Кънчо Стойчев: Записът на Бойко Борисов е фалшив

Това не е гласът на премиера, твърди социологът
15 юни 2020 13:36, Нели Христова
201
Кънчо Стойчев: Записът на Бойко Борисов е фалшив
Снимка: БГНЕС

По повод последния запис за Бойко Борисов, който изтече в социалните мрежи, социологът Кънчо Стойчев заяви пред БНТ, че той е фалшив и със сигурност това не е гласът на премиера. "Това не е езикът, който използва Борисов. Там звучи глас на човек, който е употребил алкохол, а Борисов не е човек, който употребява алкохол", твърди социологът.

"България се справи добре в овладяването на епидемията, независимо че бяха допуснати някои неточности и глупости, като например ненужното спиране на майчината помощ на бременните жени за 45 дни и затварянето на парковете", коментира Стойчев.

Относно партиите според него БСП няма да може ефективно да се включи в управлението без нова коалиционна политика и без да е доста отворена. "Напрежението между патриоти и ГЕРБ ще се изостри, но това няма да доведе до разпад на коалицията", каза още социологът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
5
 
36
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Куцо и...сакато(платено) се втурнало да спасява имиджа на Тиквата и да ни...убеждава,колко е...простоват,но незаменим като премиер.С такива...крепители ще изкара още 2-3 мандата...минимум.
73
2
 
30
 
! Отговори
питанчо гатанчев преди 3 години
Стойчев,има ли парички днес?Я си провери сметката,може да е нараснала.Сладур.И се обръсни.
72
5
 
25
 
! Отговори
да подкрепим божков преди 3 години
Всички да подкрепим проекта на Божков - срещу Пеефски, хунтата и статуквото! Един математик с две висши със сигурност ще се справи по-добре от един сикаджийски тарикат!
71
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фалшив запис ,вярно е
70
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми то прякора му Тиквата как го е получил големия Маргин го удрял пред Маджо по главата и викал видя ли бе тикво проста пак се издъни
69
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Кънчо да му пуснат видео как Бойко оправя депутатите на стълбите пред парламента, пак ще заяви, че е фалшификат! Само социологията му проведена по телефона с 1004 електорални офце е истинска!
68
2
 
26
 
! Отговори
айде бе преди 3 години
ТОЗИ НА БОБ ЛИ ГЛЕДА, ИЛИ КАК ЧЕ С ТАКАВА УВЕРЕНОСТ ТВЪРДИ ПОДОБНИ НЕЩА, ЗА КОИТО ПО СВЕТА СЕ ПРАВЯТ СЕРИОЗНИ ЕКСПЕРТИЗИ? ЩОМ ГИ ВИДИМ ИЗПРАТЕНИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ, ВЕЧЕ НИ Е ЯСНО, ЧЕ ЗАПИСА МАЙ Е ИСТИНСКИ? КАТО "МИШО БИРАТА", " ДВЕ КАКИ СИ ГОВОРЯТ", ОНЯ ЗАПИС С КОКИНОВ ОТ КЪЩИЧКАТА МУ...ТАМ СЪЩО НЯМАШЕ РАЗСЛЕДВАНЕ, ЗАЩО?
67
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКой път, този отремонтиран от свиняра Гергов, опозицийката на Нинова ли? хахахаОпозицията на Нинова се отличава с това, че са ЛИКВИДИРАЛИ партийните организации в родните си градове на БСП, Гергов в Пловдив, а Миков във Видин. И тия икат да са лидери на цялата партия за да я довършат
66
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе знаем как всички висяха в една зала докато "наш'те" спечелят един чиляк дори гибердясар какви немци ви гонятр хахаха. Всички крепили Тиквата ще бъдат съдени за предателство към България начело със Тумбака-шкембе.
65
16
 
3
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Радев ако владееше 1/100 от този словесен талант и похвати на Премиерът Борисов, вече щеше да е направил нещо полезно за обществото! Борисов е доктор на науките и може да говори 48 часа на висок стил и различни световни езици, но защо да губи време, като с 2-3 ярки изцепки е съвсем кратък и разбираем! Освен това - искрен! Хе, като искате монотонни речи - гласувайте за Пирински!
64
4
 
23
 
! Отговори
:-) преди 3 години
Драги сънародници, ГЕРБ е изкуствено създадена партия от две немски фондации. Вие си ги знаете кои са, едната е на наследници на офицерите на Адолф. Съответно ГЕРБ ще изчезне едва тогава, когато Меркел се срути от властта. Дотогава с топ не може никой да мръдне ГЕРБ. Така че напразно се мъчите... Ако ще да излезе запис как Караянчева яде деца, остават си на власт.
63
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И наводнението във Варна ли е фалшиво ? Спасете Варна, ремонтирайте новия път.
62
1
 
17
 
! Отговори
мразичервенотиквеник преди 3 години
Някой се изказа да го дадът записа на Брюксел , че те от Брюксел няма да си направят труда да го проверяват , веднага ще кажат , че е фалшиф , как ще злепоставят техният най верен слуга кучето Бойко .
61
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МимиИмаме нов експерт в областта на аудиозаписната експертиза. Всъщност и иситнските експерти след като преиначиха думите на Петър Младенов - Станко да дойде, бм председателя на Народното събрание тогава Станко Тодоров, на Танковете да дойдат, аз на такива придворни експерти вярвам колкото на Стойчев.
60
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кажи му Кънчо и не го обиждай.
59
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според нашето законодателство,записите не са доказателство!Казуса е морален! Борисов никога не би подходил по пособен начин. Това че езика и обноските му са простовати не значи по никакъв начин, че той е циничeн.
58
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на тоз явно му е влезнАло с 200, и си се е въртяло ....
57
5
 
2
 
! Отговори
🎈&#1 преди 3 години
Улови се работата!
56
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За кой премиер става въпрос щом 70% от хората не гласуват и те нямат премиер и правителство. Дядка *** се гледай пенсията и деменцията бе *** и се обръсни после се показвай пред хората.
55
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ама разбира се...дори и рекламите и песента на фона са фалшиви