Нинова съзря: ГЕРБ се домогвали до служебна победа

"Червената" лидерка намеси и социолозите
24 май 2019 10:20, Александър Попов
264
Нинова съзря: ГЕРБ се домогвали до служебна победа
Снимка: БСП

Корнелия Нинова атакува своите основни опоненти от ГЕРБ за пореден път като видя опит да спечелят изборите "служебно". 

"Притеснени  от изхода на изборите, ГЕРБ  се опитват с два хода да  спечелят служебна победа", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Плевен.

По думите й, единият е "чрез социологически проучвания предварително да оправдаят фалшифициран вот".

"Вторият е чрез създадената от тях и регистрирана от тяхното мнозинство в ЦИК "Коалиция за България" на Георги Първанов и Румен Петков и чрез заблуда на нашите избиратели да вземат гласове на БСП", допълни председателят на БСП. 

Нинова изтъкна, че и в двата случая ГЕРБ подценяват избирателите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
10, че те социалистите са преди всичко от Европа, бе! Благоев учи в Русия, но има сериозни проблеми с царската полиция! Васил Коларов е от Женева, където като студент и бил дружка с Мусолини! Били са образовани и с бради, пращали са свои хора да се изучат и да защитават идеите им, а по късно във фашисткия съд! Като юриста Ангел Върбанов! Но това са досадни подробности! По лесно е да викаш ,,Долу комунистите" и 30 години зад този лозунг - параван да крадеш като пладнешки айдук!
9
8
 
29
 
! Отговори
Избирател преди 4 години
Обичам ги тези две каки. Щом ги видя сутрин рано всичките ми страхове изчезват. Чувствам се спокоен и в безопасност. Всичко това ми помага да изпразня тумбака и да препълня тоалетната чиния. След това се чувствам щастлив и вярвам, че ми предстои прекрасен и стремителен ден. Благодаря ви!
8
7
 
22
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Такъв фалшив Вот ще и дам на 26-ти !!!
7
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова ако е загубила, другите тогава са направо унищожени! А човекът на Решетников от Единна Русия преди 10 дни не гостува на Корнелия, а на АБВ!
6
14
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дойде ден цоцалистите да се бутат за Европа :) Как обясняват на бабите това, не знам :) Цял живот са ги лъгали, колко е лошо там .Трагедия хахахаха кокала е важен . И те вече не знаят , какви са :)
5
19
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В двете неща Нинджата е права, но не е права, че Греб подценява избирателите! Напротив! Много точна представа има за тях и ги третира като аборигени! Това, че имало стотина, които не могат да бъдат купени не променя нищо! 10 години с 30% докарани от Цецуний по елементарен начин, Греб получава 150% власт! Процента съм го завишил, защото 100% осигуряват официалните коалиционни ***! Останалите % -от такива като ДПС, Доля, медии, социолози - политолози - Харалан, АБВ, че дори и БСП!
4
20
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Усещате ли, г-жо приватизатор каква ви очаква на тези избори?
3
14
 
37
 
! Отговори
ЕЛЕНА преди 4 години
СТИГА БЕ НИНОВА ВСЕ ИЗМИСЛЯШ КЛЮКИ ЗАЩОТО СИ СИГУРНА ЧЕ НЯМА ДА СТЕ ПЪРВИ И ТРЯБВА ДА ПОДАДЕШ ОСТАВКА ТИ СИ НАГЛА И ЗЛОБНА И САМО ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ ПО СЕЛАТА ТИ ВЯРВАТ ЗАЩОТО НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ВЗЕМИ ПРИМЕР ОТ ГРЪЦКИТЕ ДУПУТАТИ ТИ СИ ЕДНО НИЩО !
2
11
 
34
 
! Отговори
t2 преди 4 години
Другарко Нинова, ако Вашите избиратели са грамотни, т.е. могат да четат и да разбират какво пише, то не виждам причина за второто притеснение, но ако разчитате на неграмотни и лесно "объркващи" се избиратели - то тогава си е за притеснение.
1
17
 
40
 
! Отговори
Ясно е преди 4 години
Горката ***, вече започна предварително да се оправдава за предстоящата загуба 12 (дванадесета ) !