Волен Сидеров: Ние сме единствените с ясни и смели каузи

Иска еднаква минимална пенсия и заплата за цяла Европа
Обновена: 26 май 2019 11:26 | 26 май 2019 11:12,
36
Волен Сидеров: Ние сме единствените с ясни и смели каузи
Снимка: архив, Булфото

Председателят на партия "Атака" Волен Сидеров гласува в София. Той заяви, че никоя друга партия няма "такива точни, ясни, конкретни и смели каузи като нас".

"Анекс към договора с Евросъюза, повече пари за България, еднаква минимална пенсия и заплата за цяла Европа и да паднат санкциите срещу Русия. Това са нашите три каузи, за които изпращаме един страхотен боец в Европарламента. Тези каузи работят за страната ни. Тези каузи са за щетите, които ни нанесе Евросъюза, когато влизахме. Само АЕЦ "Козлодуй" ни удари с няколко милиарда. Сега искаме своето от Евросъюза", обясни пред медиите Сидеров.

Сидеров посочи, че очаква ниска избирателна активност, тъй като хората "не се чувстват ангажирани" и това е вина на политиците.

Кандидатите на партията са подписали декларации да даряват част от заплатите си като евродепутати за благородни каузи, съобщи Сидеров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
6 355 633 граждани с право на глас , близо 2 млн. зад граница , реално малко над 4 млн. са останали в България , само пенсионери и държавна администрация .
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бием хора по улицитее на София, защото имаме имунитет. Много е чел тоя Моята борба хаха
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
то влезнахте в управлението и с обещание за минимална пенсия 300лв, разтрогване на договора за Мариците, и златодобива, връщане на ЕРП-тата към държавата, и какво ли още не ама нейсе нищо
2
0
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Сидеров...нарочно не се писа в листите,защото...обича народа на България и ще му е мъчно,ако заживее в Брюксел.Друго си е да дава...акъл тук;всички са му...свикнали и не им...пука.
1
0
 
19
 
! Отговори
Боби преди 4 години
Ти ли бе Волене, дето се продаде на БСП, ДПС и ГЕРБ, ми обещаваш европейски заплати и пенсии.