Общински съветник с петиция: Да се спре сделката за F-16!

Нямаме нужда от изтребители, няма да изтребваме никого!
Обновена: 23 юли 2019 14:32 | 22 юли 2019 20:50,
188

Общински съветник от София иска да спре сделката за F-16. Симеон Славчев от „Политическа група 5“ е публикувал петиция в сайта на Белия дом и събира подписи срещу сделката. Освен това той иска и изцяло да промени работата на общинските съветници, предава Bulgaria ON AIR.

Славчев по никакъв начин не одобрява, че Народното събрание реши да отпусне повече от 2 млрд. лв. за нови изтребители и публикува петиция в сайта на Белия дом с искане сделката да бъде развалена. За целта до 19 август тя трябва да получи 100 хиляди подписа. До момента са събрани 200.

"България няма нужда от изтребители тъй като няма да изтребваме никого. Ние се нуждаем от мир, а не от изтребители", категоричен е представителят на "Политическа група 5".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фирмите фалират когато некадърни собственици извадят "живи пари" от оборота, за да си купят Порше и да гъзареятДържавите фалират когато некадърни политици извадят "живи пари" от икономиката, за да си купят Ф16 играчки да гъзареятПри положение че имаме 100 милионен съсед с 400-500 самолета е излишно да изгоним още 200 000 българи в гурбет заради ниски доходи вместо да модернизираме самата страна, в която се чупят съдебна система, Търговски регистър, НАП и т.н.
32
6
 
23
 
! Отговори
ТЖ преди 4 години
Турция правилно направи с С400.На нас ни трябва 1-отбрана.Супер за нас е С500, много по-евтино и е сигурност.
31
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбира се, че има всичките да си заминават в еврейски обрязан САЩ.
30
15
 
8
 
! Отговори
ае у лево преди 4 години
А какво да правиме, да продължаваме да плащаме зА ремонти на руските кошове и след 10г да сме дали повече пари. Или еър-полисинга да плащаме на Румънците, за да ни го изпълняват?? Хем да харчиме пари хем да станеме най смешната държава като макета-та и да нямаме самолети? Вместо да циврат тия които смятат че няма пари да се хващат и да бачкат яко за да има пари за всичко. Ама то при толкова експерти по варене и консумиране на ракия от къде пари.
29
5
 
16
 
! Отговори
Каракапанко преди 4 години
А щях да забравя и оня евреин атлантика соломон е тоя евреин има голям пръст в тази зделка.
28
8
 
18
 
! Отговори
V преди 4 години
боко тиквата е толкова наведен че му пращат жена за посланник .А САЩ жени пращат там където държавите са вече завзети .Като искат самолет що поне не къпят истински но в по малко бройки ? Например 4 броя ф18 или миг 35 или рафал .Тва дето си даваме пари пак не струва .Като кривите магистрали на боко и дебелото лили .Уж скоростна отсечка ,а шофьора няма видимост от савоите и баирите на тиквените магистрали .
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много добре 1+1+.....съветник, така има шанс да се спре омразата сделка за Ф16.
26
3
 
7
 
! Отговори
Росен преди 4 години
До Един от Дивия Запад: Нарича се патриот ,но не като нашите патриоти-предатели !
25
20
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
въпросния господин с този си коментар просто показа изключително ниското си махленско ниво на разбиране на елементарни нещанякой някога някъде да е твърдял че закупуването е с цел да истребваме някого?този господин неграмотен да е чувал нещо за национална отбрана?срам ме такива неграмотници да са участващи в управлението на каквото и да е у насноооо явно имаме дефицит на грамотни и подходящи управници
24
6
 
10
 
! Отговори
Каракапанко преди 4 години
!Каракачанков е болен мозък то е ясно!Те са го казали скандинавците ксквато и да ви е историята бъдещето ви е грипен, ама тия в парламента обичат фа лижат та затова чакайте ф новички ама без ракети да си ги карате за кеф:) лошо няма но кой ще страда за един кеф?
23
4
 
26
 
! Отговори
Рик преди 4 години
До БГПреди всичко трябва да се помисли за български народ,за децата,инвалиди,пенсионерите!За техния по добър живот,а след това за скъпи и ненужни сделките!67698
22
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютно правилно!България няма нужда от никакви 8, 10 или 20 самолета! Нито американски, нито руски, нито европейски, никакви!Престъпно е да се дават подобни пари от "държава", в която пенсиите са 100-150 евро!А и няма да ни свършат никаква полезна работа-прекалено са малко.
21
8
 
31
 
! Отговори
Рик преди 4 години
До БГТука не става въпрос за Русия,а за неизгодна и скъпа сделката!България е бедна държава!
20
22
 
12
 
! Отговори
БалъкА преди 4 години
Ако бяха МиГ-ове или СУ-та, даже и да бяха ЯК-ове да бяха, щяха да си изпочупят пръстите да ги гласуват "ЗА"
19
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сделката наистина трябва да бъде спряна!Не защото Ф-16 не е добър самолет,не и защото цената малко е завишена!Трябва да се откажем от нея ,заради наглото отношение на американците!Искат предварително да им бъде платени накуп всичките пари!Това те правят с държави на които нямат доверие или държавите са пред банкрут!Не са верни приказките на Боко ,че ще платим предварително за да не оставял задължения на други правителства след него!!!Да бяхме взели ,,Грипен", по -евтино щеше да ни излезе!
18
3
 
12
 
! Отговори
Комуняга преди 4 години
До 26Да затова и такива,като теб,от"дивия запад"и проиграха войната във Виетнам!16 години битката за нищо!
17
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
неможе бе братте техните американските деца имат нужда от парисега и веднага - а самолетите я дойдат я не дойдата за нашите онкололни деца нама пари за лекарства тия дето го надробиха дано ги за стигне съдбата на страдащите български семействаако има бог тия ще си получат заслуженото
16
24
 
10
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Купете му сладолед на тоя мушморок че жегата го е ударила в челото
15
14
 
4
 
! Отговори
До 14 номер. преди 4 години
Правителство на САЩ вече е одобрило сделката и не може вече да се меси в една частна компания ,и нейното решение.
14
4
 
8
 
! Отговори
Комуняга преди 4 години
До13Индианците също нямаха F16!А също и японците,виетнамците...и т.н.!