Сидеров си отива от НС, гласуваха оставката и на Павлова

Депутатите гласуваха ударно две оставки
Обновена: 30 окт 2019 09:47 | 30 окт 2019 09:45, Камелия Цветанова
39

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В първия си работен ден след ваканцията, която си дадоха народните избраници заради предизборната кампания, ударно гласуваха две оставки – на Лиляна Павлова и на лидера на „Атака“ Волен Сидеров.

Парламентаристите освободиха и двамата без дебати.

Още по темата

Лиляна Павлова вече не е депутат от ГЕРБ, защото е избрана за заместник-председател (вицепрезидент) и член на Управителния комитет на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ).

Постът е с мандат от три години.

Лиляна Павлова се върна в парламента през януари 2019 г., след като в началото на година беше закрито оглавяваното от нея министерство на българското европредседателство, създадено през 2017 година.

Лидерът на „Атака“ пък депозира заявлението си за напускане на Народното събрание през миналата седмица по време на предизборната кампания.

Сидеров беше кандидат за кмет на София.

Той мотивира оставката си с обстоятелството, че иска да е честен спрямо избирателите. Той призова и Ангел Джамбазки, издигнат за столичен градоначалник от ВМРО, също да напусне поста поста на евродепутат, който заема. Джамбазки обаче не го направи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Сидеров вземи и останалите от парламента скапан не си отивай сам имаш Симеонов,Борисов,Каракачанов всички отивайте да играете футбол Бистришките тигри отбора има нужда.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Защот подаде оставка и ще се пенсионира;)
31
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България е като ГЕТО на ЕС, населено с ци'гани / не зная защо им викат "роми", след като по целият свят ги разпознават като ЦИ'ГАНИ / и бавнор'азвиващи се българи / интелигентните като спринтьори избягаха на Запад /, земята като разорана целина и "разкъсана" от някакви уж нови пътища по които текат вечни ремонти, а градовете и селата "заляти" с *** които "ухаят" на мъ'рша...и Бог е безсилен пред про'стотията която се развъжда от денят на "раждането" на ЧАЛГАТА !
30
2
 
2
 
! Отговори
Волен тъпото преди 4 години
и дебелото Лиле. И двамината обслужват Путинския олигархат. От 30 години руските мекеренца от БСП не спряха да създават 'плит' партийки от ДС ченгета, милиционери и номунклатурни семейства - от СДС, ДПС и Атака, до НДСВ, РБ и ГЕРБ на руското ченге Симеон Мадридски и кочияша му СИКаджиската мутра Боко Тиквата.А народа? - опростачен до дупка, та им се фаща на въдицата. Можещите и знаещите напуснаха рашисттката дупка България, да му мислят застаряващите българи, че няма кой да им плаща пенцийките
29
1
 
4
 
! Отговори
Деян Стоилов преди 4 години
Болшевизацията благодарение на тоталитарната партия ГРОБ е факт. Наследниците на БКП кланящи се преди на Тато, а днес на Бато умират от страх Сидеров да не извади на яве кирливите им ризи и затова не му позволиха да говори.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук е като общински плювалник ! А никой не обръща внимание на издигането на дебелата шумкарска ку'рва ! Тя не беше ли лидерка в "демократичната" и "НЕкомунистическа" шайка ГЕРБ ? Те комунистите винаги са раждали за развъждане ПОЛИТИЦИ и са ги лансирали в своите партии ! Радвай се неразумний юроде, отредено ти е да си беден и пр'ост !
27
1
 
4
 
! Отговори
X преди 4 години
Вече не е депутат няма имунитет могат да го арестуват при следващи изцепки
26
6
 
6
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
Хитреца винаги е хитрец! Усети се, че в НС вече няма хляб и сега ще се намърда в ОС - София. Там се разпределят много пари и със сигурност ще има и за него! Но нека да участва в политиката, за да има с кого да се бъзикаме. Не, че няма , но с него е по - интересно!
25
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото си по- *** и нагъл, толкова повече те тикат напред в ГЕРБ.Дебелата Лиляна, с лакомия партизански пърдялник....срамота.
24
8
 
6
 
! Отговори
МУКААА! преди 4 години
ЦИРКА СВЪРШИ! СПРЯХА МУ РУБЛИТЕ ЗА СЛАБИ РЕЗУЛТАТИ!СЕГА КОЙ ЩЕ НИ ВЕСЕЛИ?А. ВЯРНО, СЛАВЧО!
23
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъвто и да е Сидеров - удържа на думата си и напусна парламента а Джамбазки - какво направи - дойде тук да стане за резил и пак в Европарламента за 15 000 евро заплата. Кой постъпи по достойно от двамата ?!
22
1
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо,антигерб преди 4 години
що се отнася до мургавелката Павлова,то тя е типичен нагледен пример за това,че внуците и децата на партизаните са тия,които правят кариера в "посткомунистическа" България..Разбира се,плътно лансирани от някогашни милиционери,агенти и доносници....Те това е!..."ПремЕни се България,огледа се-пак с тез изчадия!.."Започвам да разбирам защо толкова ни презират навън..Не че ония са по-стока,но ние сме просто...развалена стока..
21
2
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо,антигерб преди 4 години
До Един Не се излагай!..*** не само че няма нищо общо с така наречените "български депутати",но е и "Той беше единствения,който се осмели да протестира.Обесиха го пред касапницата"..-така завършва "Под Игото".....та не обиждай тоя светъл образ,като го сравняваш с палячовците-интересчии,всички до един продажни персони..
20
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров отврати доста избиратели.Цирковете които правеше пред "Армеец" и Национална телевизия бяха антиполотик. Неговата Алфа денонощно въртеше записи за отвратителната му постъпка. А пък е неговият репортер - Караколев още повече!
19
2
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Ужас, сега стола на НС ще трябва да изхвърля остатъците от дупедатските банкети защото я няма Свинетзила да омула като добро пр*се всичко останало. Като си тръгва да не си забрави коритото в което и сипваха остатъците като захранка, че в ЕС няма кои да и направи подобно! Да знаете ЕС ще фалира само след един банкет на които трябва тая да я хрантутят! Вариант 2 ще залинее и ще стане само 66 хиляди тона и Бай Тиквондур вече няма да я долюбва и слага на сладки постчета!
18
1
 
1
 
! Отговори
ехо преди 4 години
До Анонимен Така е. Нещо много се завъртяха работите около шпионажите. Страх лозе пази.
17
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички го плюем,ама колко от тях биха си подали оставката от парламента,изключвам тези които ги помоли Царя слънце?
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
белата златка не е с малко ум, както го мислите. При очертаващия се шарен СОС, за някои сделки ще има нужда от златен пръст и белата златка ще провери сметката си преди да гласува. А в парламента какво да прави освен да се заяжда с Каракачанов и Сименов, ясно му е че пръста му не струва нищо, а жена му гладна не иска да стои!
15
3
 
17
 
! Отговори
Защот подаде оставка преди 4 години
Просто е: в парламента ще изкара още макс една година, докато като общински съветник ще изкарам четери.
14
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бялата Златка е пример за всички млади хора, а и не само. Пазете се от дрога и много алкохол!