Сидеров се закани: Аз направих Кошлуков шеф, аз ще го сваля!

"Бойко да каже редно ли е да ме държат като маймуна зад клетка"
Обновена: 5 окт 2019 18:53 | 5 окт 2019 18:45, Анисия Иванова
131

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Както бях решаващият фактор Кошлуков да стане директор на БНТ, така и аз ще го сваля. В понеделник от 11 часа протестът на "Атака“ пред телевизията продължава." Това заяви лидерът на партията Волен Сидеров, на когото миналата седмица генералният директор на телевизията Емил Кошлуков забрани достъп до ефир заради скандалното му поведение в предаването "Референдум“ във вторник вечер.

От решение на УС на БНТ стана ясно, че забраната ще е в сила, докато лидерът на "Атака" не се извини писмено за отношението си към Националната телевизия и нейните служители.

Снощи участието на националиста в "Панорама" беше отменено. Според Сидеров това е цензура, а генералният директор на БНТ е нарушил Споразумението за отразяване на предизборната кампания, което лично е подписал.

"Вчера 5 часа стоях, без да седна, без да пия вода, без да ходя до тоалетна, пред бариери с вериги пред телевизията. Такова унижение досега не съм претърпявал! Да ме държат като нелегален мигрант. Това е непростимо!“, възмути се Сидеров пред "24 часа".

Зарече се, че няма да остави нещата така и ще се бори за правата си - така, както го е правил по времето на комунизма, когато се е сражавал за демокрацията, плурализма и правото да казваш мнението си.

"Бойко да каже това редно ли е да ме държат като маймуна зад клетка и да се гаврят с мен - народен представител, на чиято карта пише, че може да влиза навсякъде на публично място? Да кажат и главният прокурор Цацаров, и президентът Радев!“, призова Сидеров.

Той заяви още, че няма да пропусне утрешния ден, когато ще се яви на заседанието на ЦИК, за да пита членовете на комисията защо прилагат двоен стандарт - като им пише писмо, в което подава сигнал, че е спрян от участия в БНТ - нещо, което противоречи на закона и на сключеното споразумение за отразяване по време на кампания, те му отговарят, че не са страна. А наред с това го глобяват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
6
 
14
 
! Отговори
Алекс2 преди 4 години
Не зад а в клетка трябва да те държат !
95
5
 
22
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Хахахахааха, Болен-кримския бил качвал, свалял :))))))))))))))))))))))))))))Тоя руски клоун май наистина си е повярвял :))))))))))))))С 10802 гласа на последните избори :)))))))))))))))) от цялата страна. В София най-много 1500 гласа :)))))))))))))
94
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Можеш да се оплачеш на арменския поп,но той сега е в Дубай.Под предлог държавно посещение,честват 30 години на либовницата на баш тартора в държавата-Шиши прокурорски депесаров.
93
5
 
16
 
! Отговори
Терапефта преди 4 години
Тоз е чисто луд. Да заповяда в моето заведение. Веднага става съсед по стая с Наполеон! Казах.
92
1
 
5
 
! Отговори
Ели Законотворци. преди 4 години
Ако има виновни ги търсете сред законотворците.Колко удобно ОБЩЕСТВЕНА телевизия, хем 70 милиона от всеки българин, хем външни продукции.Цялата трагедия на БГ народа е, че не "атакува" законотворците.Те са за чичко "Гилотин".В която и институция-частна, държавна да отидете ви казват "такъв е Законът".Променете го, то е ясно, че е създаден срещу Вас, а не за Вас.Важи и за честните бизнесмени в БГ, около десет% от сега действащите.
91
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То в тая телевизия хоарата пикат по стълбищата или през прозореца. Никакви тоалетни няма там. Баси изсмуканото извинение.
90
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За хората, които не са от София да поясня. Наблизо има поне 20-30 кафенета и никой няма да ви изгони ако ви се наложи по нужда да отидете. А тоя Болния истерик май си е боднал един катетър и *** в торбичка с лого на хАтака, разбира се. 5 часа да не отидеш до тоалетна. На твоите години как е простата?
89
2
 
2
 
! Отговори
до 89 преди 4 години
Абсолютно съгласен.Последното изречение можеше да го задържиш са себе си.
88
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има, има такава държава, и то още каква - казва се Бангладеш, където безраборните ги вкарват в затвора, и то по закон. И кеф ти Индия, Тайланд или Филипините. Даже Африка е Ок в сравнение с тия, да не задълбавам.Сравнение на току-що пръкналата се БГ с вековните европейски страни е неуместна.Немало такава държава...бля-бля.
87
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A ако само иска да "прехвърли" гласовете към други за съответната сума - за това замисляли сте се?
86
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Признава си, че е един от Главанаците на Бойко. Кои са другите трима? ШайкаджиятаНапоителаната системаТомата
85
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свобода на словото и демокрация няма и никога не е имало...............това са понятия, измислени от световния елит и западните професори за да манипулират стадото овце................или т.нар. електорат.............хаха!Или ще ви трябват още 100 години за да го разберете, селяни прости!!!
84
3
 
18
 
! Отговори
Перушанко преди 4 години
Фюрерчето залага на едни и същи форми на врещящ псевдопатриотизъм, които вече дразнят със своята посредственост. Технологията АНТИ минава веднъж, при по-глупавите дори два пъти, но след като си видял лъжата 5-6 пъти и пак да се хванеш, вече е интелектуален шаранизъм.
83
19
 
15
 
! Отговори
обективен преди 4 години
Сидеров е прав, такава цензура не е имало и по времето на Тодор Живков..............полиция да изведе депутат с имунитет от БНТ , само защото казва неудобни неща...........за високопоставени хора!Но вие сте прости селяни и не ги разбирате тия неща..............пийте си домашната ракия и яжте евтини кренвирши от Lidl!!
82
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива палячовци като Сидеров по Османско никой нема да им търпи цирковете а ще е обесен незабавно като Левски
81
5
 
6
 
! Отговори
South African Airway преди 4 години
Борисов и Патерицата им да си купуват еднопосочен билет за южна Африка , вижда се че не са полезни с нищо и даже вредят
80
0
 
7
 
! Отговори
гост преди 4 години
По делата се познават кой носи анадолска генетика, 500+ 80 г. генетична подмяна.По делата се вижда кой какво прави за малцинството- генетичен българин..Жалко за хубавата природа..
79
6
 
21
 
! Отговори
ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ преди 4 години
Нормалните у нас се считат за луди.Христо Ботев
78
3
 
15
 
! Отговори
гост преди 4 години
никъде в европа няма такъв америко- комунистически концлагер.
77
9
 
16
 
! Отговори
той преди 4 години
Сидеров инициира спирането на убийствения антхри...ки пасквил Истанбулска конвенция, която по късно КС обяви за незаконна. Само това е достатъчно да го носите на ръце, празно--главци.