Борисов се оплака от президента: Следи ме с дрон!

Държавният глава заплашвал и атакувал правителството
Обновена: 17 юни 2020 20:42 | 17 юни 2020 18:05, Камелия Цветанова
216
Борисов се оплака от президента: Следи ме с дрон!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов обвини президента Румен Радев, че атакува властта.

„Каза – ще дойде свирепо правителство, значи той се готви да ни прави лоши неща, на избори не могат да ни бият. Държавният глава, който трябва да е обединител на нацията и той беше уличен и за ад не е само той в калта, дай да ме вкарат и мен в карта“, каза той.

Още по темата

"Представяте ли си да кажа аз като премиер: Правителството ще бъде свирепо към президента. Той го каза, значи се готви да ни прави лоши неща. Понеже моят дядо са го били комунистите, ще бъда много нащрек. С всичко което са показали, те не могат да ни бият. Социолозите почнаха да дават резултати. Продължаваме да сме първа политическа сила. Това е много притеснително", каза Борисов. 

Борисов заяви, че атаките срещу ГЕРБ идват на първо място от Радев, следват БСП, ДСБ, Слави Трифонов.

Борисов отсече, че Радев го следи с дрон.

„Кара го много пъти и пред вратата ми чак. Като кажа на НСО и те казват на неговата охрана, че съм се възмутил и тогава вече го сваля. Единственото, което са ме уведомили от НСО е, че от Китай са му подарили дрон“, отсече премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
21
 
11
 
! Отговори
Шишо преди 3 години
Бреее, много комунист се е активирал на барикадата да защитават с разголени гърди комунягата Радев. Нещастния *** , не може да свърже две изречения , скучен и бозав , но пък много кадърен да прилага мръ*сните комунистически номерца . Курнито и тя много агресивна. Явно има нужда да си изразходва енергията .
70
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мале.... смях се с глас...
69
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнгелТо се знае, че той има минимум 4 милиарда в офшорки
68
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Управлява ни ненормалник...но щом си го избираме или не излизаме да гласуваме си заслужаваме съдбата и сме това,което е казал откровено пиян за Караянчева.А иначе много са смешни тези пудели около него,като отзад стърчеше главата на Лъчо мозъка,а до него Цвета вагината...
67
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом и Цеко Ухото избяга, кораба е потънал веке. Америкa ке падне
66
36
 
10
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Радев не го знам от кое село е излязал, ама по-добре да си беше стоял там. Или да си гледа самолетите и да чака пенсията. Не знам като пилот колко е добър, но като политик никакъв го няма. Чувам съм, че и като човек е такъв - заядливец. Спомнете си, че летя с някакъв скапан самолет до Франция, това е така защото е изпокаран с колегите си и на пук е взел онзи таралясник. Колкото да ни се смеят французите.
65
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев дори има тайна лаборатория под президенството от там през една фуния изсмуква въздуха от атмосферата и го запечатва във туби. Като свърши въздуха по света и ще продава въздух от тубите си.
64
8
 
34
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Видяхте ли снимката как спинка тиквун и около него пачки по 500 евра банкноти ,злато и патлак. Не очаквайте този сайт да я публикува .Потърсете я в мрежата !
63
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветанов го държи със тайни СРС-та и сега гледа да му открадне партията. ЦЦ играе в комбина с президенти и Цвета Караянчева. Караянчева е следващата изглеждаше много обидена от Борисов.
62
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
""Борисов отсече, че Радев го следи с дрон."".......... това изглежда си е диагноза. Нарича се "Биполярно разстройство"!
61
5
 
22
 
! Отговори
Полекичка преди 3 години
Политиката на Мутрите заприлича на турски сериал. Време е за Оставка! Това е спасението. И не Божков да ни спасява, а ние да се спасим. Да спасим и Борисов от пълен крах, че ще повлече бая некадърници към казанчето на историята. Айде стига! Вече не може да се скрие, колко всички сте изцапани. Оставка! Вече десет години разбрахме колко могат велможите от ГЕРП. Айде харчете си паричките със здраве, само ни дайте малко въздух да живнем, че тая държавица заприлича на изтривалка. Оставка!
60
30
 
6
 
! Отговори
Ама преди 3 години
Оставете го да си играе Румката с дрончета,друга работа си няма човекът!
59
8
 
22
 
! Отговори
KamKam преди 3 години
Мале,горкото..Защо не му съчувствате ,призовавам всички пенсионери да съчувстват
58
5
 
22
 
! Отговори
винету и дрона на ко преди 3 години
манчите...,,кюлчето и джобните на бате,,
57
32
 
8
 
! Отговори
русофила преди 3 години
Фърчилото е дърт и не може да фърчи, затова пуска дрон да фърчи, и чрез него ще прави атентат. Няма друг начин да свали Бойко от власт. Само по руски образец.
56
7
 
46
 
! Отговори
интересно преди 3 години
"Борисов се оплака от президента: Следи ме с дрон!"Това виц ли е?Ако е реално и истинско, то тогава имаме голям проблем - казалият го трябва незабавно да бъде прегледан!Ако не беше толкова жалко и опасно, щеше да бъде смешно!
55
8
 
40
 
! Отговори
Отвратен преди 3 години
БОРИСОВ ПОКАЙ СЕ БЕ, ОЩЕ НЕ Е КЪСНО, СПРИ ДА ЛЪЖЕШ, СПРИ ДА КРАДЕШ, СПРИ ДА БИЧУВАШ БЪЛГАРИТЕ С ТВОЯТА ПОЛИТИКА , СПРИ СЕ --ИМАШ ОЩЕ ШАНС, НО ТИ СИ СЕ САМОЗАБРАВИЛ И СЕГА СИ ЖАЛЪК, ТЛАСКАШ БЪЛГАРИЯ КЪМ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ГИБЕЛ
54
25
 
9
 
! Отговори
апо преди 3 години
Аз лично много се забавлявах :)))) , но това е само началото на откритите бойни действия между "Дондуков" 1 и 2 . Тепърва предстои да се наслаждаваме на големия сеир , летния политически сезон се очертава да е адски жесток.Настъпването и ритането на кокалчета под масата ще бъде заменено с един хубав , истински груб , откровено мръсен селски бой :))))Няма да ви хареса , но от сега ви казвам че пребитите селяци ще са от левия ъгъл :))))Другари и другарки , каскетари и ТКЗС-арки ще ви спукат :))
53
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно и звездите му говорят отвреме навреме,пък може и сам да си говори,трябва специализирана психиатрична помощ за тоя човек!Не е добре!На такъв не може да му се повери управлението на държава щото на всичко е способен като не може да управлява мозъка си
52
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
S.O.S. Eвропа!Сикаджията, какви комунисти, нали точно ти разтриваше ушите на правешкия сатрап - най-провереното момче от кохортата?