ДПС за Бюджет 2020: Много харчене, а приходите намаляват

Бюджетът не е за хвалене, обяснява Йордан Цонев
25 ное 2019 10:09, Петя Славова
12
ДПС за Бюджет 2020: Много харчене, а приходите намаляват
Снимка: архив, Булфото

"Много харчене, с много малка ефективност е най-кратката характеристика на този Бюджет 2020. Увеличават се харчовете, а намаляват приходите - затова този бюджет не е за хвалене, Защото нямаме реформи в системите и това, че се наливат пари в нереформирани системи е най-големия бюджет порок на този бюджет. Това заяви зам.-председател на ПГ на ДПС Йордан Цонев пред Нова тв. 

Още по темата

"За да има реформи, трябва да има политическа воля и да има съгласие между политическите сили по отношение на тези реформи. Искаме следното – съгласие по няколко приоритета - демографска криза, здравеопазване, образование, икономически растеж. По тези четири приоритети трябва да бъде постигнато съгласие", обясни Цонев.

Според него бойкотът на ДПС срещу избора на Валери Симеонов за зам.-председател на НС е съвсем закономерен.

"Няма давност за прегрешенията на Симеонов. Още по изборите той блъскаше майки, дошли от Турция да гласуват. Но тогава протестира само ДПС, обществото не реагира. Когато засегна най-деликатната част от обществото – майките на деца с увреждания, тогава вече обществото правилно реагира. Срамота е да бъде избран за вицепредседател на НС. Да си остане депутат, за какъвто е избран", поясни Йордан Цонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Добре преди 4 години
Поставят някой важни теми.
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще намаляват я! Когато сестринските къщи за гости на г-н Карадайъ започнат да плащат данъци ,може и да се вдигнат приходите...
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БЮДЖЕТЪТ НЕ Е ЗА ХВАЛЕНЕ, НО ПЪК ТЕЦЪТ НА ДОАНЧО Е ЗА ХВАЛЕНЕ.
9
1
 
10
 
! Отговори
До Радослав преди 4 години
Не си прав човече! Обръща се повече внимание на заплатите.Като сте против вземанията на хората от "маалата", защо не подкрепихте Закона за приобщаване на малцинствата от нея. Там "нарушение на правата им" -" ужас".А, кой ще защити правата на нормалните хора, деца, младежи, работещи, пенсионери?Оказва се, че всички защитават правата на изключенията, а тези, които изкарват брутния продукт и тези, които се подготвят с години усилено учене и подготовка нямат права, имат задължения.
8
5
 
5
 
! Отговори
ако не преди 4 години
ако не се обложат програмистите с повече данъци буджета няма да се оправи.тия хора нищо не работят а само щракат по компютрите.а имат много пари и само си купуват биткойни и плейстейшъни и е очевидно ,че не им трябват толкова пари.и не е честно да взимат толкова пари.
7
2
 
5
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
ДПС била нормална партия?! Да, нормално етническа партия е - мохамедани и ***. За цвят и разнообразие безверници, като Данчо Ментата, които за пари и кариера са готови да продадат и майка си.Тази партия е не по-малко от националсоциалистическа партия. Навлизането на подобни партиина етнически принцип е обяснение за възраждането на националистическите партии в Европа. Това е истината, няма какво да се лъжем. Дошло е време някой да каже "Кралят е гол" - ДПС е етническа партия!
6
2
 
6
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
"Бюджетът не е за хвалене", обяснява Йордан Цонев, и никога в последните години не е бил, но когато дойде ред за гласуване, ДПС единодушно гласуват "за". Излиза, че на практика с всичко са съгласни. Това е скритата коалиция ГЕРБ-ДПС. Решат ли разединените патриоти за нещо да се опънат на ГЕРБ, ДПС веднага си предлагат подкрепата. Сигурно има защо.
5
3
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Поредния бюджет в които парите са насочени към неданъкоплатците и поредния бюджет които показва среден пръст на хората които го пълнят! Докато държавата продължава с политиката на геноцид над данъкоплатците и програми за развъждане на гласоподаватели от "маалата" държавата ще си затъва все повече и до 20 години ще сме във филм със зомбита, орди "братя" ще нападат и изяждат всичко което не е в лагери които да се пазят от въоражена охрана, а малкото оцелели българи ще са извън страната!
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахаха, на приказки всичко е ясно, но я кажете какви реформи прокарахте в про-депесарските райони в Родопите? Щото и там който не е избягал в чужбина, продължава да ниже тютюн както е правила прабаба му. Сокол-пилето нали все им разправя как ще ги вкара в светлия комунизъм , и като го преизберат пак същото.
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искат увеличение на заплатите и пенсиите, а после викат "много харчове", аман от популистки изкказвания.
2
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДПС е една от малкото нормални партии в България,има ги всякакви откачалки и крадци в парламента
1
4
 
9
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 4 години
Бюджетът не е за хвалене, обяснява Данчо Ментата.