Победа на Тръмп на изборите в САЩ би била в интерес на България

На това мнение е Милен Керемедчиев
14 юни 2020 22:45, Нели Христова
42
Победа на Тръмп на изборите в САЩ би била в интерес на България
Снимка: БГНЕС

В интерес на България ще е, ако американският президент Доналд Тръмп спечели следващите президентски избори. Източноевропейските държави се радват на много сериозен прием в САЩ. Това каза Милен Керемедчиев, бивш заместник-външен министър, в предаването Клуб Investor по Bloomberg TV Bulgaria.

“Тръмп не само се опитва да наложи политическо влияние, той се опитва да наложи и военно сътрудничество в страните от Източна Европа”, отбеляза Керемедчиев.

“Визията на САЩ за Балканите е за пълна конфронтация с Русия и откъсване на влиянието ѝ”, допълни той.

По думите на Керемедчиев, ако Северна Македония успее да се измъкне от руското влияние, то ще остане само в Сърбия сред балканските страни.

Гостът коментира и напрежението в САЩ, като посочи, че пандемията има водеща роля за него, тъй като тя доведе до рязкото обедняване на населението.

“Ако преди няколко месеца Тръмп се хвалеше с безработица от около 3%, то в момента тя е около 8 пъти по-висока”, каза Керемедчиев.

“В момента по-младата част от населението, което най-вече се бунтува, иска много повече социализъм, отколкото капитализъм на фона на настоящата ситуация”, посочи експертът. Той отбеляза, че жителите искат да видят намесата на държавата, което в бъдеще може да доведе до сблъсък между капитализма и левите идеи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя оранжев *** нема ли кой да го гръмне бе побърка целия свят тая гад?
30
0
 
1
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
За сега ползите са само за САЩ - нагушиха с "нашите" самолетчета.А Бойко си остана само с подмазването!
29
1
 
0
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
Кой ги пише тези глупости и как иска да му повярваме? О, вярно Тръмп беше / и е/ удобен на Москва и затова всички бсп-ари станаха тръмписти. Само им се спусна опорката от Кремъл!
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ne znam kolko schtee interesno no ako ni izliuschti a si kupim oschte nqkoe xvyrchilo na knniga dve tri lodki i nqkoi btr i faliraame otvsekyde
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поправка: Такъв "експерт" беше ЗАМ.-външен министър!
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Тръмп не спечели предстоящите избори, тогава Керемедчиев ще каже, че това е било в интерес на България и че новият президент е по-изгоден за нас... И такъв "експерт" беше външен министър!
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп в момента е президент и какъв икономически интерес на България е допринесъл никакъв, с изключение на това че не е наложил икономически санкции на България, а както знаете той е наложил такива на половината свят но България все още не в тази половина.
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мнението на Милен Керимидчиев го знаем, но то не отговаря на действителността. Освен това твърдението му че Визията на САЩ за Балканите е за пълна конфронтация с Русия и откъсване на влиянието ѝ е напълно невярно. С една дума се опитва да ни заблуди.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
27, Анонимен, ако можех да ти сложа 100 плюса, бих.
22
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Победа на Тръмп би била в интерес на целия свят, на всички работещи хора които си изкарват прехраната с труд, а не с лежане на гърба на другите. Би било УЖАС за либерастичната сатанинска клика и подчинените им слуги пушещи трева по цял ден с краката на масата. Либерастичния свят е зандан, в който могат да съществуват само *** и дяволски изчадия.За щастие Тръмп ще спечели с/у дементиралия ***, чиито космати крака децата много обичали да галят, според неговите думи.
21
2
 
10
 
! Отговори
в интерес преди 3 години
В интерес на страната ни е да падне кликата на Тиквата.....
20
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако преди няколко месеца Тръмп се хвалеше с безработица от около 3%, то в момента тя е около 8 пъти по-висока, каза Керемедчиев.===Експерте, мамин златен, преди няколко месеца нямаше коронаглупости. Няма страна, в която безработицата да не се е увеличила драстично. Екперте...
19
17
 
23
 
! Отговори
Правило преди 3 години
Щом комунисти,турци и *** пищят срещу някой,значи той е достоен човек!
18
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Балканите са на тоя хал от разни интереси. Предлагам да се стреля на месо по русофили, германофили, франкофони, еврофили...и чалгари.Американофили няма, щото тия републикратски чучела не могат да представляват Америка.
17
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По добре Байдън
16
18
 
17
 
! Отговори
usa = на джудже преди 3 години
СЛАВА НА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ !!! ЕДИНСТВЕНАТА БОЖЕСТВЕНА СИЛА НА ЗЕМЯТА !!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ СЕГА ЗАВИНАГИ И ВОВЕКИ ВЕКОВ ЗАЕДНО ,АМИН !!!
15
7
 
12
 
! Отговори
Do 21 преди 3 години
Напълно възможно е да сме прецакани за истребителите, особено след отеглнето им от международните съдилища могат буквално да си правят каквото искат без някой нещо да може да им каже
14
7
 
15
 
! Отговори
Това не е верно преди 3 години
Ако вярвсте на този човек сте живи за оплакване.Първо визите няма да отпаднат скоро а и не зависи от президента това.Второ при първа възможност ще бъдете продадени и препродадени на русия ако това е изгодно за тия дето му плащат сметките.Просто спрете да четете и вярвате на този субект зад океана.Имам дори съмнения че ще прецака и сделката за изтребителите, ама дано ме зависи много от него....
13
20
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Визията на САЩ за Балканите е за пълна конфронтация с Русия и откъсване на влиянието ѝ---Много добра и разумна визия, но 80% барба Ганьос избраха съветската подметка Радиф за резидент на Маскве
12
18
 
24
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
българия няма никаква работа със сащ ние да си гледаме интересите около насна балканите и черно море сащ са на 20 000 км какво общо имаме с тях нитоискам нато нито ес нито сета и говеждото им гмо месо да се махат от родината ми