България с готовност да окаже помощ на Албания след труса

Младен Маринов също изказа съболезнования за трагедията
26 ное 2019 15:33, Красимир Ангелов
3
България с готовност да окаже помощ на Албания след труса
Снимка: БТА

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов увери албанския си колега Сандер Леши, че България е готова да окаже помощ при справянето с последствията след земетресението миналата нощ в Албания.

Още по темата
Това става ясно от съобщение, публикувано на сайта на вътрешното ведомство.

Младен Маринов изказа искрени съболезнования за трагедията, сполетяла Албания и за жертвите от мощния трус, поразил Адриатическото крайбрежие на страната.

Както е известно земетресение с магнитуд 6.4 по Рихтер разтърси страната, като към момента броят на жертвите е 14 души, но се очаква броят им да се увеличи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Морално е МВР Маринов да изкаже съболезнованиена съседи от бедата ги сполетяла е от сприродата Но кой ще изкаже на България съболезнование за всекидневните убийства вследствие нарастнала крими обстановка .
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На нас ни трябва помощ, не на тях.
1
1
 
10
 
! Отговори
men преди 4 години
на гол тумбак чифте пищови. на българите дето гладуват, живеят в мизерия и се самоубиват кой ще помогне? половината албания е по швейцария и австрия. даже футболните им отбори са пълни с шиптъри и косовари. те колко пари ще отпуснат? германците дето дават стотици милиарди за вятърни перки и слънчеви батерии колко пара ще даде? ЕЦБ дето печати милиардче на ден колко? сърбия колко пара ще им даде?