Манолова и Трифонов: Алтернатива в политиката?

Има поле за алтернативно политическо движение
5 ное 2019 22:37,
22


Съдът регистрира партията на Слави Трифонов, а Мая Манолова беше първи гост в телевизията му. Може ли да говорим за началото на общо политическо бъдеще? Коментар от политолозите Димитър Ганев и Страхил Делийски.

"Мая Манолова и Слави Трифонов демонстрират топли отношения от доста време. Въпросът е какъв формат може да се измисли между двамата. Не виждам като възможен сценария Мая Манолова да влезе в партията на Слави", каза политологът Димитър Ганев в студиото на "Денят ON AIR".

Според него, aко Манолова формира партия или гражданско движение, няма да може да се ползва с доверието на симпатизантите на БСП.

"Традиционните политически субекти у нас губят доверие между хората. Има огромна непредставена част от българското общество. На втори тур има кметове, които са ибрани с около 20% от хората, които имат право на глас. Комбинация между Манолова и Трифонов би могла да се доближи до някакъв маркетингов идеал, който обаче едва ли би имал дълга политическа трайност", коментира Страхил Делийски пред Bulgaria ON AIR.

Той заяви, че има поле за алтернативно политическо движение.

"Поле за нов политически субект в България винаги има, защото има хронично недоволство от партийния модел. Въпросът е кой политически предприемач ще съумее да запълни този вакуум. Манолова и Трифонов "загряват по терена", дават някаква заявка", заяви Ганев.

По думите на Делийски има фундаментална криза в Европа на онова, с което беше свикнало обществото след Втората световна война и ние също сме част от нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Под алтернатива се разбира нови и млади политици. Тези двата Слави и Мая са стари мафиоти. Тежко и горко на майка България с такава алтернатива.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алтернатива е интелигентни високообразовани и честни хора. В България отношението към такива е крайно неблагоприятно и дефанзивно. Никой не гласуваа доверие, на човек, чиято артикулация му е чужда. Това е нещо, което забелязах оше от дете. Още в училище, тези които се държаха като простаци, намираха себе си в редиците на вървежните... Бойко беше народен човек. А ако става въпрос за хора, изкарващи парите си от неща, който са непонятни - тук вече говорим за омраза.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ясно че мафията ще влезе през два входа чрез Слави и Мая..С ДПС ще формират нова тройна.Доган ги е измислил .Извинявай, ама така, като го кажеш, излиза, че тя тая мафия е нещо ново и външно, търсещо вход, вае едно ке е там, където много добре знаеш, че е.
13
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ясно че мафията ще влезе през два входа чрез Слави и Мая..С ДПС ще формират нова тройна.Доган ги е измислил .
12
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За "бау" знаем, че е гербав ***, който всяка вечер се кръсти пред портрета на Тиквата!
11
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно на сега управляващите ВСИЧКИ са алтернатива!Или твърдите, че е лесно да се намерят по-прости, по-алчни, по-некомпетентни и по-нагли управници от тези?
10
8
 
23
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Не се плашете.Славчо ще последва съдбата на Бареков.И за барека подскачаха по села и паланки а накрая увисна.Този ще е същия
9
7
 
28
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Алтернатива е интелигентни високообразовани и честни хора. Тези двамата не попадат в нито един от критериите ... Народа обаче малко объркан и може и да гласува за тях, в опит да свали ГЕРБ. Пък после ... каквото стане ...
8
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама вземи пчеличката Мая и си oсeри пътеките още от началото. Перфектен най-т.ъп ход!
7
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6 фашистите не изтрепват своите. Това е по - характерно за комунистите. Но всички тия са бивши мутри *** от БКП все пак.
6
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е алтернатива на фашистката власт на Гроб!
5
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е алтернатива на диктатурата на мутромилиционерите!
4
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъкмо българските офтси да въздъхнат "по-лошо няма накъде, бееее" и ще си изберът комплексара Трифонов, та така до нови висини. Славчо е комлексирано човече, джудже по душа, озлобен от всеобщата омраза на нечалгарите, т.е хората с 1+ мозъчна клетка. Тоя е диктатор без трибуна. Сега ще му я дадете, офтси. Ще слагаме икони на Боко накрая
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И двете се предлагат, ама един плаща и сега коя ще е по-вървежна?
2
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако това ни е алтернативата директно към терминал 2
1
5
 
38
 
! Отговори
Willi преди 4 години
Каква алтернатива са тия плашила , луди ли сте кви сте вие бе???!!!!