Великобритания подкрепи България срещу "Русофили"

Посолството изрази позицията си във Facebook
11 сеп 2019 23:58, Нели Христова
81
Великобритания подкрепи България срещу "Русофили"

Във Facebook Британското посолство изрази подкрепата си към България по повод скандала с шпионаж в полза на Русия.

Дипломатите написаха: "Следим с интерес изявленията на българските власти тази седмица, свързани с предполагаемия случай на шпионаж. Обединеното кралство подкрепя усилията на България като близък европейски партньор и съюзник в НАТО да защитава националните си интереси срещу подобни заплахи".

По-рано вътрешният министър Младен Маринов и шефът на ДАНС Димитър Георгиев бяха извикани от ГЕРБ в парламента, за да запознаят депутатите с подробности по скандала за шпионаж на членове на "Русофили".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
13
 
! Отговори
честно преди 4 години
Аз под подкрепа разбирам безвъзмездна финансова помощ.След Втората световна война е имало за някои страни план маршал (пари за възстановяване икономиката на дадена страна) За България Е НЯМАЛО, така че празните приказки на британците НЕ са никаква подкрепа.На КонгратулейЪнс се радва само Боко!
17
7
 
13
 
! Отговори
между редовете преди 4 години
"Следим с интерес изявленията на българските власти тази седмица".... Обединеното кралство и съюзник в НАТО."*** Аз това го тълкувам като: Ние инглезите сме любопитни дали вашите политици ще изръсят още някоя нова глупост, с която ще ядосат МНОГО Путин и дали той няма да ви прати една ракета като ПОДАРЪК,освен че ще ви врътне кранчето с газта.С интерес гледаме дали България ще е следващата Украйна, след като се намеси НАТО и у вас пламне война.На мен поне написаното ми звучи по тоя начин.
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Нанеинглизите са лицемери - може да не ни простят Дойран, но когато страдали от някой като нас ще те подкрепят... бъди сигурен. По-долу го написаха - всичко е интереси
15
1
 
24
 
! Отговори
Нане преди 4 години
Ингилизите имат много поздрави от Генерал Владимир Вазов...Победителят при Дойран... Така ги е прал, че никога няма да ни го простят!
14
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
евала...цъфнали и вързали и те, ама щом е мороприятие срещу Русия са на линия винаги муахахахаха...
13
4
 
23
 
! Отговори
Помним, помним... преди 4 години
Изотзаде ли ни подкрепят ингилизите, както винаги?
12
2
 
27
 
! Отговори
англичаните казват преди 4 години
,,Няма вечни приятелства, има вечни интереси". Така че ,,подкрепата" е просто да подразнят Русия заради случая с Новичока. Не е защото българите им сме много симпатични заради едните ни кафяви очи.Не знам дали е правилно даже да казват ,,европейски партньор",защото са в Брексит.Нали излизат от Е.С последно?
11
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Великобритания е като шопа - не иска на България да е добре, а на Русия да е зле. България може да стои на тъмно без ток, да фалират тръбите за газ. Ще получим само британски ръкопляскания и конграчулейшънс.
10
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде, лягайте си, бе!Лека ви нощ.
9
2
 
6
 
! Отговори
кънчо преди 4 години
Пеню Пенев беше написал една поема в която главения герой споменава и Чърчил. Много е любопитна.
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези евроатлантически предатели обърнаха посоката с Брекзит. Приютили са стотици руски олигарси, подгонени за далавери. Гонят българите от Великобритания и не искат да приемат ромите ни.
7
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо подкрепяхте 500 години турско робство - мислите, че сме забравили ли? И на децата ни ще разкажем, за да им напомним! Също и как бомбандирахте цяла България и разрушихте десетки градове... . Свичувци, какви сте лицемерни само, но това си ви е в кръвта...
6
7
 
18
 
! Отговори
rusnak преди 4 години
Едни ту земци подкрепили други.
5
30
 
9
 
! Отговори
рфл преди 4 години
Благодарим. Ние също подкрепяме Англия. Заедно с НАТО трябва да се защитаваме от руската агресия и варварство. Само така ще над живеем Русия, ще оцелее с взаимопомощ, на Русия и остава малко до разпадане и капитулация пред Евро атлантическия съюз, в който се гордеем, че участваме.
4
9
 
10
 
! Отговори
Щом и тия заквакаха преди 4 години
всичко е ясно. Да влезе убития. И да се достави депешата заповед от столицата на разврата Вашингтон
3
11
 
38
 
! Отговори
Ингилизите преди 4 години
Подкрепиха султана когато Русия ни освободи. Всичко в тях е антируско и антибългарско. Санстефано беше заменен с трагичния за нас Берлински конгрес. Отровиха цар Борис3 и пуснаха слух , че са го сторили немците. Цялата им политика е да вършат подлости и се гордеят с това. Дебелия Чърчил известен българофоб е искал да заличи София с бомби
2
7
 
17
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 4 години
ето ви и 30те сребърника!
1
10
 
6
 
! Отговори
Да бъдем разумни преди 4 години
Важното е да не се стига до обтягане на отношенията с която и да е държава.