Бойко Борисов: Радев ходи като дърта свекърва след нас

Премиерът се възмути на критиките на президента
Обновена: 3 апр 2020 13:51 | 3 апр 2020 13:45, Нели Христова
699
Бойко Борисов: Радев ходи като дърта свекърва след нас
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов отговори на критиките на президента Румен Радев за извънредното положение. Той бе на посещение, заедно с генерал Мутафчийски, в завода "Арексим" в Смолян, който произвежда защитни маски и очила.

"Аз сутринта му се обадих, да му изкажа съболезнования, в чисто човешки план. Просто се чудя... в ден, в който баща ти е умрял, да говориш нелепици. И аз няма да го направя. Просто приемам, че всички тези нелепици, които е казал, защото цял свят е направил като нас, ЕК прие варианта 60/40, стотици фирми вече са се записали. Можем много да говорим, но в такъв тежък за него ден, аз не бих си го позволил. Нямам такъв морал", заяви премиерът.

"А иначе бих казал за мерките - един родител, който си обича децата, когато трябва да го заведе на ваксина или когато трябва да го заведе на зъболекар, детето плаче, дърпа се, страх го е, но истинският родител знае, че само това може да му спаси живота за в бъдеще и то да е здраво. И колкото и на майката, и на бащата да им е криво, че това дете страда, те го завеждат и правят тези манипулации. Това мога да кажа", каза Борисов.

"Толкова и нас ни боли. Но ето, ако президентът счита, че извънредното положение е ненжуно в цял свят, да му наложи вето. Аз ще извадя ГЕРБ от залата. Да оставим народа без извънредно положение, да го уморим. Буквално - това е предложил днес той. Като някоя дърта свекърва, ама от тези злобните, само ходи и върви след нас. Ние обикаляме България, за да възстановим производсвото, да дадем бизнес, да им дадем поръчки, хляб да ядат. И някой излезе, дали му там листчето, каже пет приказки и се прибере", допълни още премиерът Бойко Борисов.

Той се възмути, че Радев не е отговарял на журналистически въпроси и нарече това цензура.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


699
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
487
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винету,няма ли да се пенсионираш вече.Не направи ли годините за пенсия.Мисля че като пенсионер от МВР взимаш 1500-1600лв.генералска пенсия.Сега юли ще има ново увеличение.Ще ти се вдигне още.Нали цара те направи Генерал.Кротни се малко.
486
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ходи кат дърта злобна свекърва по нас и кълне....Мммммммммааааааахахаааааа...Това е Зелените чорапи...
485
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На това му се казва обединител използва епитети срещу опоненти не аргументи
484
18
 
5
 
! Отговори
Край преди 4 години
ББ е единствения достоен да носи титлата на български държавен глава - Тато.
483
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще видите,че на Великден ще слизаме и няма да има много заразени.Според мен сега е пика и няма да се качва.
482
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Барни ръбъл е за оставка не мислите ли ? Само вожда е вожд !
481
2
 
0
 
! Отговори
Компетентен преди 4 години
До ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА Ето и диказателство за думите ти, съдейки по нищожните минуси на коментара, явно малцина са проумели какво им казваш :)
480
17
 
6
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
А Роската бил лош , а ? Я вижте обединителя как хубаво ни обединява.
479
6
 
7
 
! Отговори
Велес до.... преди 4 години
Велес до..."Аз обаче имам деца и не искам заразени от ковид 19 да кашлят и кихат върху тях докато пътуват с градски транспорт ясно ли ти е?"Такаа.. Виж сега.. Аз си спазвам карантината.. Ама, ти мислиш ли и за децата си? Не разбираш ли, че света ще се върне поне с 50 -100 години назад! В най добрия случай Ами, сценария с глада, неконтролираните банди, ?
478
7
 
19
 
! Отговори
Пълен Резил. преди 4 години
Герб освен да теглат заеми които после да ги окрадът нищо друго не знаят.Предводителя им разпределя порциите според това кой колко му се е кланял и целувал ръка.О6.04.2019-Данаил Кирилов.
477
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вопиюща простащина олицетворява премиера и толкова години вече!
476
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пика е в момента а той поръчва лекарства от Китай.Вика ще вдигна карантината и ще измрат,но това няма да се случи,а просто няма да гребне от мазнинката.Едно е да оставиш без карантина и после да реагираш и друго като вече е имало карантина и който е боледувал вече е боледувал.Всеки ходи до магазин,аптека,бензиностанция,или му носят вкъщи.Тези стоки са ги пипали и заразени снабдители,продавачи,производители.Няма как да се стерилизира всичко колкото и да го миете.Просто БЦЖ ни пази,който е ваксини
475
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко го държат американците и продължават.Те го сложиха на власт преди 10г.Иначе одавна да е сдал поста.
474
6
 
19
 
! Отговори
Тошко Петков преди 4 години
Бях спрял да ковентира Мин.председателя но... Държи се като ущипъна мома ! 1. Парите не ги дава той, А ВСИЧКИ НИЕ ; 2. НЯМА ЦЕНЗУРА - човек не може да изкаже противна мнение без да е оплют от него ; 3. Ми, да направим т.н. извънредно положение до Нова година ??? 4. Според мен, т.н помощ към бизнеса Е ПАРОДИЯ ! нАЛИ ЩЕ ОТЧЕТЕМ КОЙ КАКВО Е ПОЛУЧИЛ ? 4. В България няма безработица, защото над 500 хиляди работят навън !!! Ще видим какво ще стане като се върнат ???
473
10
 
31
 
! Отговори
Попов преди 4 години
Господин "Премиер" , много ви моля да престанете да се излагате, също така и повечето българи. Съжалявм, но громното ви "Его" няма абсолютно никакво покритие.
472
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ББ КАЗА, ЧЕ НЯМА ПРОБЛЕМИ ЗА ИКОНОМИКАТА, ВИРУСЪТ Е СТРАШЕН, УБИВА ХИЛЯДИ, ГРИПЪТ УБИВА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ. ГОДЖИ НЕ Е ШЕФ НА ДЪРЖАВНА БОЛНИЦА С МИЛИОНИ ДАЛАВЕРИ. Това българският народ е смешно нещо. Пуснете по телевизията в някоя цивилизована страна неграмотен премиер и далаверчо/политикан с черна униформа да се карат и да заплашват и два дни няма да спрат да се смеят, на третия ще изгасят телевизора. Много глад ви чака. От вируса няма да ***, ама от глад. Изплашени неграмотници.
471
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кефи ме как изпада в истерия като неналюбена минджа
470
9
 
15
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
ФОСТАВКА-СЪД-ЗАТВОР за всички герберунгели!
469
12
 
32
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Премиер а се държи като главатар на квартална банда.Това го няма никъде по света.Бог да пази България.
468
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А този, когото смятате за демократа Боко, защото говори с грешки като вас е КОМУНИСТ, само че от ниската прослослойка, след това охрана (на кого?), след това мутра, след това тарикат в МВР, след това премиер. ВЕРВАЙТЕ, вие умеете да вервате, затова сте с гуми регенерат и теглите заем да смените дограмата или не, имате заем за жилището ли, защото "икономиката е стабилна, образец сме" - еми хайде тогава стягайте кашоните, защото скоро ще се изнасяте от мерките на ЩАБА хахаха