Румен Радев научил от медиите за извънредното положение

Министерският съвет не съгласувал предложенията си с него
13 мар 2020 15:15, Нели Христова
198
Румен Радев научил от медиите за извънредното положение
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев научил от медиите, че ще бъде обявено извънредно положение в страната, съобщава БНТ.

Намерението на Министерския съвет да въведе извънредно положение в България заради случаите на коронавирус в страната не е обсъждано с държавния глава, нито пък е бил предупреден. 


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много ми е интересно как всички коментари са от анонимни и със псевдоними. Нещо напомня за годините на тоталитаризма.
182
5
 
5
 
! Отговори
Полипантев преди 3 месеца
Teo я вземи ти да се "катаполтираш" обратно в дупката от която си изпълзял, говедо безродно!
181
3
 
24
 
! Отговори
teo преди 3 месеца
Румене, ти получаваш информация от медиите, защото с тях контактуваш и с Курнелия, която те информира за всичко, но генералната ти грешка ГЕНЕРАЛЕ , е че не стъпваш в парламента, от където трябва да научаваш какво става в държавата, която те избра за държавен глава, НО ЗА ЖАЛОСТ ПИШМАН ПРЕЗИДЕНТ!!! Ако си истински ГЕНЕРАЛ, трябва да си подадеш оставката и да КАТАПОЛТИРАШ ОТ ДОНДУКОВ 2 !!! Но споко, НАРОДЪТ, ТВОЯТ РАБОТОДАТЕЛ ЩЕ ТЕ СВАЛИ !!!
180
20
 
4
 
! Отговори
Колев преди 3 месеца
Борисов "управлява" държавата,както управляваше охранителната зловеща фирма "Ипон"!Няма друга държава на Балканите и в Европа,с еднолично,видимо загробващо управление.Българинът мизерства,но вечер удари по някоя ракия,псува недоимъка,гледа някой сериалче ляга спи,на другия ден картината се повтаря.Един велик българин преди много години беше казал за нас българите:Народ ***!
179
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоз що се прави на ощипана мома
178
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ДОЛЕ - РадеФ
177
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Прецедента да слуша по често радио за да се информира. Само това му остава. А за 9 Май е рано да се стяга!
176
19
 
3
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 месеца
Все пак това е нормално за Народна Република Боковистан........
175
0
 
3
 
! Отговори
Петя преди 3 месеца
Жена написа писмо до Президента Румен Радев-какво пише вътре?
https://iskra.bg/zhena-napisa-pismo-do-prezidenta-rumen-radev-kakvo-pishe-vatre/
174
7
 
29
 
! Отговори
Ами преди 3 месеца
То полза няма да го осведомяваш...за него това не означава нищо. Защо да си губят времето с тоя ***!
173
4
 
29
 
! Отговори
Мен преди 3 месеца
Румчо вълчо хабер си нямаш от света
172
37
 
10
 
! Отговори
Петя преди 3 месеца
Президента е трябвало да бъде уведомен за обявеното извънредно положение,а не да го научава от медиите.Той е Президент на страната ни и такива важни неща трябва да се обсъждат с Президента!
171
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нагъл и самодоволен, използващ всяка възможност да плюе. Замислях се за предложението за Президентска република, но действията на Радев ме отказаха. Сега ще злослови и срещу целия парламент.
170
3
 
9
 
! Отговори
Храна за размисъл 3 преди 3 месеца
Наблюдавай себе си! Самонаблюдението осветява най-тъмните кътчета на Същността. Ограничавай съмнението и страха в себе си още щом усетиш, че се проявяват. Бъди безмилостен към себе си. Налагай си да изпитваш щастие, благоденствие, сигурност. Не обстоятелствата и събитията в смета те правят нещастен, а твоето нещастие създава мъките и страданията в света. Бедността е болест на мисълта.
169
5
 
1
 
! Отговори
Храна за размисъл 2 преди 3 месеца
Ти сам подписваш заповедта за неговото унищожение. Мислите и чувствата, които му вменяваш, са причината за стареенето, боледуването, загубата на енергията и смъртта. Каквото се случва на тялото ти се случва и на света. Светът е това, което си ти, а ти си това непобедимо и безсмъртно тяло. Но и ти, подобно на милиони други хора, си избрал да използваш страховете и разрушителните мисли, за да убиваш себе си.
Човек наследява тъмната страна на Същността си, разрушителната прегръдка, импулса да нарани първо себе си, а сетне и останалите от "първоначалното обучение".
Наблюдавай себе си! Самонаблюд
168
5
 
2
 
! Отговори
Храна за размисъл преди 3 месеца
ТЪЖНАТА ПЕСЕН
Човек само привидно се стреми към доброто здраве, благоденствие, сполука. Ако той можеше да наблюдава и да познава вътрешното си аз, щеше да чуе тъжната песен - несклончаем рецитал на молещ се злощастник на очакване на някакво ужасно бедствие, без значение възможно или невъзможно...
Животът на обикновения човек е еднопосочна улица. Той познава единствено пътя, който го води към ограниченията. Едничката му вяра, абсолютната му лоялност е към смъртта. Изборът как точно да погуби себе си е единствената му истинска свобода.
ТЯЛОТО Е НЕРАЗРУШИМО. Ти сам подписваш заповедта за негов
167
29
 
12
 
! Отговори
Стим-чо преди 3 месеца
Политическата карантина вече сполетя псевдоуправляващите, начело с демоникратичният диктатор! Сега се нагласяйте и за възмездието, което пък всички ние с нетърпение очаквахме!
166
21
 
52
 
! Отговори
Стим преди 3 месеца
Ти Радев, след като се направи на медик и откри два нови щама на корона вирус, преди само 10 дни, трябва да се качиш на Шипка отново и да викаш високо и ясно: Аз съм нагъл червен популист и затова съм под политическа карантина сега!
165
15
 
56
 
! Отговори
Иван преди 3 месеца
Това ли е най важно в тази пандемична ситуация, умират хора, трябва да се спасят животи, а той продължава с комплесарията на селски ***!
164
16
 
47
 
! Отговори
Миро преди 3 месеца
Все сме имали смотани президенти.Ама смотан и застрашаващ здравето на хора не сме имали!