Манолова ли? Тя за какво ли не се била кандидатирала

Борисов отказа да коментира протеста на ексомбудсмана
269
Манолова ли? Тя за какво ли не се била кандидатирала
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов отказа да коментира протеста на бившето червено острие и ексомбудсман Мая Манолова и заявката й да се яви на парламентарните избори.

"Тя за какво ли не се е кандидатирала", лаконично каза той.

Още по темата


Премиерът инспекция на ремонта на стария път между Пловдив и Пазарджик при Мало Конаре.

От там той заедно с финансовия министър Владислав Горанов, се отправят към Велинград, където ще посети местните училища.

Борисов не пропусна да поздрави всички учители, просветители и българи по случаи Деня на славянската писменост и култура и увери, че намаленото ДДС за книгите влиза в сила, след като мине на второ четене в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 156Божков или Боривсов ...
150
7
 
7
 
! Отговори
ЦСКА и БКП УРА преди 3 години
Държавата на червените руски ц"игани България им пречило МВР а не че на приятелски мач през 90-те по линия на звездата Ицко на таблото на Ноу Камп пишеше:"БАРСЕЛОНА" срещу "ЦСКА МОСКВА"ДС е ЗАБРАНЕНА със законДосиетата на ДС са ПУБЛИЧНО ОТВОРЕНИАхмед Доган занесе списък на ТУРСКАТА ПОЛИЦИЯ комай с десетки хиляди агенти на ДС та Ердоган да пази БКППотомствения второ поколение червен член на БКП от Банкя на когото майка му преправяла двойките в училищния дневник на шестици не е от ДС
149
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е жалка Манолова. Самият факт, че за малко да пребори Герб-Финдъчката, говори много. Друг е въпросът със застояването на власт на ББ, Фъндъкова и Герб като цяло.Трябва промяна, поне на личностите...от хорска срама, каквато няма.
148
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До akudddd Ама ,,г-н Борисов ,,е дърт пролетарият ,още от юни месец -1977 година ! А Мая е къде ,къде след него ,,пролетариатка ,,.Много,мноого по млада ,розов ц.рвул!
147
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Дъното на политиката е ударено ,щом един лъжец оТ СИК е начело на мс ,щом една Пекинска патица е шеф на парламента ,щом едни вчерашни *** от ДС ,синове и внуци, са днешни демократи ,щом сме най бедната и корумпирана в Европа държава и на ПЪРВО МЯСТО ПО СМЪРТНОСТ В СВЕТА . ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ-СЪРП И ЧУК !
146
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Гласуваш за Тулума -ГЕРБ ,получаваш Пеевски и в добавка Доган с ТЕЦ Варна ......и новото Му пристанице .
145
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков финансира Манолова. После ще иска нещо в замяна. Гласуваш заМая получаваш Божков
144
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кандидатурата на Манолова показва че сме ударили дъното в политиката, щом такива хора могат да имат шанс да влязат в парламента с партия
143
12
 
8
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До Манoлова - жалка: Жалък си ти драги, жалък гербаджийски ***. Колко пъти си го вадил това от от копи/пейста?А Мая Манолова се е доказала и като политик и като омбудсман.
142
9
 
8
 
! Отговори
Хм преди 3 години
До Манoлова - жалкаНа изборите в София Манолова изостана само с една махала гласове-впечатляващ успех на фона на очакванията.
141
7
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
То щото Банкянеца не се вре дето не му е мястото...Тоя само дето не е поискал да го обявят за светец че и Бог.
140
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а стига ве една жена ви на.*** от страхвсичката гербава по.мия на барикадата пише ли пишеутре почивен ден няма ли да иматекато е толкова никаква що напълнихте гащите и под деригентската палка на банкянския комунист започнахте хорово плюенеайде зарежете я- да ама не ви стискаможе и да не е идеална но това което каза си е чиста истина
139
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не останаха вече и българищом това банкянско комунист още го търпят
138
6
 
20
 
! Отговори
Манoлова - жалка преди 3 години
Няма отърваване от птеродактила Мая Манолова, няма. На всяка манджа мерудия. По-глупава, себична и проста червена краанта не знам дали има. За жалост тя продължава да вреди на България.
137
6
 
17
 
! Отговори
A преди 3 години
Проблемът е че Майчето не си пие хапчетата редовно и получава периодично Божие просветление. А може би самият другар Радев и е казал че става за нещо-каквото и да е. Щото като изхарчи паричките от братя Галеви ще легне на мярката 60/40
136
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прави впечетление,че троловете на Борисов вече са си взели пликовете с народна пара,за да открият предизборната му кампания рано,рано!Събрани от кол и въже,те макар и простовати си изпълняват задълженията.Изборите през пролетта на 2021 год.ще са пагубни за герберската сбирщина,на която ще и се отнеме тлъстия кокал,който десет години ръфат.Държавата вече заприлича на изтръскан брашнен чувал от големите повсеместни кражби.
135
18
 
11
 
! Отговори
NewOne преди 3 години
В деня на българската просвета и култураББ, прочелият една книга в живота си ръси с апломб жаргон и квалификации.Недостойно и срамно днес, на 24.Май.2020!Жални са и апологетите му!
134
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тука едни тиквеници дето ги командва второ поколение комунист от банкя се пишат антикомунисти- жалка работа
133
24
 
12
 
! Отговори
българин преди 3 години
Най вече за твоето "кресло" в държавата МУТРО! Начеса си егото клатейки ни с години! Продължаваш със своят начин на " управление" " Проба грешка"! Че той и ТАТО Не ни управляваше така бе др Борисов! Той реши ли нещо го правеше! Нямаше 6 - 5 при него! Помниш го де! Както и много други над 50 сте! Че и близо около 60 сте като Теб самият! Пиарите са за пред децата! При нас не ВИРЕЕШ от години!-:) Парламентарните които наближават! Там е истината! -:)Този *** ЩЕ СА РАЗЛИЧНИ ОТ ДО СЕГА!-:)
132
24
 
7
 
! Отговори
НАГЛА МУТРО ! преди 3 години
СЪД И ЗАТВОР ТЕ ЧАКА !гадинна про-западна ....карантината няма да ти се размине -ще си платиш гаддино СИК-аджийска !!!!