Херо Мустафа боядиса яйца с децата си и пожела "Честит Великден"

Американският посланик публикува поздрав във Facebook
19 апр 2020 14:00,
140

Празничен поздрав по случай най-светлия християнски празник Великден не пропусна да отправи и американския посланик у нас Херо Мустафа.

Тя честити Великден на българите от Facebook.

Посланик Херо Мустафа показа още, че е боядисала яйца заедно с децата си по случай празника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Херо Мустяфа в синагогата зад халите пие кръв на 13 годишни българчета, но телевизията никога няма да го покаже, защото е под контрола на Путин.
98
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз да попитам.В България.Освен Американски посланик.Други Има ли? Че само за тая измислена държава и кукумявка пишете??!
97
0
 
6
 
! Отговори
Илиев преди 4 години
Някак си,не ми изглежда истинска тази Мустафа.От нея лъха фалшива обич към българите,което по умните го забелязват.Един велик мислител е казал:"Дипломацията,е висша форма на демагогия"!Такава е тази на Херо!
96
0
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Защо помрачавате празника с тва същество!
95
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американка ли!
94
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Носовото произношение на американците които се опитват да говорят на български е отвратително.
93
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"прави хубаво впечатление"Така е. Няма лошо. Ама ако е на гости дошла, а не като поробител!Истината е, че тези нейни хватки са мили и ласкателни за нашето национално его. Точно затова са и манипулативни. Краварите добре знаят, че не са обичани от българите (а и къде ли другаде) и се опитват да се харесат. Хубаво, яйца и баници... Много мило. Обаче! Кое има по-голямо значение за добруването на България - баниците на Херо или например проваления Турски поток?? :((
92
0
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Благодаря на американския губернатор на България.Съседната новина ме осведоми как е прекарал празника вицегубернатора.
91
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, не знам, на мен тази посланничка ми прави хубаво впечатление. За всеки празник ни поздравява, опитва се да научи наши традиции, кухня, език. За Коледа ли, кога ли беше, се учеше да прави домашна баница.За страничен наблюдател и неполитически обременен, прави хубаво впечатление.Вие си мислете каквото искате.
90
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До !!!!изключваш професионалните килъри,..или ?Пласьорите на дрога?..-Те СЪЩО си гледат съвестно работата и получават възнаграждение за това!А тези със шашките около кръста?..-И тях ли уважаваш?..твърде уважителна личност си!
89
1
 
14
 
! Отговори
Директен преди 4 години
Тази жена май обича яйцата. Дали си дава сметка, че натрапването и е досадно.
88
2
 
1
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
порко устай *** тва хайванчи в барцилонъ бе. глей тая мацка ква я харна. и козунак че ти замеси, и айцата че ти боадиса, и дечурлига че ти народи, глей къв таз глей ква гръд баце. пак ти казвам. ако ти се ще младо вкаряй я пуне в харема.
87
12
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Тая жена има голямо сърце...
86
4
 
3
 
! Отговори
Протокол преди 4 години
Джон Байерли и Род Муур говореха по-добре то някои наши политици и журналисти ... Изискване на ДД е преди назначение да изкарат курс по български в института за военни преводачи някъде по средните щати беше май разположен - времетраене от 3 до 6 месеца.
85
7
 
8
 
! Отговори
Мехмед преди 4 години
Вдигайте визите, пък може и без честитки...
84
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе какво е плюете Мустафата, аз за пръв път виждам американски посланик да се опитва да научи български.Всъщност май никой не си е правил труда до сега да ни научи езика от посланиците в България.Сърбите дето в езика им само дето се казва типичното българско ъ, отказват да научат български (все пак ги разбирам, много бой са яли от нас) обаче Херо се е заела с задачата...
83
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За русофилите КГБ ченгето Путин не е лицемерие да позира в черква как се кръсти, а Херо - която им честити Великден и е спазила една българска традиция, като е боядисала яйца с децата си.Българофобията на русофилите е пословична и няма аналог в Света !
82
8
 
27
 
! Отговори
anon преди 4 години
тази жена е професионалист. разбира, че текущата й позиция е забиване в девета глуха, но подхожда съвестно. учи езика, гледа да се показва в положителна светлина, уважава ни държавата, езика и народа. по-добре ли щеше да бъде ако никой не я знаеше коя е и само биеше черни печати? колко от посланниците на други държави се държат като нея? ама *** знае само да мрази...
81
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Приемете и нашите пожелания: събирайте си багажа и хююмнеттата и да ви няма в България!"Присъединявам се към това пожелание. А, дано! Както се казва, "От твоите уста - право в Божиите уши..."
80
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Макаров ще поздрави русофилите на 9 май, когато съвецката армия ги освободи от православното църковно иго !