Политически психолог: Слави Трифонов изпусна момента

Правителството е набрало сила след овладяването на кризата с коронавируса
Обновена: 8 юни 2020 22:02 | 8 юни 2020 21:48,
40

Политическият психолог проф. Антоанета Христова заяви пред "Денят ON AIR", че моментът не е подходящ за каквито и да е рокади в кабинета, защото правителството е натрупало достатъчно рейтинг след добре управляваната криза по време на коронавируса.
Още по темата

"Правителството и Националният оперативен щаб постигнаха добри резултати, които донесоха рейтинг на министър-председателя Бойко Борисов. В такава ситуация не трябва да се правят промени. Последните няколко дни Борисов каза, че се навлиза в нов етап на подбора на хората, които ще са лицата на ГЕРБ оттук нататък. Това показва, че неговият поглед е насочен към следващите избори през април - май, но в никакъв случай не калкулира тежка промяна", коментира проф. Христова пред Bulgaria ON AIR.

На политическата сцена се появи нов играч - Мая Манолова. Христова посочи, че не е било правилно да бяга от ролята на омбудсман.

"За Мая Манолова имам една голяма въздишка. Когато тя обяви, че се кандидатира за кмет, казах че е много жалко, че напуска ролята на омбудсман. Нищо повече не мога да кажа за нея", коментира тя.

Слави Трифонов също дава сериозна заявка за политическата битка.

"Трифонов изпусна момента. Поне два пъти. Струва ми се, че той ще се подготви за изборите и ще бъде играч, който ще изкара поне 4%. Но шоумените и хората около него не стават за политици", отбеляза проф. Христова.

БСП е в най-тежката ситуация
, в която се е намирала някога, каза още Христова.

"БСП никога не е била толкова вътрешно разделена, до степен на агресия. За това изцяло виновен е лидерът на партията, защото той трябва да може да работи да с различни хора за постигането на различни интереси и на партията, и на себе си.

Проф. Антоанета Христова изтъкна, че няма политическа партия, която да е успяла, ако е разделена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
18
 
12
 
! Отговори
пуф преди 3 години
Представител на Слави Трифонов попита къде са ковчези, мъртъвци и чували и защо Мутафчийски не се извини. Извинявай, Тъ пако, задето Мутафчийски така добре си е свършил работата, че няма нито чували, нито ковчези, нито мъртъвци. Страхлива и нагла с ***! Ей такава му е и политката на Слави.
11
12
 
8
 
! Отговори
Птюу преди 3 години
Журналистът от телевизията на Слави "Се3дем Осми" изиска от Мутафчийдски да се извинял Мутафчийски заедето плашел хората с ковччези, чуевали и умрели от коронавирус. Къде са сега чувалите, коивчезите и мъртвите? Попита журналистът. Само дзето не цапнах телевизора. Слави, не можа ли да си намериш някой не толкова т ъ п от гримьорите, чистачите и прочее персонал, да го наречеш журналист и да го пратиш на брифинг?!
10
2
 
12
 
! Отговори
Anonimna преди 3 години
Tova e tolkiva platena statiya. Toya politicheski psihilog da si otiva. Taya jena govori palni glupost i bih iskala da ya popitam kak ne ya e sram. Kilko li sa i platili za da givori takuva nebivalici????? I tia che biyko e spechelul predishnite izbiri i edni 2 godidhno dete shte vu kaje che uzbirute v Bulgaria za sajalenie sa bili kupeni. I zatova mnogo hora se mahnaha za sajalenue za da ne gledat takuva kradci i prostaci, manipylatori ... i oshte moje da se izrdjda..
9
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ме интересува облъчващото мнение на тази герберопитечка! Вдеки знае, че е тотален платен слънчоглед! Губите ми времето с подобни...
8
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГРаб c кой ще управляват, 5 партии ще влязат. Играта се обърна, сега ще им лъснат червените *** или ще се молят на колене на Слави :)
7
12
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
За ГЕРП предстоят...цветя и рози на...изпроводяк.Много ще им е тъжно на платените поръчкови полит...психолози като секне кранчето гербаво,кат сдадат власта и спре да пуска...парици.Щото парица...царица,както е казал народа и всеки полит...психолог й се кланя до земи и плещи врели-некипели от...радост.
6
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави е видимо изморен, изхабен и нелице приятен. Но най-важното е, че не предлага никакви, ама никакви идеи. Не знам какви са очакванията на хората от него?
5
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Права е, тези около слави не стават за политици. Макар и да казват доста истини, които другите премълчават, често преекспонират и губят обективност, което ги превръща в лаладжии.
4
6
 
5
 
! Отговори
Anus shepti преди 3 години
ТАЗИ ИСПУСНА ДРЬТИОТ МИ ЧЕ БЕШЕ ЗДРАВЕНЯК.
3
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои два момента е изпуснал Слави, какво са пропуснали или тая е на някакви тежки упойващи вещества ?
2
12
 
20
 
! Отговори
и тая е от мисирките преди 3 години
Говнанов и Танева не само за смяна ,ами са за затвора.Па като гледам как се опитва да ни убеди че ГЕРБавите нямат алтернатива.Надявам се Слави да изненада неприятно мутраджиите от ГЕРБ.Аз лично ще гласувам за ДБ въпреки всичките им кусури.
1
6
 
17
 
! Отговори
Дачо преди 3 години
Да изчака още 1 месец.Тогава няма да се овладени