Борисов огорчен: Наричат ни хунта, диктатори, а се леят компромати за нас

Радев ме следи с дрон, заяви премиерът
Обновена: 17 юни 2020 18:06 | 17 юни 2020 17:38, Камелия Цветанова
1177
Борисов огорчен: Наричат ни хунта, диктатори, а се леят компромати за нас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов се зарече, че никой няма да го спре да приключи преговорите на влизането на България в чакалнята на Еврозоната.

Според него атаките срещу него в последните седмици са именно заради това, защото ако сме в банковия съюз „никой няма да изнася куфарчета навън“.

Целта еда ни смачкат психически, а след това ще ни положат и физически. Да, притеснен съм, защото когато спя съм беззащитен. Ще си направя много изводи сега и как ще спя. Човек има своето лично пространство, как така ще ме снимат, докато спя“, скочи той, след като се появиха негова снимка от спалнята му.

„Извадихме  България от една орбита и я пратимхе директно с новите самолети в истинската евоатлантическа общност и от тогава се роди омразата към нас - много якра и много силна“, отсече той.

Борисов е убеден, че именно заради успехите на властта, тя е подложена на атаки.

„България се справи единствена си миграционната криза, запазихме българите, Бългаия от това което се случи в целия ЕС. Продължаваме да поучаваме писма от мои колеги как се справихме с коронавируса. Имах разговор с председателя на Европейския съвет  България да получи може  би най-много пари в следващите месеци, още не е сигурно, но и днес заявихме, че като на бедните и изостанали през годините ни трябват парите за кохезията, за  конкурентоспособност, за зелената сделка“, изброи той успехите си.

Като плюсове на правителството на ГЕРБ Борисов отбеляза и енергийните и инфаструктурните проекти.

„И какво получаваме – компромати, манипулации и аз всеки ден предупреждавах за това. В учебниците на КГБ е записано, че когато създадеш един компромат или два, трябва да е такъв, че да отвратиш този, който го гледа за себе си. Да ме снимат в спалнята, защото това показва, че всичко е нагласено и то е правено преди около една година. То оставаше само да има и едно малко момче до мене и щя да се хвърля тука“, направо коментира премиерът.

„Нали сме демокрация, има избори, колко избори спечели ГЕРБ – всичките, не избори не могат да ни бият, това което правим е за 100 години напред. Заради това режат, монтират, правят, струват има цели звукозаписни студия. От едно мое изказване се подрежда, правят, струват. Тук са хората, които 20 години са с мен, те да кажат дали са ме видели да пия,  пък камо ли да завалям. Негодници такива“, ядоса се Борисов.

"20-30 години в спалнята ми нищо не е променяно. Може да са били там и преди. Ако искаш да държиш нещо има каса. Как звучи, злато, евра, ужас, отвратително. В КГБ казват да подбереш истини. Нали съм най-пазен, защо ми е пистолет до главата", допълни той.

Според него президентът Румен Радев също атакува властта.

„Каза – ще дойде свирепо правителство, значи той се готви да ни прави лоши неща, на избори не могат да ни бият. Държавният глава, който трябва да е обединител на нацията и той беше уличен и за ад не е само той в калта, дай да ме вкарат и мен в карта“, каза той.

Борисов заяви, че атаките срещу ГЕРБ идват на първо място от Радев, следват БСП, ДСБ, Слави Трифонов.

Борисов отсече, че Радев го следи с дрон.

„Кара го много пъти и пред вратата ми чак. Като кажа на НСО и те казват на неговата охрана, че съм се възмутил и тогава вече го сваля. Единственото, което са ме уведомили от НСО е, че от Китай са му подарили дрон“, отсече премиерът.

„Наричат ни хунта, диктатори, а се леят от сутрин до вечер компромати за нас, ние сме жертви, не инициатори, за кой друг излезе, чия друга спалня излезе, даже не знам защо ме снимат завит, да ме снимат гол, аз спя гол, сравняваха ме като бях главен секрета на МВР с Чък Норис“, коментира още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
867
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как иска Кремъл да свали Борисов от власт:- чрез хибридна война- чрез саботажни действия на сектата "русофилско братство" на шпионина Малинов- чрез пошли, безвкусни, некадърни компромати- чрез подкупи на испански медии поддържане мита за накаква вила в Испания- чрез платени протести на русофилската диаспора предвождани от Радев, осквернявайки паметника на Апостола на Свободата Левски- чрез перманентния бойкот на Радев чрез налагане на "вето" на всички закони на Парламента- ...!
866
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 983 Също така и: - не им се предадохме за "македонска нация"; - не им отстъпихме пак за азбуката и историята си; - отказахме да целуваме полите на Гундяев докато ни ругае; - арестувахме им олигарсите; - не се фърламе да си съдираме ризите за санкции срещу разбойничествата им; - не сме им платили "почерпките" с навичок; - не им бръснем вече пятолучките за слива; - и т.н. и т.н.
865
1
 
14
 
! Отговори
БАРБА ГАНИОС преди 3 години
КОГА МАЧКАХ НА ТАТО УШИТЕКЪДЕ БЕХТЕ АААА
864
1
 
14
 
! Отговори
ЦИРКОВ АРТИСТ преди 3 години
В СЛАБО ШОУ
863
1
 
14
 
! Отговори
до СКОРПИОН преди 3 години
Забравяш, че любимия ти вожд БМБ е комунист. По твоята рогика трябва да е в лагер или затвор. Същото важи за повечето важни фигури в ГЕРБ, които са потомствени комунисти.
862
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо Кремъл иска да свали Борисов:КРЕМЪЛ НЕ ЗНАЕ ЧЕ ИМА ТАКАВА ПЕРСОНА
861
2
 
2
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 960 ! Още един самозван юрист! Брей, много станахте бе чоджум ,ще вземете да счупите клона! Хей, брей, брей... ... ще го счупите !!!
860
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо Кремъл иска да свали Борисов:- защото купи F-16 и откъсва българската армия от руския Гулаг - защото руския поток за Сърбия стана Български- защото диверзифицира газовия пазар в България - защото принуди Кремъл чрез ЕС да свали цената на газа с над 40%- защото предстои влизането на България в Еврозоната - защото България пречи на руската инвазия на Балканите- защото България е в НАТО и ЕС- ...
859
1
 
10
 
! Отговори
ТУЛУП преди 3 години
ЩЕ МЕ ВЗЕМАТ НА РАБОТА В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИС ГЕШКАТАТАКА МИ ОБЕЩАХА
858
4
 
17
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 3 години
БОЖЕ КАКВА ПРОСТОТИЯ - БОЙКО БИЛ ДОБЪР, А РАДЕВ ЛОШ. ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА НАЙ-ВАЖНОТО. КАКЪВ Е ПРОИЗХОДА НА ПАРИТЕ И ЗЛАТОТО?
857
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев яко налапа "пурата" на Божков !
856
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видяхме, че Зайчарника на Радев и Божков е абсолютно некадърен с тези бълвочи, който пуснаха и нета.
855
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** валят навред, за да мине БСП напред !
854
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев показа, че е нищожество пред Борисов, яхвайки пошлите компромати, на които и в детската градина ще се изсмеят.
853
5
 
6
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 964! Що си лъскаш езика на бойковия и на гешевия, ще се задавиш, недорасло червено плъхче! Аха, разбирам, тренираш за кафеза !!!
852
0
 
7
 
! Отговори
Готина мацка преди 3 години
Тоя дрон, защо не го свалиха? Сигурна съм, че лесно се сваля с една прашка със скоби от пирони. Китайски бок*ук.
851
5
 
16
 
! Отговори
гербаджийска шайка преди 3 години
На Борисов ако поне малко му пука за България, ще си подаде оставката и ще излезе в пенсия. Нека го направи, както го направиха Доган и Костов. Да има време да си напише мемоарите. Да се даде път на младите с необременено мислене, а старите служители на ДС и чуждите шпиони - в пенсия.
850
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакаме Радев и Божков да ни покажат снимки от дрона с двора на Борисов пълен с тикви, както и мазето му пълно с бурета ракия и мас !
849
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев жалък, подъл и злобен продажник. Той е позор за българското офицерство.
848
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А испанския ? де потъна....?