На живо: Борисов и кабинетът за мерките срещу кризата

Гледайте тук
Обновена: 3 май 2020 11:26 | 3 май 2020 11:24, Александър Попов
69

В момента тече брифинг в Министерския съвет във връзка с мерките на правителството в отговор на кризата, свързана с коронавируса COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
27
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Поредната Банкянска боза !!! Нищо съществено,общи приказки !!! Абсплютно неподготвен НОЩ !
41
2
 
11
 
! Отговори
да,да ама не преди 4 години
Пак казаха, че "готвят" нов закон за след ИП! Има ДЕЙСТВАЩ закон за защита на населението при бедствия! "Коронавируса" е бедствие! Какво ще е различното, по-доброто в новия закон? Да не стане като законопроекта на Лъчо Мозъка за наркоманите!? "Готвачите" да мислят за "послето"! Тия дето ще са на власт след тях може да ги "сготвят" по същия закон! Действащия закон го има в НЕТА - ЧЕТЕТЕ И СРАВНЯВАЙТЕ!
40
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе "толупи", къде в европа сте видели по парковете и градинките да се пие бира, да се разнасат бутилки по улиците и да се наливат с бира и сайдер!? само в заведенията! - аз не съм видял никъде и баби и родители да купуват на децата си сайдер, за да го пият пред магазина, както у бг! толупи големи сте!
39
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Попитаха вожда как се справя със заразените българи,които всеки ден се връщат от чужбина,а той измести въпроса и похвали калинка Захариева,че ги била събирала един по един да ги върне тук,щото сме имали най-доброто и адекватно здравеопазване и нямало да остане никой неизлекуван.А тия колко заразиха тук не казва.А като се оправят пак ще хукнат по чужбина.А ние ще д..ме супата.
38
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Ментора Бай ИванБай Иване , безкрайно си прав , вече и слепите "видяха" , че основните мерки на кабинета са да вкарва зараза отвън, докато ние стоим затворени като хайвани , нови заразители-ново удължаване на карантината , пак нови заразители .....и така - до безкрайност !А можеше всичко да бъде пресечено още в началото , но за това се иска поне малко акъл , но откъде ?! Усвоявянето на кинтите от ЕС е къде-къде по-важно !
37
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С плазмата много се обнадеждих.Имахго лично ка идея.Добър ,съдържателен брифинг.Борисов пое отговорност.Дори и да е имало забележки,за менграмотно стои щабът в този момент.
36
4
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Боко Тиквата с...отбора Калинки аха да беше...паднал,но дойде Вирусът и го...спаси.
35
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До DeutschlandЕ при нулеви тествани ще бъдем нулеви заразени ,това и първолаците го знаят....Колко се тестват у нас ,само политици и гравитиращите около тях за останалите чак като припаднат пред някоя болница !
34
23
 
5
 
! Отговори
Deutschland преди 4 години
Едно голямо Браво на нашия щаб правителството и на хората в БГ. Днес ново заразените, са на половина от вчера.А общия им брой и жертвите, един от най малкото в ЕвропаТук в Германия също намалят заразените са близо 170000 или 100пъти повече А жертвите близо 7000.
33
6
 
22
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 4 години
Бойко Борисов , тоя.... /избираш си един най-вулгарен епитет/, та тоя същия сега ще приема пак мерки за да се бори с вируса , който ТОЙ ЛИЧНО вкара със самолети от Англия , Китай , Германия , Италия и Франция , в България , за да угоди на свои протежета от ГЕРБ и да извози техни близки!Мерките МУ са до болка познати...... раздаване на пари за фирми близки на властта!пенсионери и социално слаби да не чакат подкрепа от ТОЯ същия!
32
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ааааа успокоих се Ива Николова е там !
31
4
 
27
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
Борисоффф, *** с тебе искам да ти кажа че тези две медицински лица които са починали от ковид ще тежат на теб на ВАШАТА съвест. ЗАЩО НЕ ЗАТВОРИХТЕ ГРАНИЦИТЕ, ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ВНАСЯМЕ ВЪПРОСНИЯ ГРИП ЧРЕЗ АЕРОГАРИТЕ?
30
4
 
3
 
! Отговори
Наполеон преди 4 години
До Анонимен 27Наполеон, Ал. Македонски и Суворов са знаели имената на всичките си войници - до 30 000 души. Нашия да не е по-долу от някакъв си измислен македонски завоевател. ;-)
29
1
 
12
 
! Отговори
към 26 преди 4 години
Кой *** бе ? През час по всички телевизии , особно тази сутрин като не се беше наспал !
28
7
 
2
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
СВИКВАЙТЕ ДА ЖИВЕЕ ТЕ С МЕРКИТЕ, ПРОМИВАНЕТО НА СЪЗНАНИЕТО (ПЕЧАТА НА ЧЕЛАТА ) ТАКА ПО МАЛКО ЩЕ ВИ ЗАБОЛИ КОГАТО ВИ СЛАГАТ ЧИПА(БЕЛЕГА ) НА ДЯСНАТА РЪКА. И НЕ ЗАБРАВЯИЙТЕ ЧЕ МОЙСЕЙ Е ИЗВЕЛ НАРОДА СИ ОТ РОБСТВО
27
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направо смях...."Знам ги и поименно мога да ги изброя 11500 души."....какви умни хора само слушаме той ги знаел всичките 11500 души поименно !
26
26
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак се разпенихте като квартални пcета. Айде почвайте революцията да ви видим. Заради Бойко и ГЕРБ България е на правилния път и лека полека излизаме от блатото на комунизма колкото и да квичите.
25
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А мисирките на Недялко Недялков тука ли са ? Да се успокоя че има кой да задава правилните въпроси !
24
0
 
7
 
! Отговори
7 млрд евро преди 4 години
се надяваме всички страни в Европа да събереме. Ние ще дадеме 100 хиляди евро!- Кратунчев пак се изплиска.
23
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато барба говори за грипа, подготвят вдигане на тока. Вече храните тръгнаха нагоре.Бензина е от най скъпите.България е фалирала.Какво чакате