Словенският президент се възхити на българския народ

Заради решителността, куража и надеждата в борбата с коронавируса
26 апр 2020 18:41,
52
Словенският президент се възхити на българския народ
Снимка: БГНЕС

“Като президент на Република Словения от името на всички хора в Словения изразявам нашата солидарност в общата ни битка в борбата с коронавируса”, заяви словенският президент Борут Пахор във видеообръщение до държавния глава Румен Радев и българския народ, съобщиха от пресцентъра на институцията.

Още по темата


“Изразяваме дълбоко възхищение от българския народ, който в тези трудни времена показва решителност, кураж и надежда. Словения усеща тъгата ви и искрено се радва на успехите ви”, казва на отличен български език Борут Пахор в обръщението, разпространено в социалните мрежи.

Словенският президент добави, че обединени с другите европейски нации заедно ще преодолеем настоящата ситуация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
1
 
! Отговори
словенчето преди 3 години
ей бачо порко де го намери това послушното стадо бре. дай да заплодим нашите йоници тука с вашто семе или напрао да внесем от вашите йоници. доиш, стрижеш, затваряш, колиш, ни мучене, ни ропот, ни риене с копита. бре бре бре. пу машала, де да можехме всичките евроггейски мекерета с таквиз добичета.
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бойко оставка!!
38
0
 
1
 
! Отговори
големи преди 3 години
До Георги Илиев МитевНе си само ти, ако това може да успокои. И на нас са сторени големи злини, но ние ги благославяме.Така препоръчва вечната книга.
37
4
 
1
 
! Отговори
Makedon преди 3 години
Abe...... ovoj Pahor e golem MAJTAPCIJA
36
1
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
възползва се от лудостта на министър председателя ни,от алчните ни и импотентни политици закриващи блокове в АЕЦ/Кунева кога на съд за 3 и 4 блок/..тея имат 4 или 5 автомобилни завода инвестиции и хората бачкат за много пари...ние роби из чужбините...и ни хвалят да продължим така...а нашите еничари се дуят
35
1
 
4
 
! Отговори
Одисей преди 3 години
през това всичкото време Меркел се появи само четери пъти и се обърна към нацията с призив и т.н. И ръководи държавата, като принципа е че подготвя заедно с кабинета Германия за след пандемията, за всичко останало се грижи щабът с участие на ресорните ръководители. А нашият Бойко е постоянно на амбразурата,и кога правителството се занимава с държавни дела? И защо му са министри, зам. министри и техни заместници ? Всичко се решава на парче: КПП, паркове, маски-да, маски-не, матура-да, матура-не.
34
2
 
6
 
! Отговори
Одисей преди 3 години
Дали е искрена похвала или е казано със скрита ирония? Но ме смущава факта, че все още всички ни хвалят. А похвалата в случая е отправена от президент към президент но как ли се чуства Радев? Аз от мойта позиция се срамувам ако някой ни хвали, а аз знам че при тях всичко е много по-добре Всички наблюдаваме ежедневно хаоса и слушаме с интерес къде колко са умрели. И сме във възторг от този, който е навсякъде и ще спаси нацията. Организира производство на маски, разреши да винтрото, също и матур
33
1
 
6
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 години
Свинете ги тръшна чума. Скъпите домати като гума. Ще се храним занапред икономично и ще оцеляваме биологично.Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните ,полицията, медиците и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2019).
32
5
 
13
 
! Отговори
Мила преди 3 години
Какви успехи, каква тъга? Какво са му казвали на тоя човек? На какво ни се възхищава? Абе слънчасала ли съм...я да се ущипя.
31
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу Мутрата!
30
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя подиграва ли се с нас,бе?
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Симпатични усмихнати хора,но нямат нищо общо с бирата Kozel.която е много стара чешка бира,но сигурно я харесват!
28
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Към кого да е посланието, ако не към президента на България? От президент към президент, А Магнолий да си знае мястото. А и вече всички го разбраха що за стока е, даже "моа приател Тайп" не му се обажда. То не че и преди му се е обаждал, само е пускал депеша, Магнолий да се яви и коленичи на килимчето в Стамбул града.Интересно дали герберската медиа днес.бг ще изтрие този пост?
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно не са му казали ,за масовото изселване от столицата по Великден.
26
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
словенците са готини хора ...имат хубава бира особено тази с една коза или овен на бутилките където е .. а пък интересно защо хубавите словенки наричат готините бг мъже като мен ,мишки хахахахах
25
4
 
25
 
! Отговори
аз преди 3 години
Хубав нъж начело на хубава чиста подредена и успяла нова държава в противовес на управляващи *** забатачена разхвърляна и неуспяла стара държава ....
24
2
 
39
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Прекрасна страна! Чиста и подредена,с толерантни и лъчезарни хора !
23
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще покажем и как се чисти б.лука на изборите догодина!
22
19
 
30
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 3 години
Мило послание от Президента на Словения,за жалост отправено към неправилният човек.
21
3
 
41
 
! Отговори
Неделя преди 3 години
Симпатична държава, със симпатичен президент.