Консуматорското общество ще затрие човешката цивилизация.Българите не сме изключение.Орди от необразовани човеци с огромен апетит заливат света.Кой тъ-па-нар реши, че е дошло времето на глобализацията?!
4
3
 
18
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
До СТРАНДЖАТАСините *** пак изпълзяха.Кажи си Иване!
3
9
 
2
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До 2. Амииии, не позна.
2
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едни пожарникари са на власт десетки години а младите които са учили езици не си намират работа и за 500 лв и трябва да емигрират няма да има нито един глас от безработни и пенсионери на тия избори само лапачите ще си гласуват за да запазят лапането ама няма ще ги вкарат в затвора
1
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коалицията герб и сдс значи ,че ще паднат на тия избори.Повече който не членуваме в партии млади и пенсионери не ни интересува кой ще спечели а само в коя държава да се емигрира.Тук никога няма да има хиляди лв минимална заплата и минимална пенсия който и да е на власт.Мястото на много от тях е в затвора и да върнат имотите и парите.