Уверение от ГЕРБ: Не се жали ресурс за справяне с водната криза

Емил Димитров е човек с административен опит, смята депутат
15 яну 2020 22:42, Красимир Ангелов
35

"Предложението за Емил Димитров-Ревизоро е направено от нашия коалиционен партьор, политиката и управлението на администрацията се възлага на човек с административен опит. Пожелаваме му да облекчи кризата в Перник", каза в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

Според него правителството постоянно е било на терен, търсейки решение за облекчаване на водния режим в Перник.

"Целият ресурс на държавата и експертен потенциал е впрегнат. Мисля, че до няколко дни ще бъдат предложени мерки, с които режимът да бъде облекчен. Ресурс не се жали", добави Иванов.

По думите му проблемите са наследени и обновяване на водния сектор не е правено от 50 години насам. "Няма чадър над никого, всеки отговорен ще поеме своята вина", каза още депутатът на ГЕРБ в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той бе категоричен, че работата на опозицията трябва да е не да свали правителството, а да се предложи нещо градивно.

"Единствено обединение и конструктивно решение на проблема би довело до нещо позитивно. След възстановяването на ОП "Околна среда" по време на второто правителство на Борисов са изградени 91 пречиствателни станции. Заложихме екологични норми и стандарти, нещата са много комплекси, но съм отпимист, че животът на перничани в най-скоро време ще бъде облекчен", заяви Александър Иванов.

Той коментира и темата за вота на недоверие, поискан от БСП срещу кабинета.

"Вотът на недоверие със сигурност няма да е успешен. ПГ на БСП бързо се дистанцира от кмета на Перник, той видя, че нещастието на хората от града не трябва да бъде изкривявано. Тактиката им не носи успех", смята Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разследване на НОВА (преди Домусчиев): Десетки ВЕЦ-ове в България - незаконни? Източват водата и ни продават скъп ток... https://fatal-mediabg.blogspot/2020/01/blog-post_3.htmlКрай,заминавате си,БСП да се връща!
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е,сега вече се ос-рах-те!Мега скандал: Политологът на ГЕРБ Харизанов, нарязал тръбите от яз."Пчелина", които захранват "Стомана"... Затова източвали водата за пиене на хората...Към язовира има и малък ВЕЦ, който прави парички за бившата зам.-министърка на МОСВ Фатме Илияз от ДПС и нейния брат Хайри Муса Кулов. В момента ДПС е в коалиция с Бойко.Той не е разграбен, сакън. Вижда се бялата му спретната къщурка.Същите имат ВЕЦ и на поизточения язовир Цонево, от който са направили 40 милилион
10
1
 
12
 
! Отговори
мак преди 4 години
Шефа все е на терен, но зад граница. А кризата не е от вчера, тя се задаваше дълго време, но мерки 0. Градът е направо за евакуация, те се хвалят с работа, работа, ресурси. Как това облекчава хората?
9
1
 
15
 
! Отговори
от Бушон медия преди 4 години
Яз."Пчелина" пълен до горе, оставен без тръби, нарязани по нареждане на Г.Харизанов... За народа - суша... За ДПС - пари от ВЕЦ...https://fatal-mediabg.blogspot/2020/01/blog-post_92.html"Политологът" Харизанов като шеф на "Напоителни системи", с "устна заповед", нарязал тръбите за вода за "Стомана"-Перник...https://fatal-mediabg.blogspot/2020/01/blog-post_16.htmlСега разбирате ли защо мълат като пръд-нали за водата?
8
1
 
12
 
! Отговори
Бушон медия,цитат преди 4 години
Яз."Пчелина" пълен до горе, оставен без тръби, нарязани по нареждане на Г.Харизанов... За народа - суша... За ДПС - пари от ВЕЦ...Към язовира има и малък ВЕЦ, който прави парички за бившата зам.-министърка на МОСВ Фатме Илияз от ДПС и нейния брат Хайри Муса Кулов. В момента ДПС е в коалиция с Бойко.Той не е разграбен, сакън. Вижда се бялата му спретната къщурка.Същите имат ВЕЦ и на поизточения язовир Цонево, от който са направилиедни 40 милиона лева за 10 години
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да позволявате на герберите да превръщат цяла България в пустиня. Изобщо не ме интересува роби ли сте, мишки ли сте, прости ли сте, излизайте всички на площадите и трошете герберските кратуни. Земята, водата и въздуха не са техни, няма да им позволим да ги отровят.
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Традиции 3А народа не е виновен че 10 години гласува за Тиквата и създава ПРОБЛЕМИ на всички нормални, А????П.П. Чужденеца го е видял преди толкова години а ти си толкова *** че и сега не осъзнаваш какво е казал онзи чужденец.........
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Не се жали ресурс" ?!?!?А "ресурса" от къде идва, М ??????????Ами от джобовете на всички българи, разбира се.А Боко и Ко ще си откраднат поредната порция от обществената поръчка.....И те така ......
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ресурс не се жали щото е от общия кюп а иначе спахте докато водата изчезваше . Сега всички калинки на високи постове, да върнат заплати и премии за 5 г назад с лихвите ,та да не спинкат после пак .
3
2
 
19
 
! Отговори
Традиции преди 4 години
Преди близо 60 години един чуждестранен журналист, след като посетил страната ни, възкликнал: "Българският народ сам си създава проблеми, а след това с огромен ентусиазъм тръгва да ги решава!"В наше време пък се случва друго. Управляващите допускат да възникне проблем, а след това твърдят, че не жалят ресурси, за да се справят с него!
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баце лично , ще вади вода от кладенци и герани , и ще раздава на народа , като започне от ромските махали а за българите - ако остане !
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставка бе, неможачи!Сега!