Борисов: Цветанов вероятно ще прави собствен политически проект

Пожелавам му успех, всеки си има пътя, допълни премиерът
Обновена: 31 май 2020 20:06 | 31 май 2020 15:06, Анисия Иванова
190

По време на инспекцията на строежа на магистрала Тракия, премиерът Бойко Борисов заяви още, че съжалява, че е отстранил бившия си заместник в партията Цветан Цветанов, но няма да го върне.

По думите му, някогашната му "дясна ръка" "най-вероятно ще направи свой политически проект, защото бил обиден.

За да илюстрира колко безкомпромисна е ГЕРБ по отношение на грешките на своите членове, премиерът даде за пример Цветан Цветанов.

Бившият втори в ГЕРБ, който изгуби всичките си постове в партията заради скандала, станал известен като "Апартаментгейтс".

"Като оправдаха Цветанов и ние съжалихме, че сме го отстранили, но тогава така беше помните много добре", заяви премиерът, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Връщане назад за Цветанов обаче нямало.

"Той най-вероятно ще си направи собствен политически проект, защото е обиден от това, че беше отстранен. Пожелавам му успех. Той си има свой път в политиката", допълни Бойко Борисов.

"Специално ГЕРБ не може да ни обвините в милост", заяви министър-председателят, припомняйки за отстраняването на Цветанов от ГЕРБ

Той съобщи още, че в края на юни отсечката Поморие - Ахелой ще бъде готова. А след като тя бъде пусната, ще се стартира строежът на новия лот на магистрала "Тракия".

Вижте повече в репортажа на Милена Енчева.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е срам за нормалните българи. ***, умственоограничен, груб и недодялан индивид. За смях ни прави пред Европа и света, като цяло.
72
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дайте малко пари и за Плевен и северна и северозападнала България,стига сте се стискали!
71
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе ***! Аре трий!
70
8
 
3
 
! Отговори
АНТИ преди 3 години
Критикувате другаря Бойко, че мислил само за собствената си изгода.Вие какво очаквахте ?!Вече 30-годишна е традицията в най-новата ни история, командващите да грабят !На тяхно място и Вие щяхте да крадете по мнооого ...
69
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ako beshe zakovan na edno darvo, poradi onzi moderen angelski lift, dosega da e vazkrasnal...i da obikaliate s mostite Mu minsaveta i narsabranieto...:-)
68
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И още нещо,ако ГЕРБ наистина искаха да направят нещо лошо на братята Б.,има доста по-сериозни извършени(сделки) неща от сметта и тогава щеше да стане зле за тях,но явно те не искат да ги смачкат,а само да ги предупредят.
67
3
 
14
 
! Отговори
ХХХ преди 3 години
Разделяй и владей ! п.с. Гай Юлий Цезаръ Много ще повярват на подобна простотия но мен няма да излъжете мискини ! ДПС БСП ГЕРБ ВОЛЯ и т.н. всички си пиете ракията на една маса !
66
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДСЗащо лъжеш ?Бай Тошо комунистите сами си го свалиха и го пратиха в пенсия!
65
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКо ми натискате минуси,ве?Тези братя Б. са помогнали на Божков да избяга,а президента дугнеше непрекъснато срещу ГЕРБ,Божков също дугнеше против ГЕРБ и ги провокираше и предизвикваше непрекъснато,затова си намериха майстора.А ако Цветанов беше останал в ГЕРБ и В.Томова щеше да си намери майстора набързо,имаше късмет,че Бойко отстрани Цветанов,някой и пращаше вече намеци,но тя нали е проста и първосигнална,не разбираше какво се случва и че благодарение на Бойко се отърва от най-лошо
64
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здраво Баце страхотен си в тази поза!Като в Кръстника си! Евала си! Обичаме те! Ти си нашата надежда против комунистите! Мачкай ние те поткрепяме!
63
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, Идолът на простите, отново се появи.В цялата си тлъстина и еднокнижие.И разбира се придружен от верните *** и послшната шайка по усвояването.
62
7
 
12
 
! Отговори
ДС преди 3 години
Нас голямата кражба роди ни,ще ви грабим мандат след мандат,Горбачов бъдещето уреди ни,ние бай Тошо го свалихме,а живеем царски досега !
61
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те го гонят през вратататой влиза през коминаЩо е то?
60
1
 
16
 
! Отговори
ШМАТКА преди 3 години
Айдеее почна се фърлянето на шарените пилета на опростачения вече народец!
59
3
 
11
 
! Отговори
Krasimir Karakachno преди 3 години
Boiko ti si *** vreme e da si hodich ili po dobre otivai vav Usa za da dargich markucha na Donald Trump i da mu pravich svirki tapanar takav .
58
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дружките си хортуват. Ако можеха да докарат системата Путин-Медведев, Медведев-Путин ще са много доволни.
57
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков със своите изпълнения направи хара-кири на благодетелите си двамата братя и на президента Радев,по който удариха чрез Златев, "да би мирно стояло,не би чудо видяло", се казва в една българска поговорка!А ако Цветанов беше останал във ГЕРБ,В.Томова,която плюеше по ГЕРБ,щеше да си намери майстора завинаги и сега нямаше да си пише в сайта глупости срещу Цветанов и Бойко!
56
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната пунта мара и да направи нещо то ще е като другата страна на крадливата монета наречена ГЕРБ и като нищо ще се изтъпанят заедно на изборите.
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
a borisov she gasi amerikanski pojari li?
54
4
 
14
 
! Отговори
българин преди 3 години
Ама това Не е добре за Партията майка ГЕРБ др Борисов! Той др Цветанов,си го пусна по живо по здраво да си ходи.А не го привлече като обвиняем за апартамента.Цецка също! Има и още! А той какви ги върши сега? А ако Цецко наистина направи партия.Ще ти отмъкне поне 50% от и без това малко останалите ти верни "съмишленици"! Първанов как разцепи БСП то?! Помниш нали? И ГЕРБ го очаква същата участ! Честито !-:)