Борисов: Фалити, опашки, празни щандове - това е минало!

Последните 30 г. са най-хубавото нещо в новата ни история
Обновена: 10 ное 2019 10:46 | 10 ное 2019 10:44, Александър Попов
1052
Борисов: Фалити, опашки, празни щандове - това е минало!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни в новата ни история, смята Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов също избра социалните мрежи, за да сподели своето виждане за датата 10 ноември, на която преди 30 години падна режима на Тодор Живков.

Още по темата
"Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни в новата ни история. С много работа и усилия днес България е различна и тук се живее много по-добре, написа Борисов. - По време на Прехода преминахме през редица трудности - хиперинфлация, масови фалити на банки, пенсии и заплати по няколко долара, опашки пред магазините, празни щандове, блокиране на цялата държава, безнадеждност".

По думите му днес това са спомени от миналото. България е член на НАТО и на ЕС, пътуваме свободно по света, БВП бележи ръст всяка година, а безработицата е на историческо рекордно ниско ниво.

Извървяхме дълъг път и днес България се развива, допълва премиерът. Най-важното днес е, че резултатите се постигат с работа и зависят от всеки един от нас, казва още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1052
Още по темата: Бойко Борисовпреходът
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
870
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След 30 години сме по-богати от когато и да било в последните 100 години.
869
1
 
7
 
! Отговори
Иванчо КамБАН преди 4 години
Борисов: Фалити, опашки, празни щандове, спестявания от честен труд, достойни старини, образование на световно ниво, работеща съдебна система - ТОВА е минало!
868
2
 
7
 
! Отговори
ала-бала преди 4 години
Обичайте Бойко! Не е важно колко магистратури имаш.Бойко отчита колко магистрали има и на тях безброй магистралки .И ето летят последните таксита към летищата към самолетите ,които няма да се върнат.И така % безработица пада ,населението намалява вече критично ,а избирателите и ПОБЕДИТЕ растат.Кого побеждаваш ?То народ не остана !Остана администрация по общини, министерства ,организации комисии, партии министри Хора способни няма! ЧОвеци няма !Има портмонета сметки ,влогове ,пари ,но ЧОВЕЦИ?
867
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо го слушате Бойко какви ги плещи. Аз отдавна подминавам превъзнесените му речи за благоденствието на нацията
866
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Bravo Borisov. Ama kam bg zurnaliztite e nujno s doverie, humor, viara, lubov, nadejda, blag pogled, dobra duma, kratka komanda, kakto i kam bg pesove, kuchki...inak mnoo biasno hapiat....vnimavai Borisov, vsichki ta znaiat che obichash choveka i jivotnite....ubavo video, bravo Sevdo!
865
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен всеки вид управление е вид лъжа на елита над останалите. Примерно преди са лъжели, че едва ли не Господ решава кой да е крал/цар/фараон и т.н., (което между другото може и да е вярно :) ) за да легитимират властта си. Сега пък лъжат, че хората избираме политиката на управление, като избираме партии на изборите, но те левите десни, десните леви, всички комунисти и същевременно никой не е комунист и... След време ще ни лъжат, че ние директно взимаме решенията с гласуване в интернет..:)
864
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е.
863
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Картинката през 2019: Фалити и безпаричие!
862
1
 
11
 
! Отговори
Горд Трак преди 4 години
Вие Б.Б. също сте част от фалитите и рекетите. За просперитета на една държава не се съди по мафиотския бизнес на шепа мутри и по затъването на народа и ! Ако можеш да видиш по далеко от егото и алчността може и да осъзнаеш че Съединението наистина прави сила. Само дето си много послушен за това което ти казват от US. Национален лицемер !
861
1
 
10
 
! Отговори
северозапад преди 4 години
Другарю Борисов дай го с малко повече АКЪЛ де-излагаш се ! Щото не знам какво е пълно ама джобовете са ПРАЗНИ !
860
1
 
21
 
! Отговори
чичо Гошо преди 4 години
Бат Бойко,ще ти отговоря така-Преди 30 години мой добър приятел ми каза,че когато се напълнят щандовете със стоки,тогава ще разберем колко сме бедни.Още тогава се замислих,но не вярвах,че ще докараме нещата до тая бедност.Явно приятелят ми е бил много по умен от мен.
859
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Waffen SSВафлен още фъфлен опеорните точки.
858
4
 
10
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Чакам с нетърпение ,някой да повдигне темата за трите фалита и долара по 3000лв.Но първо нека да обяснят какво е фалит на държава,която има планова икономика.Смятам,че фалит в пълният смисъл на думата може да има само при пазарна икономика.А долара за 3000лв,това продължи 1ден.Но се случиха заради стриктното прилагане на плана Ран-Ът,който целеше доталната разруха на България и редукция на населението до към 5,5 милиона и както се вижда го постигнаха
857
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 927Значи 5 са нормално сирене. Какво казваш, няма избор нали? Всичко е ***, нали?
856
2
 
8
 
! Отговори
анон преди 4 години
Боко, марш в панделата ве ей!
855
5
 
9
 
! Отговори
Франк преди 4 години
Абе нали скачахте за банани бре ? Сега нема безработица, нема нищо. Само демокрация.
854
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всяка шеста бучка сирене с палмово маслощандовете пълниабе дай му на българина *** и си гледай кефа
853
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото повече го слушаш и гледаш,толкова повече те хваща гнус от наглостта и безочието на поредната самозабравила се БГ мутра???Най-хубавото отдавна не вирее и се размножава тук *** такъввввв
852
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До невинни в калтаАхахахахаха. Сравнява комунистическите *** с Ролс-Ройс!
851
1
 
4
 
! Отговори
дърт сДСар преди 4 години
Червените бабички, днес, през 1990та бяха 40 годишни гласуващи за СДС. ........ ДАДАДАДА! ..... И СЛЕД ОЩЕ 30 ГОДИНИ И СЕГА 40 ГОДИШНИТЕ! .... , ТОВА Е РЕАЛНОСТ, ОНЕЗИ ПЪРВИТЕ 4ЕРВЕНИ БАБИЧКИ ГИ НЯМА! НО БЕДНИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА - А ДЯСНОТО ВИНАГИ ЩЕ Е С ПЪРВИТЕ НА ДЕНЯТ КАПИТАЛИСТИ И ДЪРЖАВИ. КОГАТО РУСИЯ СТАНЕ НАЙ-ДОБРА ВЪВ ВСИЧКО, ТОГАВА ЩЕ ИМА РУСОФИЛИ В ДЯСНО! .... Троловете десни, 70-80 годишни, офицери и чиновници от живковизмът, днес най-големи антикомунисти и русофоби,НЯМА ДА ИМАТ ЗАМЕСТНИк