Не гей туристите, ами традиционното семейство имало нужда от подкрепа

Каракачанов зове: Стига лицемерие, семейството е от мъж, жена и деца!
130
Не гей туристите, ами традиционното семейство имало нужда от подкрепа
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов реагира остро на София прад", който се провежда за пореден път в столицата.

Според него не различното, а традиционно семейство има нужда от подкрепа.

Още по темата
"Днес това семейство е подложено на удари. Това семейство е сочено с пръст като нещо мръсно от т.нар. "различни". Стига толкова лицемерие. Това не помага на нашата Европа, която е на кръстопът. Нашата Европа, нашият континент е подложен на геноцид", коментира той в съобщение, разпространено от пресцентъра на ВМРО.

Той признава, че не разбира за какви права се протестира на гей шествието при положение, че българското общество е едно от най-търпеливите и великодушни общества в Западния свят.

"Понякога сме даже излишно търпеливи.  Наистина не разбирам колко по-либерални трябва да бъдем, за да се харесаме на т.нар. ЛГБТ хора. И винаги съм смятал, че не е проблем самият либерализъм, големият проблем е лицемерието, което той носи. Това лицемерие ще убие красивите либерални идеи на поредица ревюлюции и велики умове", отбелязва Каракачанов.

"Например, искам да знам дали тези 25 посланици, подкрепили т.нар. гей прайд у нас, биха подкрепили подобно мероприятие в Саудитска Арабия, например. Или Иран, с когото ЕС подписа търговско споразумение.
Искам също да знам кое е по-важно: купонът на малцина европейски гей-туристи в центъра на София днес, парадиращи със сексуалните си странности, или фактът, че цяла Европа е в безпътица и не знае накъде върви.
Искам още да попитам едни либерални български лидери, лицемерно изчакали да минат изборите, за да обявят своята подкрепа за гей-парада - дали те щяха имат този един евродепутат, който сега имат, с цената на лъжа и лицемерие", продължава с критиките си той.

Според него не трябва да се подкрепят гей-туристи, а  традиционното семейство от мъж и жена, което наистина е подложено на удари не само в България ами в цяла Европа.

Семейството трябва да е в центъра на нашата грижа, смята лидерът на воеводите.

"Защото семейството е носител на добродетели, семейството е носител на жизненост за България и за цяла Европа, и за целия свят. Особено днес, във времената на демографски колапс, когато и  у нас стотици хиляди семейства имат репродуктивни проблеми. 

Затова мисля, че мястото на всеки нормален български гражданин днес не е на гей парада, а пред Министерския съвет в столицата заедно с всички в Похода за семейството. Както и в другите градове на България, където се организират мероприятие в подкрепа на традиционното българско семейство", призовава Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не геи прът да бъде заранен
77
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майстер мръсни свъртеняци ***
76
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо да обсъждаме проблема,че няма достатъчно детски ясли и градини в София сме тръгнали да обсъждаме хомосексуалистите!Тъй като не можем да разрешим реалните проблеми създаваме други решаването на които въобще не е наша работа.А истината е че много от тях не са гейове а се преструват на такива заради пари!Те са като някой от пенсионерите по "болест",които всъщност са по здрави от някой работещи хора!
75
5
 
1
 
! Отговори
Някой си преди 4 години
Някакви хетерота ще ми разправят, че знаят дали хомосексуалността е болест, или не. Говорите сякаш сте били гейове, че да ми разправяте тука какво е хомосексуалността и какво мислят и чувстват гейовете. Еми щом е така, значи всички хомофоби са си хомосексуални и затова знаят какво говорят. :) Няма нужда да де криете, защото знаем, че и вие сте си "***", както ги наричате.
74
8
 
11
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Човек не става гей или лесбийка по рождение , а става такъв в последствие заради изкривена представа за действителността ,заради психически проблеми ,които самият той не желае да отстрани , а се мъчи да ги вкорени още по-дълбоко в и без това безполезното си съзнание !
73
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И само да допълня.Днес българките не желаят семейства защото искат да правят секс с богати футболисти бизнесмени или мутри заради луксозен живот.Неспособни са да бъдат майки или съпруги защото алчноста и сметкаджийството ги правят негодни да изпитват чувства различни от злоба и може би алчност.
72
10
 
7
 
! Отговори
Хетеросексуален преди 4 години
Вървя си по тротоара.Срещу мен група от традиционни бг семейства.Отпред охраняват 2 мъжки глигана.Вървят заедно един до друг с разстояние 1.8 метра помежду си разперили перки за да заемат повече място.Гледат сърдито и важно и подозрително.Леко потни небръснати по чехли.Общ тонаж минимум 280кг.3 метра зад тях двете женски.Бутат с вид на мексикански главорези две колички с пищящи деца.Още 4м след тях две свинеподобни пораснали отрочета бавно карат планински бегачи.Всички говорят шумно на диалект.
71
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 87 за да имам задраво семейство не ми трябва да съм руски или аметикански бръснат *** неонацист и да обикалям с бухалка посред нощите както правят повечето от тия самозвани стожери на семейството или по-скоро на гласуването за нацистки партии чрез популизмът на тема семейство.А че гей парада е глупост така си е.Тия първо никой не ги дискриминира и второ защо ние нормалните нямаме парад.Дали не е защото такава евтина реклама не ни трябва.Като гледам така става.
70
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 85 спокойно човек американските и руски *** ще плюят нл не им се вързвай дори когато се кръщават мъже и явно мислят че всеки дето може да пикае прав е мъж.Да ама не все тая от стойката в *** продаваш ли се на руски и америкснски тоталитаристи за пари бягаш ли когато врага е по-многоброен от теб и искаш ли нещо лошо за другите от завист че с тях не са станали гадостите станали с теб никакъв мъж не си.А за тия походи точно от агента на ДС Каракачанов акъли за морал не ща.
69
2
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
"Имало" или "има" нужда от подкрепа традиционното българско семейство. Нека ав'тора на статията първо да изясни този въпрос за себе си, и тогава да пише по темата.
68
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези участници на парада са защитниците на америка, гласуващите за ГЕРБ и подкрепят сегашна извратена Европа.
67
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами с такива "Мъже" като Борисов, Горанов, и Манов наистина семейството има нужда от истински мъже.
66
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами с такива "МЪЖЕ" , като Каракачанов, Слабаков и Джамбазки, наистина семейството сигурно има нужда от подкрепа
65
6
 
22
 
! Отговори
Вижте ги! преди 4 години
Били против омразата, а мразят децата и ги развращават! Искат себеподобни и хвърлят луди пари за тези намерения! Сурогатни майки са в услуга на пъкления план за провал на семейството! Но... Бог ще търпи ли безкрай? Как мислите? Содомията е голям грях и се наказва!
64
7
 
11
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Тези на снимката са настоящите избирателите и твърдия електорат партия ГЕРБ и "Да, България" !!! Който има някакви морални ценности трябва да забрави за тези партии или става съучастник и поддръжник на Содомията.
63
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да направим топ 10 на серийните убийци и да видим колко от тях са содомити... Що ли ЛГБТКюА+ не носят на манифестациите си портрети на Чекатило, Гьоринг, Рьом и други такива известни личности от обществото им... Да кажем истината до край!
62
3
 
7
 
! Отговори
до 79 преди 4 години
какво си ми написал най-известните гейове в историята на музиката и питаш остроумно с какво сме по-известни. Все едно аз да ти кажа че има много повече на брой известни певци които не са хомосексуалисти. И сега какво??
61
2
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Звездата на парада ще е Филип Киркоров.
60
2
 
4
 
! Отговори
хммм преди 4 години
абе то на такива като тебе все някой им е виновен, че и един коментар не му стига написа два един след друг. Няма ли новина под която да не намесиш Герб? Преди ти бяха комунистите виновни а оше преди това сдс. Стои по цял ден и се оплаква в подобни сайтове и на съседа колко е нещастен. Вземи се запали и ти като знам на протест срещу власта. А може и да си стегнеш гъзa да организираш някой национален протест като си толкова недоволен, ***, само един червен нос ти липсва.
59
8
 
13
 
! Отговори
хммм преди 4 години
Писна ми от подобни извратенщини. Нямам нищо против хомотата, стига да не ми ходят полуголи по протести всеки месец и да ми се изкарват по нормални от нормалните. Писна ми изратените и НЕнормалните да са на мода. Западната прекалена и пресилена гей-свобода не е добре дошла на изток! Можеби Европа трябва да се замисли защо е единствения контитент на когото популациите му умират и деца се раждат все по-малко! Това не е свобода а безконтролност! Така се убиват цивилизации, оставени на произвол, дроги и алкохол.