БСП избира лидер на 26 септември

50-ят конгрес на партията ще се състои на 10-11 октомври в НДК
30 май 2020 13:12, Красимир Ангелов
58
БСП избира лидер на 26 септември
Снимка: БГНЕС

НС на БСП прие решение на подпис да възстанови провеждането на отчетно-изборната кампания и прекият избор на председател, съобщиха от пресцентърът на партията.

Според решението, отчетно-изборната кампания се възобновява от деня, следващ деня на отпадане на забраната за провеждане на организирани събирания на групи над 10 лица или от деня, следващ деня на въвеждане на изключение по мярката, което дава възможност за провеждане на конференции, събрания и други колективни мероприятия.

Непроведените общински конференции ще се състоят до 16 август, се посочва в информацията.

Прекият вътрешнопартиен избор за председател на БСП ще се проведе на 26 септември, а 50-ят конгрес на партията - на 10-11 октомври в НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
10
 
! Отговори
Митко преди 3 години
Последните 30 г гласувам за БСП. Таа не става...що не се разкара сама?
30
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големи "патриоти" ни управляват .Нема що.Другарите от европейският съд по правата на човека искат да регистрираме македонска партиа в Благоевград и ни наказват с поредната глоба.А за българското население при сърби и македонцинана нашите "партньори" не им пука.
29
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 28Дебелян се прави на голям дарител и всеки ден дарява милиони.Защо прокуратурата не го попита от какъв бизнес и с чие покровителство е натрупал пачките.Да,ама каскета е техен.Само не мога да си обясня защо дпс определя политическата игра в бг.Явно сме харизани на турците,видно от военната база,която се строи до Резово.
28
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименХубаво е,че крупните дпс милиардери не ги пипаме,защото те ни крепят на власт.Когато арестуват Шиши и Цветелина,тогава ще им повярвам.Със Златев нещата са по-сложни,защото негов авер опрая нещата в Барцелона..Все пак на 20 юни искат обяснения
27
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лидер ли !Че то е ясно - Корона Нинова....красны галстук на вечната дружба.
26
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕДИН ПО ЕДИН КРУПНИТЕ ЧЕРВЕНИ МИЛИАРДЕРИ СА ПРИБРАНИ НА "ТОПЛО" И СПОНСОРИТЕ НАМАЛЯХА- СЕГА ЩЕ РАЗБЕРЕМ КАК ЛИ ЩЕ СЕ ПОЗИЦИОНИРАТ МИЛИОНЕРИТЕ ОЛИГАРСИ , НО СОЦИАЛИСТИ НА ИЗБОРИТЕ- ПОПЕЯТ "НА КРАК О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ,НА КРАК О РОБИ НА ТРУДА" ПОСЛЕ ЯХНАТ ЛЕКИ КОЛИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ САМОЛЕТИ И ЯХТИ ЗА МИЛИОНИ ПА СЕ ПРИБЕРАТ В ДВОРЦИТЕ СИ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАТ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СИ ИДЕИ ИДЕАЛИ И УДОВОЛСТВИЯ- А КОЗИЧКАТА НА БАБА ДОРА СИ ОСТАНА ПРЕСТЪПНО ЗАГИНАЛА ОТ ИЗМИСЛЕНА ЧУМА- НАЛИ ТАКА КОРНИ- ЛИЦЕМЕРИ
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До САМО ПИТАМЕ:Ами той Кирцата е и двете, само, че парите бяха на държавата Югославия, леко "приватизирани" от сина на Милошевич и дадени на нашето момче за контрабанда за цигари:))
24
4
 
16
 
! Отговори
Много са зле преди 3 години
И кой го интересува какво си избира една маргинална, антибългарска партийка БСП преди разпадането си ?
23
2
 
10
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 3 години
АБЕ , КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ :--"ИЗВЕСТЕН ПРИВАТИЗАТОР"-- НА ДЪРЖАВНА ФИРМА ...И--"ИЗВЕСТЕН КОНТРАБАНДИСТ"--НА ДЪРЖАВНИ ПАРИ...???!!А, КАКВО Е ОБЩОТО МЕЖДУ ТЯХ...ХА,ХА,ХАААААААА......?
22
5
 
11
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
Допуснал съм неволна грешка. Кирчо Добрев не е приватизатор на ТЕЦ Топлика а на ВЕЦ Топлика:)) Е, леко участие там има и един от синовете на Гоце:)
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изберете мене, бе, другари и другарки!!!!Чист съм като "Момина сълза", щото съм "гол като пушка"!В краен случай мъ изпратете кът дУпетатин у Брюксел от вашата ***..., ъъъ квота имах предвид!
20
5
 
16
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
БСП е социална партия която мисли за бедните и работниците:) За поста председател ще се борят:Корнелия Нинова -приватизаторката на ТехноимпексКирил Добрев -приватизатора на ТЕЦ "Топлика"Георги Гергов -приватизатора на Панаира в Пловдив. Честито на печелившите бедни!
19
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано я сменят тази, че с нея са много удобни на гроб
18
4
 
13
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Септември , нема да е май....ха,ха,хааааааааааааааШе има Октомврийска революция!ШЕ СЕ ГЛАСУВА "КРУШЕВСКАТА РЕПУБЛИКА" И ОСНОВАВА "ТКЗС-БИВОЛАРЕ".....!
17
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не конгрес ,а забрана.Комунизмът е осъден със закон от 2001 в България.В световен план комунизмът чийто идеен наследник е БСП също е съден ,последно с декларации на външните министерства на САЩ и всички източно европейски страни.
16
3
 
6
 
! Отговори
Пенционер преди 3 години
Мчи аз веке гласувах за другарката Нинова...
15
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички социалисти да се обединят около Нинова и да престанат да се делят,цепят и да правят кефа на враговете си,а Нинова да прибере и Гергов и да престанат дразгите,докато се карате,ви мачкат отвън и ви съсипват!Ако трябва се обединете и с дявола,ако искате да имате напредък,вместо да се делите!
14
5
 
13
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Другари и другарки, закривайте я тая партия, няма по-безполезно нещо в България. Преди 30 години трябваше да ви забранят и съдят, най-голямата грешка на Прехода е че това не се случи, много беди щяха да се избегнат!!!
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кирил Добрев и Нинова интересно ще е да я махат тая чума .
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Септемри ще бъде май?!Или на бунището!