Ще прави ли политически проект Цветан Цветанов?

Той коментира, че с Борисов си говорят делово, не приятелски
21 сеп 2019 12:30, Петя Славова
150
Ще прави ли политически проект Цветан Цветанов?
Снимка: архив, Булфото

Бойко Борисов ме попита дали ще правя политически проект, обяви Цветан Цветанов пред bTV. Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове в ГЕРБ на 7 юли и днес е председател на "Евроатлантически център за сигурност".

Той поясни, че онези, които говорят на премиера и лидер на ГЕРБ по тази тема се притесняват, но едва ли и самият Борисов.

"Познавам хората от неговото обкръжение, познавам манталитета, който притежават - казват му това, което иска да чуе, не реалното състояние на държавата и структурите на партията", обясни той.

Цветанов е категоричен, че винаги е бил откровен с Борисов, казвайки му истината, но самият Борисов е взимал решенията.

Той коментира и ситуацията в БНР и поиска директора на БНР Светослав Костов да каже откого са дошли четирите обаждания с опит за натиск.

"Мога да кажа, че някой път се чуваме чисто делово, но ще е лицемерно, ако кажа, че е приятелски" отговори Цветанов на въпрос дали се чува с премиера.

За предстоящите местни избори бившият зам.-председател на ГЕРБ смята, че партията ще загуби там, където не се е съобразила със структурите, а е спуснала административни решения. Загубили са и 15 потенциални кандидати, с които той е преговарял година и половина.

Прогнозата му за битката за София е, че ще има балотаж. "Искам да кажа на Данчето Фандъкова да бъде силна, защото тази битка ще бъде с преминаване на всякакви граници. Стартът на кампанията започна с жълтите новини", отбеляза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой ще заложи на този интелект и два лева? Не стигат провалените христоивановците ми и тоз сега.
117
1
 
9
 
! Отговори
лев/кв.м преди 4 години
Цветанов се опита да направи на Борисов пиниза с ИнБорисмънт, ама лопатето се обърна, Бойко се хвана с руските газовици и от ИнБорисмънт зе че стана ИнЦецмънт. Новият прокурор само се дърля. Точно тоя човек дето се лае срещу него е най-вероятният Прокурор, който с един нов прочит на Цветановите декларации ще го даде на съд и Цецо ще облече пижамата. Нищо чудно и шпионин да го изкарат с тия семинари за които е получавал суми за да покрие диференцияла м/у официялно получените пари и кб.метри
116
0
 
3
 
! Отговори
До предния преди 4 години
Респект за тоя, който може да го вдигне от Пъпеша за да го изнасили!
115
1
 
3
 
! Отговори
InЦЕЦМЪНТ в действие преди 4 години
В тази история трябва да свали шапки на може случаен ход,може да е подсказан от Московсците,но резулатът е следният бат ни Боко,неуморимият читатаел на Винету реализира политическия проект ИНЦЕЦМЪНТ.Инцецмънтът е действие при което Цецо се невиди, но оди на рабутъ.След като Цуцкъ каза че би било лицемерно да кажела че имала приятелски срещи с Бойко,иде ред на некой таен силовак на изнасили Цецо на сред Вършец дорде бавно развиващи 3Б група се схванът че на Цуцкъму праат инректален мушоев
114
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цакай Боко Цецооу.
113
2
 
2
 
! Отговори
Оппа преди 4 години
Цецо милиционера.
112
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съветвам го да си смени пола и да танцува на пилон в нощен клуб. Би било почтена работа, в сравнение с досегашната му.
111
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е за гилотината
110
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалък, нагъл, алчен за пари ***!Срам за човешкия род!
109
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да извика техници да му оправят асансьора, явно се спуска твърде бързо и му се е замаяла кратуната.
108
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гаргамел в действие.
107
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВСЯКО СЪРЦЕ ОГЪН, ВСЯКА ДУША ПЛАМЧЕБУРАШКИ ИМУ.РЗИЛКИИЗЧЕЗНАХА ТАМ
106
1
 
12
 
! Отговори
Абе... преди 4 години
За да съм...много лакониченДЕМ на Цц..Асансьора да му падне..заедно с него.Неук,нагъл,..лаком..***..Пфу..предизвиква пълно отвращение
105
2
 
14
 
! Отговори
ха ха преди 4 години
та нали цецо е един от големите престъпници...сам ли трябва да се арестува и сам да влезе в затвора?? а нека и първо да развалят сделката за ф16 , че там цецо така заграби народа...
104
15
 
2
 
! Отговори
Това е начинът преди 4 години
Цецо ако искаш народа да те хареса има само един начин. Огромно количество залавяни престъпници в България и всеки ден. България има крещяща нужда от това. Завършил си ФБР имаш връзките със САЩ и знам че можеш много. Удряш изненадващо, шоково и пълномащабно престъпността в България с целият Евроатлантически център за сигурност, прибираш в панделата всички престъпни риби от акула до копърка и ти гарантирам че народа сам ще се вдигне да те слага премиер, че може и да ти подари даже апартамент.
103
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До107. Политическия живот е извратен от мръсните пари от Москва . Те си вървят от едно време.
102
4
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
така наречения "политически живот" в България толкова много се ИЗВРАТИ благодарение на тоя и на ортака му от село Банкя,че като нищо да са пръкне "новото герб"....
101
1
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Шефаможе и да тръгнат..Същите,които тръгнаха и преди след него.Тиквата е полетял в бездната..Нема кой да го спре...Може и да подготвят варианта "Тиквата 2" в лицето на физкултурника.хер Зайдел знае истината..Ние само предполагаме..
100
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя още ли е жив бе?
99
1
 
4
 
! Отговори
---- преди 4 години
То.