Фандъкова води листата на ГЕРБ, тръгва със стари и нови лица

Борислав Бориславов и Радослав Абрашев от СДС минават към нея
45
Фандъкова води листата на ГЕРБ, тръгва със стари и нови лица
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ внесе документите за регистрация на кандидата за кмет на Столична община в общинската избирателна комисия.

Пред журналисти Цветомир Паунов от ГЕРБ обяви, че водач на листата в София е Йорданка Фандъкова. На второ място е професор Иво Петров, трети е Елен Герджиков, досегашен председател на Столичния общински съвет /СОС/.

В листата на коалицията ГЕРБ - СДС влизат още досегашният председател на групата на общинските съветници на ГЕРБ - Малина Едрева, архитект Ивайло Петков представител на гражданската квота, Николай Стойнев, досегашен заместник-председател на СОС, Антон Койчев, председател на градския съвет на СДС, проф. д-р Асен Николов, информира Паунов.

В листата от кандидати за общински съветници са досегашните членове на СОС от групата на ГЕРБ - Лорита Радева, Силвия Христова, Зафир Зарков.

За позицията в СОС се кандидатира и бившият заместник-министър на образованието и понастоящем директор на столичното 119 училище - Диян Стаматов, адвокат Георги Георгиев, преподавател в Софийски университет и досегашните представители на СДС в СОС - Борислав Бориславов и Радослав Абрашев.

"Листата е обновена и това, което г-жа Фандъкова заяви, че тръгва в настоящата кампания с обновен екип, е факт", обобщи Паунов, цитиран от БТА.

По думите му в листата има много добър баланс между представители на гражданската квота като изключително уважавани експерти и личности, които много са допринесли и за развитието на града и от друга страна досегашните им колеги от групата на ГЕРБ.

Паунов обясни, че една част от тях са с по три мандата, така че и там също има обновяване с представители на ГЕРБ от структурите, които имат необходимите компетенции, за да реализират политиките за развитие на общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов каза ,Фандъкова е нашия кандидат ! НАШИЯ НА ГЕРБ !Не на хората и гражданите на София , а на ГЕРБ , тях обслужва той !
34
4
 
0
 
! Отговори
Д с голямо Д преди 4 години
Факъндъкиева е най подходяща.Тя е кмет чиято кметичност кметира над всички кметски закметени кметоиди.Данчето е човек с голямо Д.
33
6
 
3
 
! Отговори
Последен шанс за Бг преди 4 години
е ПП ВЪЗРАЖДАНЕ. И ГЕРБ и БСП им сърбахме попарата. Ако искаме справедливост и за всички да е добре - тогава Възраждане. Всички останали са грантаджии и чуждоплатени слуги. И всички да гласуват, само така ще се променят нещата, шото тези са мошеници и си нагласяват изборите.
32
1
 
8
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
Тези от СДС не са ли дето крадаха с гъзъ си през 90-те години и расипаха столицата.
31
0
 
8
 
! Отговори
Сбогом преди 4 години
Заглавието е сбъркано. Не тръгва, а си тръгва със стари и нови лица.
30
3
 
1
 
! Отговори
УМЕН преди 4 години
Аз ще гласувам за : N 20 ОТ листата на ГЕРБ!!!!!
29
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако някой *** от, идио т или диот изтипоса Лейди Фънди с титана на компирнара революция Гулията Цъцляк Съсирни, направо ще прелее гласовете и Ноември ще бъде Мая.Така че нека нашите от отдел Сигорност-ГЕРБ да внимават кой какви снимки на Л.Ф. изтипосва по хартиите, талавизиите и интернетите та после да не се наложи на ръкавелите да се закопчават с копчета гравирани с жълт полумесец
28
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЦК на ГЕРБ напред! Към четвърти мандат начело на столицата! Победа!
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя води и но наглост бе ...усмихнатата крадла беше написал някой тука и май е така ! Не може с толкова милиони София да няма един хубав и завършен тротоар.....с тези милиони София трябваше да блести !
26
2
 
3
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
До V 30 Най добре е БСП да не вадят никакъв кандидат. Те така и направиха. Подкрепят независим кандидат, защото знаят че нямат шанс.
25
5
 
4
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 4 години
Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След оставката на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след загуба на предстоящите общински избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...
24
7
 
1
 
! Отговори
V преди 4 години
Стига с тез шопски избори ве !!! И тримата основни кандидати вдъхват недоверие. Все пак софиянци трябва да гледат на своя град като на свой дом. Кого от тия тримата ще поканите в дома си да ви направи ремонт ? Аз не бих поканил нито Фандъка ,нито Манолова ,да не говорим пък за джамбазки булонката на каракачанката :)Трябваше бсп да извадят непознат и не изцапан от политиката мъж с технически умения .Нещо нато Румен Радев . Не е проблем ако е германофил или американофил .Те герб ще го излекуват :)
23
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като дойде БСП на власт,държавата влиза в колАпс. Яко крадене тогава пада,а за хората гола лимонада.Нинова си взе Техноимпекс-а, така и казва на съвестта и кодекса.Само С. Симов блей като овца заклана, заклана още и нас...на.
22
5
 
9
 
! Отговори
Борис е Велик преди 4 години
Спрете (Г)рабиме (Е)вропа (Р)ушиме (Б)ългария!
21
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ ПОБЕДА!! Амортизирана е столетнцата - майка!
20
15
 
9
 
! Отговори
фафли преди 4 години
ГРЕБ, ГРЕБ, ГРЕБ!!!!
19
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ГЕРБ, и СДС вадят само амортизирани и рециклирани бракми.
18
4
 
15
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Защо ни занимавате само със София. София не е България! Въпреки това си направих труда да погледна резултатите от анкетата в сайта. И стигнах до извода, че българина е наистина тъ-по парче. Фъндъкова и Манолова с почти еднакви проценти, т.е. хората пак ще гласуват за старите к-ви, а очакват да си имат нов бардак. Е мили мои, няма да стане. Дано все пак това не са реалните резултати за нагласите на хората, защото няма да се учудя ако са съчинени и нагласени
17
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фъндъкова , къде са милиардите изсипани щедро от герберите за софия и тоя град си остава скапан и по скапан ?
16
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, щом опечени типове от СДС минават към нея, тури му пепел!Ще цъфне и ще върже София, ама друг път.Ако спечели, с такива експерти една обикновена пейка вече няма да я плащат по 10 000 лв както правиха до сега , а смело могат да стигнат и до 50 000 лв.