Евродепутат видя у нас още руски дипломати за гонене

Александър Йорданов: Искат България да е разграден двор
24 фев 2020 14:04, Красимир Ангелов
86

Провежда се опасна руска политика срещу нашата страна и Европа. Има още руски дипломати за изгонване, защото не са спрели да работят срещу нашата страна. Русия не иска на Балканите да има силен атлантически съюз, да се разполагат натовски бази. Руснаците искат да останем разграден двор. Това заяви в студиото на "България сутрин" евродепутатът от ЕНП Александър Йорданов, запитан за информацията от испански вестник за разследване срещу премиера Бойко Борисов. Самият Борисов определи твърденията като координирана атака.

Още по темата
Александър Йорданов смята, че има завист към европейска България, която стои стабилно в сегашния европарламент и има добър имидж. "Живеем в изключително сложно време, а се занимаваме с глупости. Изумен съм, че в България може да се пада на такова ниско равнище. Има си органи, те ще изяснят и ще кажат каква е истината. Става дума за истерия, за клюки, които се разпространяват от години", коментира евродепутатът пред Bulgaria ON AIR.

Бюджетът на ЕС след Brexit

Лидерите на страните от ЕС не успяха да се разберат по колко пари трябва да внася всяка държава в единния европейски бюджет след напускането на Великобритания.

"Имам информация от кухнята. Консенсус не беше постигнат и не е лесно да се постигне. Факт е, че има известно неразбирателство между страните. Държави като Австрия, Дания, Нидерландия и Швеция смятат, че предложената от Съвета сума е твърде голяма за бюджета и държат да бъде намалена. В другата група са около 17 държави - предимно източноевропейски, които искаме да се запази кохезионната политика", разясни Йорданов.

Той подчерта, че все още има видима разлика в стандарта на живот между държавите от Източна Европа и тези от Западна Европа.

Въвеждане на еврото в България

Евродепутатът от ЕНП обяви, че е абсолютен привърженик на тезата, че България трябва да приеме еврото.

"Трябва да влезем в тази прословута "чакалня" и да приемем еврото като своя валута. Това ще ни даде огромни шансове. Няма защо да има притеснения", посочи Александър Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
6
 
37
 
! Отговори
A преди 4 години
До Илиева 26Той преди е ревял и му е дадено, сега пак реве и чака да му се отблагодарят новите властимащи. Такъв му е генът.
27
3
 
8
 
! Отговори
7 преди 4 години
До адвокат Тенев , съвсем друго ниво са аналлизатори като Райчев, червен Кольо или Кънчо , класа са !!
26
5
 
41
 
! Отговори
иванова преди 4 години
йорданов, нали вие разградихте страната, не помниш ли, фалшивите демократи....
25
5
 
28
 
! Отговори
Гъзефф преди 4 години
Евродепутат видя у нас още руски дипломати за гонене! Той не само това вижда, дори чува как *** бълхите на белите мечки
24
7
 
34
 
! Отговори
Илиева преди 4 години
Това гюбре,ако я няма държавата Русия,не знам какво ще плямпа. Един дърт "демократ" ,трупал килограми преди 30-ет години,образовал се при оная власт,днес реве като недозаклан *** по адрес на неудобните му било то българи, или някоя приятелска нам държава.
23
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Седесарят пак ли си чоплеше от зъбите остатъците от поднесеното от мафиотската десница както когато се нахвърли връз журналистите питащи Гешев, или този път беше по-културен?
22
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е най-вредният елемент в цялата история.
21
30
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руското влияние тука отслабва и червените мишки пищят. Щом къщата в Барселона пак притоплиха значи бая са я окъсали
20
3
 
33
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
българия е разграден двор от 30 години и затова сащ гонят руските дипломатиот българия да не им пречат
19
6
 
28
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
Бойко обвини руските агенти за разследването в Барселона, тоя по заповед е в телевизиите да създава други скандали, че на дебелия от Банкя сериозно му пари под ***.
18
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И да триете пак си остава факта, че на тоз му хлопа дъската.
17
4
 
31
 
! Отговори
истина е преди 4 години
Тиквата сам си сложи въжето на врата с този депутат !! Събра ги от кол и вЪже ,само да ни излагат в ЕП . ,като той води хорото !
16
4
 
40
 
! Отговори
Гад е тоя преди 4 години
Един от виновниците за разграбването и съсипването на България,бивш председател на НС.
15
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сашко, кой сега е *** на Бойко?
14
3
 
40
 
! Отговори
Искра преди 4 години
Боже, тази вредна и продажна шушумига защо изобщо се обажда. Присъствието му в Европарламента е не само нелепо, то е обидно за България.
13
4
 
26
 
! Отговори
aa преди 4 години
този го играе дежурния и.д.оот ***
12
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е радостно че хората свободно говорят за руското блато. Едно време баща ми като слушаше радио Свободна Европа се притесняваше да не го чуят съседите дето бяха червени връзкари в общината
11
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този като чичо си - фашист
10
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво общо има атлантика, пък макар и съюз с Балканите бре мekepe?Навсякъде руски шпиони ви се привиждат, станахте по-големи атлантици и от американците.Що си не седиш на дебелио г -з в европарламента и не си вземаш по-тлъстата и от теб заплата, а си тръгнал да говориш глупости и насаждаш напрежение.Като пуделчета на каишка сте, дръпнат я и се започва с истерията за руските шпиони, хибридните руски атаки, с лошия Путин, злата Русия и т.н.
9
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хаха бяха го снимали да си чопли носа преди месец пред камерите.