Паргов: БСП е хиперактивна, има виждане за управлението

Трябва да се направи анализ на изминалите 4 години
Обновена: 19 фев 2020 11:09 | 19 фев 2020 11:09,
54

"Последните 4 години БСП беше хиперактивна. БСП си има своето виждане за алтернативно управление и го изразява в НС постоянно", заяви лидерът на БСП - София Калоян Паргов в студиото на "България сутрин".
Още по темата

Според него в рамките на цикъла отчет - избори по-важнoто е да се направи един анализ на изминалите 4 години.

"Аз го наричам вътрешнопартийна дискусия. Трябва да намерим подходяща форма да увлечем обществото в този дебат за политики и посока. В цикъла трябва да има разговор", смята политикът.

Нинова: Бъдещето на БСП и България е в ръцете на редовите социалисти

Той отбеляза пред Bulgaria ON AIR, че успехът на една организация никога не зависи от един човек.

"Всеки един от нас носи отговорност, без значение на каква позиция е. Мнозинството каза, че иска пряк избор, значи правим пряк избор. Той ще наподобява един национален мажоритарен избор", коментира Паргов изборните промени в партията.

"На БСП предстои първата битка - битката със себе си. След тази първа битка ще посветим времето си за подготвянето на политическа програма. В следващите няколко месеца БСП ще се посвети на подготовката си", уточни социалистът.

След като от Пътната агенция не дадоха конкретен отговор дали се изисква винетка за движение по Северната скоростна тангента, жителите на Нови Искър, който е само на няколко километра от София, излязоха на спонтанен протест.

"Този въпрос вече е в полето на Министерския съвет. Надявам се, че днес МС на своето заседание ще отмени винетките законово. Засегнати са над 150 хил. души в 32 села. Не е справедливо да си облаган с данъци  в рамките на общината и допълнително да плащаш такса за ползване на пътищата", каза Паргов, който е и зам.-председател на Транспортната комисия към Столичната община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
14
 
! Отговори
Доктор преди 4 години
Хиперактивността е белег за неуравновесеност и лабилна нервна система ! Трябва да бягаш от такива хора - носят разруха , нестабилност и хаос ! А ние ядохме дебелия х.й от такива комунисти няколко пъти. Народът е казал : Мъжко ду.*** веднъж се клати! После то клати този ,който е опитал с него !
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП не е хиперактивна, защото щеше да премине в терористични нападения, както вече е правила !
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прекият избор предполага, че лицата са разпознаваеми. Биха имали успех, ако показват воля и видима дейност. Много от лицата на БСП са разпознаваеми като имена, но не и като ефективна дейност.На БСП и е нужно задължително да се освободи от феодалите си по места! За да събере повече кадърни хора около себе си.
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГРАД КОЗЛОДУЙМафията в България е изкуствено създадена от БСП структура по руски образец.В СЕСЕСЕРЕ 1988г генерал от КГБ става първия олигарх като се сдобива с диамантена мина, така у нас ДС и БКП създават мафията и мутрите, които да попречат на обикновените хора да се реализират в пазарната икономика и да завземат целия бизнес, което е и факт до ден днешен.Най-богатите хора в държавата са приближени до БСП като Банев, Арабаджиев, Стайков, Божков ...Натиснаха ги и сега червените *** яко
14
1
 
17
 
! Отговори
нормален преди 4 години
вашето виждане за управлението го знаем, катастрофа след катастрофа за България! е а мерси!
13
2
 
10
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Паргов ще го правим министър на културата, Симов на финансите, Жаблянов на правосъдието, а Антон Кутев ще е шеф на връзки с червените ***. Но докато Kypнeлa е заапала кокала, власт няма да помиришете дори.
12
1
 
19
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Вижданията на Партията как да се управлява Територията ги знаем! Фалити на банки, на предприятия, кражби на пари и ресурси и най важното :Напускане на ЕС и НАТО, връщане на визите и присъединяването на България към Евразия!Хеле, любителя на коремни възлизания не спира да прави опити да вземе властта, да състави служебно правителство и да даде рамо на цоциалистите да дойдат на власт, че са я закъсали финансово и вече вият от глад!
11
2
 
21
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 4 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
10
16
 
3
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ГЕРБ са мутри мафия
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хиперактивна - като децата, които не са вред с нервите
8
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние вижданията на БСП ги знаем.Глад, мизерия, фалити, публични разстрели, отвличания а не, мерси!Стига ни толкова!
7
4
 
22
 
! Отговори
Народна мъдрост преди 4 години
Срещнеш ли гладен комунист, нахрани го. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист, обуй го и го облечи. Но никога, никога, никога не давай власт на комуниста защото тогава всички ще са голи, боси, жадни и гладни. С изключение на управляващите комунисти!
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Паргов! Партията и телевизията Ви фалира! С празни каси са! Искате и държавата ли да фалирате за пореден път. Вашите хора държат енергетиката и виждаме какво става. Нинова лъже на поразия. По между си ще се избиете. А какво ще стане, ако се докопате до властта. Перник го оставихте на гербаджийте с 15милиона задължения, запорирани сметки, провален проект за воден цикъл и промишлени предприятия, черпещи питейна вода!!!! Иначе сега сте много гласовити!
5
2
 
21
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
Нищо в БСП не е истинско, дори и името. Тя не е Българска а руска, не е социалистическа а на едрия капитал и не е партия а организирана престъпна група!
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бонжорно порнопартизани
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"БСП е хиперактивна" ми звучи все едно има роля в порнофилм
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ХИПЕРАКТИВНИ ФЕОДАЛНИ СТАРЦИ С ПЕТОЛЪЧКИ В ТИКВИТЕ
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Върви си Бееесепетооо без цел и беееез посока...