ВМРО искат регистър на сексуалните престъпници

Карлос Контрера предлага незабавни мерки срещу този вид престъпления
9 сеп 2019 13:54,
26
ВМРО искат регистър на сексуалните престъпници
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Тук не става дума за лов на вещици или за истерия. Става дума за превенция. Тя е ключът към противодействието на всеки вид престъпност.“, това се казва в позицията на председателя на „Патриоти за София“ в СОС и член на националното ръководство на ВМРО – Българско национално движение Карлос Контрера.

Още по темата

ВМРО: Има тежък проблем със сексуалните престъпления

Реакцията му е провокирана от зачестилите случаи на сексуални престъпления, често съпроводени и с убийство на жертвите.

"Само за последните месеци станаха обществено известни няколко брутални примера: изнасилването и убийството на Виктория в Русе, сексуалната гавра на един баща – учител със собствената му дъщеря, изнасилването и убийството на 7-годишната Кристин в Сотиря, последвано от нов опит за сексуално посегателство на малко момиченце, отново там, гаврата и изнасилването на 12-годишно момче от други малолетни момчета в Раковски, както и стотиците случаи на поругани възрастни жени в малките населени места и хилядите изнасилвания, останали неизвестни за обществото.

Докато за този проблем не се говори и се разчита основно на сега действащия Наказателен кодекс, а и на последвалата саморазправа с извършителите на такива деяния от другите затворници, ако въобще те стигнат до затворите, ще оставаме неми свидетели и реално ще бъдем косвени съучастници на тези жестокости".

Ето защо Контрера е категоричен, че спешно трябва да бъде изготвен регистър на сексуалните престъпници. Само така може да бъдем спокойни, че тези хора не са аниматори на детските партита на децата ни, че не са техни учители или треньори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
джаич преди 4 години
ВМРО-БНД акроним означаващ Вътрешна ?Македонска ( гръцка ) Революционна ? Организация - Българско Национално Движение е нон-сенс нещо като оксиморон , сбъркана работа , шизофрения хем сме македонци ( гърци ), ама сме и *** даже татари , православни приятели със сърбите , русофили защото сме автентични дунавски македонци с комунистически партиини книжки , ДС агенти задължително бълг. патриоти.
21
0
 
1
 
! Отговори
Kiorsufra преди 4 години
A koga 6te ima SAD sa horata koito rasru6iha I ogtabiha BG.I prodaljavat da se natiskat sa Vlasta.
20
0
 
2
 
! Отговори
Това е нонсенс преди 4 години
Регистъра е във Владо Кузов !
19
1
 
3
 
! Отговори
човек преди 4 години
Тези имали и разумни идеи?Не е за вярване.От друга страна не е нужен много мозък да се установи, че и в други държави водят регистри на сексуалните престъпници.Предложенията за кастрация и стерилизация обаче са наивни и глyпави.През 21-ви век не можем да налагаме мерки от началото на 20-ти век.
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
registrirani v donorskite tefteri na zdravnata bg bankova kasa.
17
0
 
2
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Опа, популистите. А какво стана с минималната пенсия от 500 лв. от преди 3 години шкембака я обещаваше. Нещо нищо а. Карлос контрерата да го връщат у Венецуела та на вода и ляб
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бг си има правосъден министър. Контрера какъв се явява, че се вре там? Или ще прави ПР на патриотите, че избори идат?Патриотите оправиха ли пенсиите? 300лв минимална пенсия бяха обещали.
15
0
 
0
 
! Отговори
онези в пандиза.--- преди 4 години
дето раздавали правосъдие чрез изнасилвания като излезнат от затвора гледай да не попаднат на тебе или ти случайно да не попаднеш на тяж я за присвояване я за катастрофка-само като им замиришеш на марков парфюм и ще те объркат с Хемили Ракайтовски няма да имаш време да им обясниш за какво става дума от пъшкане и охкане...
14
0
 
1
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Снощи гледах страшен филм-двама цяла нощ се любиха,ама на сутринта не се вземаха...
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като има изпити по физически подготовка за личния състав,защо да няма и за министъра ?! С Тоя тумбак какви военни ?!!?
12
2
 
5
 
! Отговори
Scumbags преди 4 години
А за Джамби и Шкембе Войвода да развеждат малолетни е нещо в реда на нещата. Сексуалните престъпления не се отнасят до нас, ние сме в изпълнителната власт.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** на вмромите ще запълнят "Списъка на Шиндлер" и Дебеловойводата Караибрахим ще трябва да ги спасява.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези водят профашизоидна политика. Стерилизацията, която рекламират, и всички други стари идеи на Нацистка Германия бавно и полека се усилват и разширяват, докато в един момент народът се озовава в лапите на фашистка несменяема и терористична власт. Следва страдание за сметка на народа.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абеее..аланкоооллуу.нали в полицията всеки криминален има регистрация. Каде още ще ги регистрират ?! Да има комисии че да има да лапате !
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дли случайно в него няма да присъстват членовете на ВМРО?
7
2
 
8
 
! Отговори
Родриго преди 4 години
Хахахаха, Карлито, биячът на бабички:D Професионалните патриоти се сетиха и за тия избори, възстановявайки се от алкохолния делириум.
6
2
 
1
 
! Отговори
куку преди 4 години
Едва ли ще ги огрее, Но...Не химическа, а -Физическска кастрация!!!!
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости и алабализми за хората, които не обичат много да мислят. Дори и да ги публикуват, какво правим? Ловим ги с голи ръце или ги пребиваме на пътя? Каква аджеба е функцията на полицията, прокуратурата и съда? От такава чувствителна информация може да се възползват и хора с не толкова добри намерения. Така че - айде синьор Контрера - у лево.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вемереовци, патреоте бе , какво става с закон за защита на частната собственост с оръжие като в САЩ ? До кога ще се ослушвате ,а?
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
registri ima i sa v zdravnata kasa. tesi hora da se koncentrirat v novia edinen europeski makedonski ezik na miastoto na angliiskia esik, brexit idva sled niakoi drug den, britite niama da sa veche v bruxelles, tehnia ezik niama da e poveche europeski edinen ezik. bg europeski komissar ste slaga makedonski pirinski ezik za osnoven europeski ezik v eu i ep. predizvikatelstvoto e ednakvo kam vsichki eu darjavi, da vidim koi kak i kolko barzo se obrazova i uchi ezika na velikia eu aleks makedon