Левицата: Кабинетът бездейства, вкарва страната в безвремие

Радев казвал истината и това дразнело управляващите
Обновена: 5 фев 2020 10:45 | 5 фев 2020 10:45, Камелия Цветанова
94
Левицата: Кабинетът бездейства, вкарва страната в безвремие
Снимка: БГНЕС

Очаквано левицата застана плътно зад президента Румен Радев, който разкритикува остро правителството и обяви вчера, че снема доверието си от него.

Още по темата

Левият Крум Зарков коментира, че такова действие от страна на държавен глава не е прецедент, защото същото направи и Росен Плевнелиев, президент в периода 2012-2017 г.

„От вчера има много коментари, но пропускате една ключова фраза на президента – той каза, че на всичко това трябва да се сложи край – на розовите думи, на източването на публичните средства и на абсолютно неприемливото бездействие, което вкарва страната ни в безвремие“, посочи червеният депутат.

Според него управляващите се дразнят от реакцията на Радев не толкова, защото той сне доверието си от кабинета или защото е критичен, а заради това, че казвал истината.

„Вие я знаете, но не я приемате и на всичко това трябва да се сложи край“, скочи Зарков.

Той припомни, че в Перник няма вода, а въздухът в цялата страна е замърсен, като вината за това носели управляващите.

„Въздухът, който дишат хората ги вкарва в болница, в порутените общински или в лъскавите частни, всяка година отпускаме все повече пари за здравеопазване, за да точат НЗОК. От всичко това най-много страдат пенсионерите“, посочи Зарков.

Той смята, че и за скок на пенсиите ще се намерят средства, ако се спре източването на публичния ресурс и когато „правителството не проспива, че някакви хазартни босове не си плащали на държавата с години“.

Според него образованието също е лошо, добрите ученици бягат навън, социалната система не работи добре.

Проблеми имало и в сферата на правосъдието.

„Не е тайна, че атаките срещу президента са заради това, че той каза, че трябва да се направи нещо далеч по-значително в този сектор“, посочи Зарков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пак се разцъркаха мишлетата от бсп.да не би да не е останало зърно за тях?
47
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сладурчо!
46
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези от БСП така и не се извиниха за геноцида над народа ни
45
0
 
26
 
! Отговори
Как Сийка преди 4 години
Aма тия от БСП наистина нямат срам и свян-хем не вършат нищо,освен да критикуват, хем се гласят да седнат пак на държавната софра и да ни яхат,яхат,яхат...Но ние,по-възрастните,де,помним много от вашите обещания и най-вече как живяхте вие,ДРУГА РИТЕ, и как ние-плебса т.е. трудещите се !Погледнете се,бре,всичките сте все имотни / без да сте грамотни / и милионите ви чет нямат?! А ние си бяхме "народни представите ли" и все още сме си такива...Пфу! Измитайте се!
44
0
 
26
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Този червенобузест Кацамунски е наистина гнусен!
43
27
 
6
 
! Отговори
seira преди 4 години
УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!
42
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***- ДАНО ДОБРЕ ВИ ПЛАЩАТ ПОРЪЧИТЕЛИТЕ ВИ- ГУГЪЛ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ВИ ВРАГ И ВСЯКО СЪТВОРЕНО ОТ ВАС МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ- КОЙ ВИ ВЯРВА, ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА, ЧЕ НЕ ЖИВЕЕТЕ В ОНИЯ ВРЕМЕНА, КОГАТО ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ЛЪЖЕШЕ И ДЪРЖЕШЕ НАРОДА В ЗАБЛУЖДЕНИЕ. НАПИПАХА ВИ ЕДРИТЕ СПОНСОРИ, НА КОИТО ПОДАРИТЕ АКТИВИ ЗА МИЛИАРДИ ИЗГОНИХА РУСКИТЕ ШПИОНИ И СКОЧИХТЕ В ИСТЕРИЯ- ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ ПРОТЕСТИРАЩИ ОТ СЕЛА И ПАЛАНКИ С АВТОБУСИ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ДА ВИКАТ ДА КРЕЩЯТ ДА АПНАТ КИБАПЧЕТА И ОБРАТНО.
41
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левицата вкара България в национална катастрофа през 1996 година сега плачат за безвремие. Когато критикуваш някого най-хубаво е да погледнеш себе си преди това.
40
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на снимката - Гладно камуне се озърта кво да открадне :)
39
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименПРАВИТЕЛСТВОТО НА СТАНИШЕВ НА БСП Е НАЙ-УСПЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВОпо крадене :) Помниш ли как с 2 млрд лева заведоха пенсионерите на почивка в хотелите на червените крадци?Един тротоар не са построили по това време, щото не можаха да се разберат кой точно да прибере кинтите.
38
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЧебурашкаГЕРБЕР МНОГО СТЕ СИЛНИ В ТЕМИТЕ КОИТО ХОРАТА НЕ РАЗГЛЕЖДАТ. 119 О МЯСТО ПО МЕДИЙНА РОБИЯ НА ГЕРБА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СТАНИШЕВ НА БСП Е НАЙ-УСПЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА 30 ГОДИНИ ПРЕХОД. СТИГА ЛЪГАХТЕ ДА ЛЕПИТЕ НА ВИДОНЕВ КРИЗАТА, КСОЙТО ЗАЕДНО С АМЕРИКАНЦИТЕ СЪТВОРИХТЕ 1997 ГОДИНА И ПОСЛЕ БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ТИКНАТА В НАТО-БЛАТО И РАЗГРАБЕНА. И СЕГА СТАРИТЕ ИЗТРЪПВАТ ОТ КОСТОВЕТЕ ПЕНСИИ, КОИТО ГЕРБ ВЪПРЕКИ ИСКАНИЯТА НА бсп НЕ ПРЕИЗЧИСЛЯВА
37
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименчАКАЙ СЕГА гОРАНОВ И ТУК ЛИ Е НЕВИНЕН КАКТО ЗА ХАЗАРТА...
36
16
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ ПРОВАЛ преди 4 години
2007 бсп - ВЛИЗАНЕ В ЕС ОТ РАЗБЪЛГАРИЯ С 30 ПРОЦЕНТА ПО-БОГАТА ОТ РУМЪНИЯ36 О МЯСТО ПО МЕДИЙНА СВОБОДА7 ПРОЦЕНТА РАСТЕЖ2019 ГЕРБ ПОРЕДНО НЕВЛИЗАНЕ В ШЕНГЕН, ВЕЧЕ НЕ СМЕЯТ ДА СИ ГО ПОЖЕЛЕВАТРУМЪНИЯ Е С 60 ПРОЦЕНТА ПО-БОГАТА ОТ БЪЛГАРИЯ А РАЗЛИКАТА Е В ОЛИГАРСИТЕ НА ГЕРБ112, А ОТ 20 ГОДИНА 119 МЯСТО ПО МЕДИЙНА СВОБОДА3,2 ПРОЦЕНТА РАСТЕЖ,ВОДНА КРИЗА *** КРИЗАПРЕМАЗАНА ПРОКУРАТУРАВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ОПРОПАСТЕНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ МЕЧТИ НА БЪЛГАРИЯ
35
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Круме, БСП върнали онези 12 млн. лева които беше надвзела от държавата?
34
3
 
28
 
! Отговори
Путинофил преди 4 години
БСП като вземат властта се разполагат в нея като в джакузи. Не ги търси за работа.
33
3
 
33
 
! Отговори
Ал. преди 4 години
Само дано тия червени *** не счупят държавата пак.
32
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тоя Крум и другите от БСП имат много гнусни физиономии.
31
3
 
38
 
! Отговори
Стар човек преди 4 години
С такива като теб,БСП няма да просперира! Днес не сме във времето след ,,деветосептемврийската победа",а ти си много малък за да знаеш кога страната е била в ,,безвремие".Имаше такива периоди и те бяха ВИНАГИ КОГАТО ВИЕ БЯХТЕ НА ВЛАСТ!!!Живяхме,видяхме,преживяхме! Никога повече ,,недоносче" ,както го нарече самият ви вожд!!!
30
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Често пиша,че комунистите окрадоха държава и народ.Младите попаднаха в БЕЗВРЕМИЕ и мигрират,спасявайки се от червената мафия.Та тоя млад напорист активист,с моите лай на си прави дъвка за свежа устна кухина.
29
3
 
44
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 4 години
Тоя и оня Добрев с лице на бухал,са най гнусните,разбира се след Нинова !