Радев събира експерти за излизането от кризата от коронавируса

Форумът, който организира той, е открит за въпроси на гражданите
Обновена: 12 май 2020 11:29 | 12 май 2020 11:29, Камелия Цветанова
71
Радев събира експерти за излизането от кризата от коронавируса
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Експертна дискусия „Социални и икономически измерения на кризата COVID-19. Европейският опит и България“ ще се проведе под егидата на държавния глава на 15 май.

Още по темата


Форумът ще започне от 10:00 ч. в Дом 2 на Резиденция „Бояна“, съобщиха от прессекретариата на президента.

В събитието ще участват икономисти, финансисти, социолози и юристи.

Форумът е открит за въпроси на гражданите, които ще имат възможност да ги отправят чрез социалната мрежа Facebook.

На въпросите по темата на събитието ще бъде отговорено от участниците в експертната дискусия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
35
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Разбрахме, че "експертите" ще се събират на пейката пред Президентството. Там щели да отидат и старците на "Комиците" - те са баш експертите. Румен Гечев щял да води седянката.
19
3
 
31
 
! Отговори
Котки преди 3 години
Хаха... Този пак си играе на Генерал... "И какво като си имате щаб, аз също ще си направя щаб и моя щаб ще е по-хубав от вашия щаб и ще искате да сте в моя щаб, ама той ще си е мой и ще кажа на кака Корнелия да ми даде специалисти, които са по-хубави от вашите специалисти! "
18
2
 
35
 
! Отговори
U2 преди 3 години
Радев да не забравиш да поканиш да дискусията Р.Овч като експерт в енергетиката и Р.Геч-той пък е икономически експерт ...Включи и д-р Мими Виткова,само тя може да пребори тоя зъл вирус...
17
6
 
46
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Влязохме в Кризата с честванията на Шипка, когато Радев наруши карантината във връзка с Пандемията, а сега ще излизаме от нея с ексепертите му ... Товарищ Радев май пак върви след събитията, като следва дневния ред който са му спуснали от Офиса на ген.Решетников на "Позитано 20" ... !!!
16
5
 
35
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Хахахахааааа, *** ще имитира брифингите на Боко :))))))))))))))))))))))))))))))))))Няма да има такова шоу :))))))))))))))))))))))))))))))))Бил поканил експерти?!? Стари ДС слушалки и руски подложки :))))))))))))))))))))Ще го гледаме да се посмеем :)))))))))))))))))))))
15
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бегай си на село бе ***. Ти президент и главнокомандващ ли си или на петела шията. Аз ако бях президент досега да съм взел власта и да съм вкарал всички сеяндури у панделата. Ти си пъзльо летяща щайга. Още колко години ще се правиш на президент. Мутрата краде а ти гледаш и блееш. Егати президенато. Разбил си семейството а ние искаме държава да управлява. Да ама не.
14
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на страхливия борисов и нека смелия генерал Радев назначи служебно правителство на Корнелия и Илияна и да управляват с твърда ръка. Или с мека? Извинете обърках се.
13
25
 
2
 
! Отговори
ХМ! преди 3 години
ОЩЕ КАТО ЯИДЯХ СНИМКАТА И МИ БЕШЕ ЯСНО КОЙ Е НАПИСАЛ СТАТИЯТА АКО БЕШЕ НЯКОЙ КОЙТО НЕ Е ЧОВЕК НА Б.Б. ЩЕШЕ ДА СЛОЖИ ПО ХУБАВА СНИМКА БЕЗ ОНЯ МИКРОФОН В ОЧИТЕ МУ ТОВА Е ЗНАК ЗА НЕГРАМОТНА СТАТИЯ А И КОМЕНТАРИИТЕ СА СЪЩИТЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ АМИ ТАКЪВ НИ Е "матриала"
12
3
 
39
 
! Отговори
Безполезен Радев ! преди 3 години
Кой беше този Радев ? Аха онзи фигурант - безделник, дето се беше скрил като мишок във вила Калина по време на епидемията .........
11
1
 
43
 
! Отговори
подозирам преди 3 години
Моловете са затворени и Деса няма кво да прави.Скучно и е.Сигурно ще оглави форума.
10
1
 
38
 
! Отговори
BKP преди 3 години
Сетила са Мара ..
9
5
 
47
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 3 години
Аааууууу,сети се маминият Руменчо.Когато Борисов ,щаба и Правителството работиха денонощно, ходиха в цехове и фабрики ,за да ускорят снабдяването с мед. маски и облекла,когато Борисов звънеше по целия свят ,и самолети с тези животоспацяващи средства пристгаха за броени часове и дни,нашият заемащ длъжността президент,спинкаше между кълките на Деса.И сега , дето се вика"сетила се Мара , по п****та да се побара."
8
6
 
55
 
! Отговори
Ганьо преди 3 години
След 2 месеца нищоправене се сетил тепърва да събира експерти?!
7
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дъртата свекърва седи на пейката пред блока и събира експерти.
6
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мали, дано да ги събира от форума тука че експертите тука са много, нека да им използва потенциала.
5
8
 
53
 
! Отговори
решетников преди 3 години
Този червен *** непрекъснато се опитва да се задържи на гребена на вълната. Ще видите и кои ще са "експертите" - отбор червени юнаци.
4
6
 
50
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
За какво са му експерти?!? Нали през цялото време той и другарите от БСП говореха как не се вземали правилни мерки и т.н. За да говорят така явно те са напълно наясно с това какви мерки трябва да се вземат. ХА! Забравих..това бяха поредните празни приказки! Сега се затвърждава всичко!
3
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поради липса на мегафони и ламби, дори *** миряса донякъде, тая проактивна особа обаче е като тения в г..з. Няма ли "Митко" да му каже най-после да се пльосне в неговото си блато и да не кряка така скудоумно?
2
30
 
6
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Уволнете си фотографа! Ракурса на снимката не е избран от професионалист а от махленски папарак и целта и е Не, обективна и информативна, а обидна и създаваща поводи за обидни коментари.
1
8
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да плачеш,да плачеш,защото този не е вече и за смях.