Руският дипломат шпионин вербувал шеф на наша спецслужба

Борисов обаче сигурен, че Путин знае, че не се подава на натиск
Обновена: 1 ное 2019 10:52 | 1 ное 2019 09:52, Камелия Цветанова
217
Руският дипломат шпионин вербувал шеф на наша спецслужба
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Изгоненият от България руски дипломат е опитал да вербува началник на българска специална служба, обясни премиерът Бойко Борисов пред bTV.

Във вторник МВнР обяви дипломатът, който е един от първите секретари в руското посолство, за персона нон грата и е връчена нота с нареждане да напусне България до 24 часа.

Още по темата
От руското посолство съобщиха, че дипломатът ще напусне страната в посочения в нотата срок. "Руската страна си запазва право за ответни мерки", посочиха от дипломатическото представителство.

Във вторник МВнР обяви дипломатът, който е един от първите секретари в руското посолство, за персона нон грата и е връчена нота с нареждане да напусне България до 24 часа.

От руското посолство съобщиха, че дипломатът ще напусне страната в посочения в нотата срок.

"Путин ме познава добре, знае че не се подавам на натиск и не изгоних руски дипломати, когато всички гонеха. Но когато дипломат на висок пост го хвана да вербува мои началници, мигновено го парирам. Ако пратя шпионин да вербува някой от началниците на служби на президента Путин, гоненето ще му е малко наказание", коментира днес Борисов.

Той допълни, че за щастие шефът на спецслужбата, когото руският шпионин е опитал да вербува, е изключително верен на Родината си.

"Веднага дойде да ми каже, оттам нататък си направихме всички мероприятия", заяви Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
1
 
! Отговори
Свободен българин преди 4 години
До стар чвор "квото и да пишете ние Българите обичаме Русия" НО НЕ ОБИЧАМЕ ПОЛИТИКАТА НА РУСИЯ. ЗАЩОТО Е ИМПЕРСКА.
175
0
 
3
 
! Отговори
lorko преди 4 години
За тях е важно да са в полезрението.Ако някой политик се стреми неистово към ромските гласове ,...би си направила снимка със Силвестър Сталоун,каквато има във в.Труд ,но не се коментира.Комедианта никога е нямал решение за България.Просто си играе ролята...........Много хора се питат,...."А ЗАЩО БОЖЕЗАЩО.".Защото,псевдо-интелектуалното обкръжение от спортист-шахматисти около Гойко е духовно незряло.Могат да се разпознаят по репликата:"А защо не можеш да играеш на шах?".Отговор:"А пиано?"
174
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-обидното за управляващите в София и Банкя е в това, че вече не могат да предизвикат и реакция от руска страна, а в същото време Макрон и Джонсън решават вътрешни проблеми, упражнявайки се върху България...
173
0
 
3
 
! Отговори
Сан Докан с 2 нож. преди 4 години
Миликанооооо,,сандуци,миликанооооо сандуци
172
1
 
4
 
! Отговори
Аман от Проблеми преди 4 години
Широко рекламираната НАГЛО ПРЕСТЪПНА АНТИ РУСКА И АНТИ БЪлгарска акция цели да увреди РЯЗКО подкрепата за БЪлгария обезпечава съзнателно и несъзнателно от народите населяващи Братска Славяно Болгарска Русия..В министерства и ведомства в София е претъпкано с чужди диверсанти и платени престъпници. Ако има нещо вярно в рекламираната Акция МОжеха кротко дипломатично без ШУМ да подадат протест в Москва..
171
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нема да плюете по Рус. да ва не гази,МЕЧКАТА А
170
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винету,Винетката
169
0
 
5
 
! Отговори
СТ, НА Свободъта преди 4 години
А -мериканец. не е човек,той е дявола
168
0
 
1
 
! Отговори
Стеф. Сандрели преди 4 години
До Стефан,А Сан Стефан-ският мирна договорка а
167
0
 
2
 
! Отговори
О ШЕРИ ШЕРИ преди 4 години
ШПИОНИ, ИЛИ ШАМПИОНИ ПО,КРИКЕТ А ТРЮФЕЛИ
166
3
 
6
 
! Отговори
Стефан преди 4 години
До чвор, НЕ , НЕ ГИ ОБИЧАМ , но съм признателен за освобождението ни от турско робство, народа ни също е благодарен това личи, 244 паметници имаме в памет за тази война, но медала има и обратна страна, Коминтерна ни взе Македония, през 2 световна война България като съюзник на Германия НЕ Е ИЗПРАТИЛА НИТО ЕДИН ВОЙНИК НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ, а след ОКУПАЦИЯТА ни от СССР войската е мобилизирана и се бие срещу Германия и дава над 30000 жертви, а хората убити без съд и присъда са хиляди, не ми ги хвали.
165
4
 
8
 
! Отговори
АК-47 преди 4 години
На този да му имам изказа, премиер.... Ако си мисли, че Путин го отразява, дълбоко се лъже. Пука му на Путин за него. А след като онези американски *** ходиха до САЩ, веднага им беше наредено да извършат някоя и друга акция.
164
8
 
14
 
! Отговори
стар чвор преди 4 години
квото и да пишете ние Българите обичаме РусияПо-голямата част от населението е за Русиякръвта вода не става
163
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Западналите не ви зачитат за хора,а вий се скъсвате да им се кланяте.Наскоро и макарон се изцепи,че сме бандити и не ни иска във Францата.Предпочита африканци.
162
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По устав не може да има среща между шев от българските служби и чужд дипломат на четири очи. Може да има преговори - например, шефът от БГ службите с още двама свои сътрудници се явява на преговори с първи секретар на руското посолство, който е придружен от свои двама сътрудници. Така например стават преговори за осигуряване безопасността на руското посолство. По този начин всичко става на официално ниво, при което не може да се допусне излизане на контакта извън офицалните рамки. Следователно възникналият скандал се дължи на НЕУСТАВНИ отношения
161
3
 
16
 
! Отговори
Ivan преди 4 години
Няма начин Борисов или който и да е в България да посегне на руски агенти или дипломати без да е получил позволение от Москва или да има 100% гаранции от Запада. Изключено е просто! Не знам с каква цел беше този цирк, но явно се готви нещо голямо щом толкова често започнахме да четем тикива истории. Може би има пренареждане на силите в задкулисието?!
160
2
 
10
 
! Отговори
NoName преди 4 години
До Анонимен В една публикация на Днес БГ беше написано, че този високопоставеният е изпял инфо за ЕС и НАТО, сега Винетууу казва, че бил предан на Родината ... Няма такава държава!!! Вярвам на първата публикация, за пари и майка си ще продадат.
159
3
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
До kireza ПРИ ДОЙРАН СА БИЛИ УНИЩОЖЕНИ 60000 ОТ ТЕЗИ ЧЕДА НА САТАНАИЛА!!!-------- А дали не сме унищожили и 35 000 руски *** , които са били съюзници на Антантата? Ти въобще даваш ли си сметка, че във всички европейски войни Просията и Англия са били съюзници?
158
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Овчата територия е наблъскана с всякакви западни шпиони,а турските си управляват цели райони от нея,особено баш шпионина инженер-хидролог-философ,който преди години съвсем открито предаде "оня списък" с български разузнавачи на Турция...ама от всичко това последва една "гръмка" тишина!А сега рев,за нещо измислено от краварските служби,за да има какво да се реве срещу Русия!И кой е този голям началник и тази служба,дето бил "завербован?!Що мълчите за него бе,кравароподлоги?Защото няма такъв ли?
157
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коя е тая служба и кой е тоя шеф? Сега ще трябва да гадаем. ДАНС, разузнаване, военно разузнаване?