Станишев подкрепи Йончева, тя: По-добре да съм без имунитет

Абсолютно съм убеден в нейната невинност, посочи шефът на ПЕС
20
Станишев подкрепи Йончева, тя: По-добре да съм без имунитет
Снимка: Булфото

Лидерът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев подкрепи открито Елена Йончева във връзка с искането на българската прокуратура да бъде свален имунитетът й като евродепутат.

Още по темата
"Познавайки я от толкова години, аз съм абсолютно убеден в нейната невинност, разбирам как се чувства, защото минах в миналия парламент през същата процедура и аз настоявах за ускорена процедура", посочи Станишев в предаването "120 минути" на bTV.

Станишев коментира, че е изненадан от реакцията на БСП и схващането на левицата, че Елена Йончева е единствената отговорна за борбата с корупцията в партията.

Искането на българската прокуратура имунитетът ми като евродепутат да бъде свален не е изненада за мен, обяви самата Йончева.

Журналистката допълни, че е в неин интерес да бъде без имунитет, за да приключи по-бързо разследването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
...ЗАЩОТО БАБА ВИ ЕЛЕНКЪ Е КОМУНИСТ И ЩЕ МЪЛЧИ КАТО ТАКАВА, А ПАРИТЕ ОТ КТБ ГДЕ СЪ....ТЯ НАМА ФИРМА, НЯМА ДРУГА ФИРМА, В НЕЯ НЕ СА ПРЕВЕЖДАНИ ПАРИ ОТ ОНЯ С МУСТАКА, ТЯ НЕ Е КУПУВАЛА ТЕХНИКА ДОВОЛНО СКЪПА, НЕ СИ Е ПЛАЩАЛА ЗАПЛАТИ ИМА НЕМА ПО 12 000ЛВ- НО ВСИЧКО Е ТОЧНО- БОРКИНЯТА ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА НЯМА И ЕДНИ КЪЩИЧКИ ЗА ГОСТИ БЕЗ ГОСТИ С ЕВРО ПАРИ- НО ВСИЧКО Е ТОЧНО А БАБА ВИ Е НЕВИННА...ВЕРВАМЕ ВИ....СХЕМИЧКИ- ФОНДЪТ ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ В БАНКИТЕ ПЛАЩА..А БАБА ВИ Е НЕВИННА...
13
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютно съм убеден в нейната невинност, посочи шефът на ПЕС.............Значи я е турпилирал.
12
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А как цялата държава знае, че основните кражби се въртят от Бойко, Пеевски и Доган, а прокуратурата не знае нищо? Това избирателно ли е? Или Йончева ей така за да пълни заглавията и наказателно, щото си отваря устата?
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това безплатна реклама ли трябва да се явава на този ПЕСоглавец? Тъкмо го бяхме позабравили и сайта реши да ни припомни, че има и такъв <цензуритано>....Сигурно си плаща и то не лошо, за да го публикуват!
10
3
 
7
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
Както казваха комунистите:"Нищо не е забравено, никой не е забравен."Че и прокурата е така - не забравя.
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Йончева стана евродепутатка и забрави България. Добре, че е Прокуратурата, да й припомни откъде е.
8
7
 
19
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 4 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой иска да натрапи на Бългрия същества с двупосочни наклонности.
6
3
 
15
 
! Отговори
Snorky преди 4 години
Гарван гарвану око не вади!
5
3
 
19
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
Тия са любовници, бе... как Нема да се защитават един друг?!!
4
3
 
12
 
! Отговори
До бай Таци преди 4 години
Аспуха вече е износен и задръстен
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той е абсолютно убеден в ,,честноста" на жена си ,банкерската съпруга Моника Йосифова,сега Станишева. Свърза на е с толкова много финансови скандали за милионни с наши ичужди фирми,но все е света вода ненапита.
2
1
 
18
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 4 години
Станишев в Брюксел,Йончева в Брюксел.Бъдете сигурни,чеСерго отново е машинист и кара влака................Естествено е да я защити :)
1
5
 
23
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Ами като са толкова убедени, че е невинна, защо ги е страх и са против свалянето на имунитета на Йончева? Има само един отговор. Много добре знаят какво е правила и какви ги е вършила. Предполагам, че повечето депутати в ЕП ще гласуват за сваляне.Нали всички уж са за върховенството на закона.