Адекватната партийна субсидия е 5-6 лева, смята Гарелов

Темата за субсидиите в такъв момент не е уместна, смята той
23 юни 2019 22:22, Красимир Ангелов
77

"Очаквах след изборите да дойде успокоение, нормализиране на политическата работа. Вместо това виждаме почти по детински изживяване на случилото се. Вкарването на темата за субсидиите в такъв момент не е уместно", обяви в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR журналистът Иван Гарелов.

"Колкото до субсидиите - партиите много добре знаят, че това е неуместно! Правят го на инат", смята легендарният журналист.

По думите му предложението е ехидно и с ирония и то категорично няма да мине. "Адекватната субсидия е 5-6 лева", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
14
 
! Отговори
а? преди 4 години
Агент кой беше те бе Гарелов ? Колко човешки съдби си затрил и с какви очи продължаваш да се киприш пред хората ?
21
3
 
14
 
! Отговори
ined преди 4 години
Две години и половина след референдума на който народа гласува субсидията за партиите да се намали на 1 лев, депутатите продължават да се ослушват и да не изпълняват волята на народа. Изпълзяват от дупките си някакви борсуци да ни обясняват колко било лошо за партиите малката субсидия, а на практика субсидията създаде класа партийци които нищо не работят и не произвеждат, но получават пари затова че са партийци.
20
1
 
5
 
! Отговори
ДО 37 преди 4 години
АМИ ЦЯЛ ЖИВОТ ПОЛИТИКАТА Е НАЧИН ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ НО МАЛОУМНИО НАРОД Е МИШКААА СТРАХЛИВВВВВ, МЕЖДУ НАС СИ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ЕДИН ДРУГ, ЗЛОБИ ОМРАЗИ, А ТАМ КЪДЕТО ТРЕБВА ГИ Е СТРАХ ДА ГЪКНАТ, НАРОД МИШКАААА
19
1
 
16
 
! Отговори
старата песен преди 4 години
До пак питамНе беше ли ченге от ДС?
18
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо, обаче Баце взе друго да разправя? Нещо се отметна напоследък. "Ще видим, ще разискваме допълнително с ОП". При него обещаното абсолютно се разминава със завещаното.
17
0
 
15
 
! Отговори
ДС преди 4 години
До АЛО ГАРЕЛОВАгент на ДС владеещ гръцки!
16
1
 
8
 
! Отговори
пак питам преди 4 години
Как в 82 милионна Германия могат със субсидия от няколко цента на глас? И има партии бол и икономиката им е фърст? А, а, а??????
15
1
 
3
 
! Отговори
ДЕЦА ТРЯБВАТ преди 4 години
Дойд еи анализа за поредна диверсия срещу БЪлгария през САЩ.AKo se купят тези нагло ненужни самолетчета за около 2 000 000 000 $ ще ни нанесат невъзвратими щети за около 200 000 000 000 $.Тези 2 000 000 000 $ трябва да се дадат за РАЖДАНЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ НА БЪЛГАРИ.НЯМА ВЕЧЕ ГОДНИ МАЙКИ ЗА РАЖДАНЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ Н АБЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ.ТОВА Е ПОСЛЕДЕН ШАНС ДА ОЦЕЛЕЕМ КАТО ВАЖАН ОХРАНИТЕЛНА НАЦИЯ БЪЛГАРОГОВОРЯЩА>
14
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Удивително. Гарелов и Нинова смятат с един и същи калкулатор.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"На който не му е ясно за какво говоря да погледне САЩ"Гледам САЩ. За средностатистическия американец, положението не е толкова зле, колкото за средностатистическия българин.
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 19Айде айде ... още помним чувалчетата с бюлетини ...
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един лев за глас е напълно достатъчно.Щом е голяма партия с много членове,касичката да си я пълнят от членски внос.Всички партии и най вече вождовете се оядохте.Ако се направи една статистика на политиците от Великото народно събрание,та до сега,ще се види колко Остап Бендеровци е имало в парламента.Оказва се,че повечето политици в парламента са една парлама( превод от турски парлама- сиреч измама).
10
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българите като нация са пълен TAШАК.Всяка обществена тема бива превръщана в безкрайно "ляляне".Всякакви пишман експерти биват изкарвани от нафталина с всякакви СЛАБОУМНИ обяснения и доводи.Всичко това е в следсвие на ИМПОТЕНТНИТЕ им управници които пък са огледален образ на некачествената нация.***, бъдещето ти е ЧЕРНО щото си мнооого ***.
9
0
 
8
 
! Отговори
IYI преди 4 години
Ами Адекватна Заплата ???????
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Народната воля е по-важна от финансовите нужди на Партиите!Ако някой не е доволен,да събира подписи за нов референдум и да агитира народа, каква партийна субсидия му е нужна за издръжка на Партийната телевизия.Поредна грозна манипулация е опозицията да иска премиера да скърши волята на народа, само защото тя иска да продължи да харчи като за световно за лъжливи социолози и телевизии.Няма далавера за народа тук- да даваш пари на някого да те лъже по повече канали.Бегайте буклутци червени!
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Качеството на какъв изразява мнение?Глас нароен, глас божи.На референдума, гласуваха повече хора отколкото на последните избори.Време е публичните личности да си заемат мястото, а не да дразнят народа.Модела с промиване на мозъци чрез експерти и медиатори по медиите, не работи върху древния народ Български.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такова понятие като "адекватна партийна субсидия", след като липсват категориите "адекватна партия" и "адекватен народ".Неадекватните партии се ослушаха да предупредят неадекватния народ да не взема неадекватно решение за неадекватното им субсидиране.За да се върнат всички към адекватността,то всички непременно трябва да изпитат последствията от неадекватното си поведение.Иначе няма как да очакваме отговорно поведение от играчите на следващия референдум.Популизма сега е ненаказуем тренд!
5
0
 
5
 
! Отговори
Тази Мумия преди 4 години
Докога ще тормози медиинътъ пространство тази Мумия !
4
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако няма партиини субсидии, ще има частни субсидии и БГ ще замяса още повече на ***!Демокрацията срува пари!Ако държавата не ги плаща ще ги плащат мутрите и т.н. бизнесмениНа който не му е ясно за какво говоря да погледне САЩИ нека си представите черепа, маджо или ковачки на мястото на борисов, дуган или воля... не че има много голяма разлика...., но все пак така е редното
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЧИЧКА, КАСИРАЙ!!!