Ѕ—ѕ алармира на ѕ≈—: »зборите у нас били непрозрачни

—поред социалистите цели€т държавен апарат е бил срещу т€х
18 ное 2019 10:34,
25

Ѕ—ѕ насто€ва ѕарти€та на европейските социалисти (ѕ≈—) да накара Ѕрюксел да обърне внимание на начина, по който в Ѕългари€ се провеждат избори. ѕредседател€т на червени€ предизборен щаб  ирил ƒобрев насто€ва за мерки срещу намесата на държавни институции в изборни€ процес.
ќще по темата

≈вродепутатът от Ѕ—ѕ ÷ветелина ѕенкова за€ви пред Bulgaria ON AIR, че н€ма как да очакваме н€кой да дойде и да ни реши проблемите, а тр€бва да се справим сами.

ѕленумът на Ѕ—ѕ – бел€зан от напрежение. ќставката на Ќинова не бе дискутирана

"»мах възможност да участвам в кампани€та за местните избори. ќбстановката, в ко€то се развиха изборите беше изключително тежка. —рещу нашите кандидати беше изправен цели€т държавен апарат", каза ѕенкова за зрителите на "Ѕългари€ сутрин".

—поред не€ граждани са се страхували да упражн€т правото си на глас, притеснени за работните си места и семействата си. ј малките населени места било изключително трудно да опазиш тайната на сво€ вот.

ѕреди следващите парламентарни избори Ѕ—ѕ ще избере нови€ си партиен председател, при това при нови правила. ћеждувременно отново се чуха призиви за оставка на лидера  орнели€ Ќинова.

"Ѕ—ѕ е семейство, в което всеки има право да изказва своето мнение. Ѕ—ѕ е доказала, че е най-демократичната политическа формаци€. ќтстрани може да изглежда като проблемна ситуаци€, но всеки има право на лично мнение. ¬инаги има приемственост с младите хора", коментира ÷ветелина ѕенкова и отбел€за, че дискуси€та в Ѕ—ѕ винаги ще бъде жива.

“€ присъства на среща с главни€ преговар€щ от страна на ≈— по процеса на Brexit - ћишел Ѕарние.

"ѕри Brexit ситуаци€та със студентите ще е много сложна. ¬ момента таксите за студенти от ≈— са многo по-ниски, а при Brexit ще станат недостъпни за гол€ма част. ¬ момента имаме възможност да ползваме нисколихвени заеми, което също н€ма да бъде възможно след Brexit. ћишел Ѕарние €сно за€ви, че на него тр€бва да се гледа като на бракоразводен адвокат, но не може да очакваме да спре Brexit", об€сни ѕенкова.

≈вродепутатът от Ѕ—ѕ добави, че една от основните точки, за ко€то се бор€т, е да бъдат защитени правата на всички граждани от ≈— на ќстрова и да не се отнема правото им на работа.
 
“€ посочи още, че продължават разговорите за двойните стандарти при храните. ѕозициите на много от държавите се обедин€ват около това, че тр€бва да бъдат взети мерки, стана €сно от думите ѝ.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


25
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
21
1
 
1
 
! ќтговори
Ќищо ново преди 4 години
ƒо √ражданин: јлооо гражданино, кой за кого е и кой - против, се вижда от резултатите от изборите. Ќе си ти човека, който ще каже ко€ парти€ загнива. Ѕ—ѕ на всички избори от последните три години подобр€ва резултатите си а √≈–Ѕ губи подкрепа. «асега се задържат на власт, но да видим докога. ј иначе, "пророци" т.е. гербаджийски ***, които предсказват, че Ѕ—ѕ загивала, с лопата да ги ринеш.
20
3
 
0
 
! ќтговори
√ражданин преди 4 години
јлооо,ѕенкова,не само държавни€ апарат е срещу вашата загнила парти€ ,ами и гол€ма част от народа - ƒј ¬» ≈ я—Ќќ ! » така ще бъде и занапред,защото от вас освен ќЅ≈ўј Ќ»я,”¬≈ўјЌ»я,ЋЏ∆»,оплюване,храчене » »«ћ»—Ћ»÷» друго не сме чули !  акто виж дате можем и без вас - затова или се запр€тайте да работите или се отправ€йте към ...заб вение! Ќагледахме ви се и се наслушахме на празните ви приказки - јћјЌ от вас!!!
19
1
 
3
 
! ќтговори
ƒа допълн€... преди 4 години
ƒо мъкаааа 19 ¬с€ка загуба на Ѕ—ѕ , пирон в ковчега на √≈–Ѕ.“ака ли е ? “ака е..
18
3
 
7
 
! ќтговори
ƒвете краадли преди 4 години
ƒвете краадли си отмъстиха на —танишев, едната, че € уволни заради кражби - *** Ќинова, а другата, че € изостави сама на дърти години ≈л.…ончева. — т€х са и най-корумпираните хардлайнери-динозаври от Ѕ ѕ/Ѕ—ѕ, които —танишев отстрани от високи постове преди време. Ќачело с √ол€мата лъжа(*** Ќинова) и ћалката лъжа(≈лена …ончева) и след тежката загубата на изборите Ѕ—ѕ закономерно отива към сво€ естествен край...
17
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
јбе защо травмират с притеснени€ и стрес гражданите с техните семейства по вс€какви избори щом като тези избори са фалш как договорени с нерегламентирани плащани€ в брой пари как за пример 50лв. както се говори на ръка на части от избирателите за упражнен глас по време на избори от чиито същи глас се нужда€т партиите за издръжка на 1лв. от същите общо граждани на зачетени избори необходими как договорка-уговорка,че ще бъдат спечели в съответстващ ред как позици€-опозици€ необходимо представена.
16
2
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
√лупости на търкалета! ƒа си нал€гат парцалите и да се самозакриват/затриват.
15
4
 
18
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
Ѕ—ѕ да се жалва на паметника на съветската арми€, а не на ѕ≈—'овете !
14
1
 
14
 
! ќтговори
ј освен това преди 4 години
» козината, козината също пречи......
13
1
 
16
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
ќт 10г. само изборите за президент са прозрачни????
12
20
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
 аквото и да бълвате гербавите ***, вече на всички е €сно какви ги вършат управл€ващите. Ќародът не е толкова ***.» не, не сме от Ѕ—ѕ. “е са същите престъпници като вас!
11
5
 
23
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
ўом комунделите ви€т на умр€ло, значи всичко върви на добре. ѕесен за моите уши.
10
7
 
25
 
! ќтговори
«озо преди 4 години
Ќай - много съм се см€л, когато избраха к–адев. *** си помислиха, че 2 милиона гласа са за Ѕ—ѕ :)))))))))) ¬същност на 2-ри тур го избраха ƒѕ—+јтака и другите руски производни.
9
5
 
21
 
! ќтговори
’а-ха преди 4 години
«абавни каскети ... :)
8
7
 
22
 
! ќтговори
—“–јЌƒ∆ј“ј преди 4 години
ƒа не би да искат прозрачни кабинки...
7
8
 
19
 
! ќтговори
—“–јЌƒ∆ј“ј преди 4 години
јлоооуууу, дрќгар≈теее... - прозрачни сте...
6
20
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
Ќаправо си б€ха купени.ѕогледнете »зборните протоколи по секции.»ма ги още на сайта на ÷» .√≈–Ѕ печел€т 100 % във всички ромски маали.ќтделно фалшивите бюлетини и подменените чували.ƒа не споменаваме и дежурните ћъртви души,бкоито всичко знаем към ко€ парти€ се дописват.
5
20
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
√ербавите комунисти са съчетание на комунист с милиционер!
4
20
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
≈ то е €сно. √роб е ќѕ√.
3
7
 
30
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
Ѕ—ѕ тр€бва да бъде забранена със закон, само тогава Ѕългари€ ще тръгне напред.
2
8
 
25
 
! ќтговори
«озо преди 4 години
ƒа се оплачат и на јрменски€ поп :)))))))))))  аквото и да прав€т *** са на изчезване. “оп€т се като снежен човек на слънце. ≈√Ќ-то €ко ги мори :)))))))))))))))¬ече и ромите не ги отраз€ват. ќстава им само да лъжат безогледно. ƒо това води глада и лабут€!!!