Нено Димов с оставка в джоба, бъдещето му ясно до края на деня

Очаква се да я подаде след изтичането на срока на ареста му
Обновена: 10 яну 2020 12:36 | 10 яну 2020 12:35, Александър Попов
56
Нено Димов с оставка в джоба, бъдещето му ясно до края на деня
Снимка: БГНЕС

Министърът на околната среда и водите Нено Димов е готов да подаде оставка, съобщи bTV. Вчера той бе оставен в ареста за 24 часа, като срокът изтича по-късно днес.

Най-вероятно оставката ще стане факт в момента, в който той излезе на свобода.

Очаква се днес прокуратурата да обяви подробности във връзка с мащабната акция в Перник и МОСВ, започнала вчера.

Още по темата
По неофициална информация действията й са свързани с водната криза в миньорския град, както и разследванията във връзка с вноса на отпадъци от други държави. 

Арестът на действащ министър е без прецедент в новата история на България.

Димов влезе в кабинета "Борисов 3" от квотата на ВМРО. 

По рано през деня в Министерския съвет лидерът на Войводите Красимир Каракачанов определи акцията срещу Димов като "показно убийство".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: перникНено Димов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Министърът трябва да бъде политическо животно - калинка.
49
0
 
1
 
! Отговори
Тошо преди 4 години
Г-н Димов, може да е невинен, може и да не е !Второто положение ще е зле, защо ли................защото Ботев се е бил за чиста и свята република, а не за *** и безводна такава!
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом е тъй пресъхнал язовира до дъно може да се вземат проби от него като под плочки за некачествени материали,че още просмукани в дълбочина от замърсени как отпадъчни води с опасни въздействия като пред пречиствателни станци,но за промишлено предназначение,а то и за тях трябва да се знае какво стига до тях като най-малкото как да процедират дейността си,организацията с икономиите по пречистването щом са еко,че още по веригата-ТЕЦ,ВЕЦ и др,но за питейна вода това са повече стандарти и задължения
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А нещо съд, това онова.Конфискуване на откраднатото.Или пак ще минем само с оставка.
46
0
 
2
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Някой друг трябва да понесе отговорност, някой който е разписал нов договор от предвидения, да се източи язовира и да се прави ремонта!!!Тука има конкретна отговорност, от една страна стои държавата и общината , която дава обществената поръчка на фирмата, а от другата страна е бизнеса, който работи за печалба и си гледа интереса!!!Парите са дадени от Световната банка , като заем и всички български граждани плащат!!!Агент Алказар Франсис!ЦРУ!!!
45
1
 
1
 
! Отговори
фараони преди 4 години
Куче влачи рейс! Бира няма, няма, хееей!
44
1
 
6
 
! Отговори
Сократис преди 4 години
За последните години се провалиха много министри, и подхода на Премиера е един и същ-иска им оставката, те я дават, поразходят ги малко по арести и съдебни дела, оправдаят ги накрая и по живо, по здраво си продължават живота на по-спокойно място, далеч от медийния шум.Това е и предварителната уговорка, когато Премиерът им предлага поста.Държавата според него е учебна кола и всеки който той посочи може да се пробва да направи едно кръгче, ако се издъни-сяда следващия...Така си ги мисли той
43
1
 
2
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Вие се надявате на сняг, но снегът падна там, дето трябва или дето го исках;))) и не падна там дето не исках;))) В България сняг има, но не е там, дето им трябва на управляващите. Алпът Чулман владеещ водите и земетресенията позаспа, та хъркането му ще дава повече отражение на земните пластове, което пък от друга страна, може да доведе до внезапно изчезване на водата. Затова идеята за Суровакането на Борисов е единственото рпавилно решение да събудите Чулман. Дотогава, Честита Ви Пролет!;)))
42
1
 
2
 
! Отговори
Василев преди 4 години
За ремонта на язовира Световната банка е отпуснала заем!Как са разпределени парите и кой ще плаща за ремонта???Кой ще плаща и за некадърното си експертно становище!!!Аз когато ходя да работя, давам гаранция, и ако се о.*** се връщам да си поправя грешката!Как ще коригират ГЕРБ ос.ирането си, нанесени щети за милиони, излъгано доверие,как ще компенсират хората в Перник!Добър ден селяни прости!!!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!
41
2
 
2
 
! Отговори
Просто: преди 4 години
Когато министърът не може да открие и докаже докаже кои са виновните за състоянието на Язовира, означава че този министър хал-хабер си няма от постът което ръководи. В такъв случай виновен за бедствието е Министърът!
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А на бас, че тоо си е заплюл мястото като посланник на Малдивите.
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Любопитно ми е в какво точно го обвиняват. Той едва ли има пряка разпоредителна власт по отношение на яз. "Студена".
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има си една групировка отявлени крадци, които винаги са там, където пада голямата пара. Душат като кучета авантата и далаверата. Колко ли вода още трябва да изтече, че да си получат заслуженото.
37
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ОруелВ последната една година точно доста хора от ДПС умираха или по-точно ги самоубиваха.На това "неприкосновен" ли му казваш?Не съм фен на ГЕРБ,но ако падне ГЕРБ,ни чака още по-лошо.
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До нено 33Ами освен да го направят кмет на Венеция та да ги избави от наводненията.
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
той нека си има оставката в джоба. обаче следва да го оборудват с една кирка. също и с една верига.
34
1
 
5
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Бойко е хитър, разпределя обществените поръчки, а за негативите отговарят селските пръчки!!!Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!
33
1
 
6
 
! Отговори
Оруел преди 4 години
Най-верния човек на пеевски и доган в праивтеството заедно с Горанов, беше със статут на неприкосновен! какви ли не врътки правят за да могат да го махнат. Ясно е че няма да бъде осъден за нищо. Още нямаме осъден политик за 30 години, освен от народен съд няма кой друг да ги накаже!
32
1
 
2
 
! Отговори
нено преди 4 години
Може и в някоя Венециянска комисия да да го назначат, те европейците много уважават всички българи братоубийци.
31
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо го махате човека,той нищо лошо не е направил,нито има някаква вина?Това е саморазправа с управляващи!За това,че хвърляте всички усилия,пропаганда и медии за свалянето на Бойко, не ви е виновен Нено Димов,той няма вина за вашите политически игрички и интриги.