Снимките на Борисов – изключително опасен прецедент

Според ген. Румен Ралчев това е предупреждение
18 юни 2020 20:49, Нели Христова
183

"Снимките от спалнята на премиера Борисов са изключително опасен прецедент." Това заяви бившият началник на Националната служба за охрана ген. Румен Ралчев пред Bulgaria ON AIR. Заради кадрите от спалнята на премиера Бойко Борисов започва разследване. Той обвини президента Румен Радев и НСО.

"Случаят е много комплициран от гледна точка на това, че навлизането в спалнята на министър-председателя е изключителна опасност за самия него, тъй като добронамереното снимане може да се изроди в нещо съвсем различно и то да бъде фатално. Това аз го приемам като предупреждение – "Ето, ние влизаме в твоята спалня, когато спиш", с други думи "беше ни в ръцете", разясни Ралчев.

По протокол личните помещения не се посещават от служители на охраната, твърди ген. Ралчев. Но кой тогава е фотографът?

"Все пак той кани много гости и охраната също няма достъп до неговата спалня. В тази суматоха, при която идват много гости, а и е ерген, най-вероятно са допуснати външни лица, които са му били на гости", подчерта бившият началник на НСО.

Според ген. Ралчев, в 141-годишната история на Службата за охрана компрометиран служител няма. А пропускът може да е и на самия Борисов.

"Не е тайна, че той е въвел негови изисквания персонални към личната охрана, явно има някъде пропуск, това не е от личната охрана, това е от неговия сектор и влизането там е човек, който е бил с него", смята Румен Ралчев.

Дали скандалният аудиозапис от миналата седмица е на премиера, все още не е ясно, по протокол обаче сериозните разговори се водят на специални места. Според ген. Румен Ралчев снимките са направени с друга цел и в друго време, а сега се използват като компромат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разочарован съм! Мислех, че Боце има поне 4-5 млрд еврака, а по тези сметки /5-10млн месечно/ се връзва само около 1 млрд. Горкият бедняк. Сега *** герберасти трябва да го избират още 15 години да си закърпи бюджета. Лошото е, че Прасчо ще го сготви скоро
147
0
 
3
 
! Отговори
Бай ой преди 3 години
Черепухин иска Боцко да се спасява в Дубай, при него! Плаща скъпо за компромати, а Цв. Цв. има тонове
146
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Някои ще се стоплят, други ще опърлят дори изпепелят с този огън."За КОЙ огън говори6 мом4е или моми4е:)За земният огън или за ОГЪНЯТ ОТ Небесното ЦАРСТВОХММ....
145
0
 
0
 
! Отговори
столи4ани ж пове4е преди 3 години
До истинска калинка То4но и аз за тва се сетих брато хихихи:)))) "Мечоооо, обичкам те"....
144
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тОЙ ГОСПОД ви го е казал преди хиляди години господа, ама кой: да слуша и хаштагКОЙ да чете:))) :"КАКВОТО СЕ Е ВЪРШИЛО ТАЙНО И СКРИТОЩЕ СЕ ИЗКРЕЩИ ПРеД ПОРТИТЕ" т.е.пред целия народ
143
2
 
6
 
! Отговори
Киро преди 3 години
Всяко чудо за три дни.При нас за един.Буча премиера 40 минути на една пресконференция, пресата и различни коментатори виха един ден като карпатски вълци на пълнолуние... И това беше.Прав е премиера да се гневи. И мен да снимат по без га*щи и аз ще съм гневен. В спалнята си е човекът.Политиката е мръсен бизнес, знаем, който влиза в нея всичко може да очаква.Премиера нали цял живот се занимава с охрана и сигурност, как стигна до там да го снимат докато подремва в спалнята си...???
142
2
 
4
 
! Отговори
БОЙКОУУУ преди 3 години
КВИ СА ТИЯ КЮЛЧЕТА И ПАЧКИ В СПАЛНЯТА МОМЧЕМУТРЯГА ГО РАЗДАВАШ А
141
0
 
2
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
До ПРОСВЕТЕН 139 То па Корделка е едно разумение , мани , мани.
140
2
 
9
 
! Отговори
Чудно преди 3 години
Комунистите пощуряха.Използват стари съветски методи.
139
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко жалко ,че настолната книга на нашият премиера е единствено пачката евра......еми това е.Лош мат'реал.
138
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По -глупави от тези , които са правили този компромат са само тези които му вярват.Защо човек който е потенциална мишена дълги години е премиер и бивш служител на МВР ще остави огнестрелно оръжие на шкафчето докато при него има друг човек . Това дори и *** не би направил . Не харесвам Бойко Борисов,но той определено не е ***.Хората правили този компромат са гледали много детски филми
137
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз по-голям компромат от това към ГЕРБ да се присъединят Лъчо Мозъка, Певски, Биков и Гърневски не мога да си представя. Най-големите компромати са си автентик продакшън мейд ин Банкя.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2020/06/17/borisov-ogorchen-narichat-ni-hunta-diktatori-a-se-leiat-kompromati-za-nas.453644
136
2
 
7
 
! Отговори
байо преди 3 години
Снимката със спящият Борисов е направена под доста странен ъгъл и много отвисоко. Имаш усещането, че е от камера сложена на тавана. Или пък от човек, който е висок минимум 2 метра.
135
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая направо му е стопила лагерите,заспал е за 60сек.
134
9
 
14
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
Г-н Ралчев само да ви поясня,че при толкова много скандали покрай вашия "вожд" във НОРМАЛНА ДЪРЖАВА досега 10-20-30 пъти да си е подал оставката,ако е МОРАЛЕН ЧОВЕК,мислещ за народа си и защитаващ неговите интереси,в което имам много сериозни опасения!!!!!Но все пак е България и всичко е възможно познавайки детайлно народопсихологията на повечето хора в България!!!!!Нямам намерение да коментирам,защото всички коментари са излишни.........
133
5
 
15
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
Г-н Ралчев,г-н "държавен служител"!!!!!Изключително опасен прецедент е един про** "пожарникар",който е най-голямото НЕДОРАЗУМЕНИЕ в българската политика да е там,където не му е мястото!!!!Но познавайки зависимостите във "служба",като вашата не ме учудва вашият "наведен" "начин на мислене"!!!!!!От много неща се срамувам,но нямам желание да ги изброявам.......
132
4
 
7
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
снимките показват, че напук на мрънкалниците, в България всеки може да успее - бил той и последният не кадърник - да се докопа до властта и да се облагоделства от това за сметка на обикновения човек:):):)това е българската мечта:):):)
131
3
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
ми да спре да си вика *** и няма да го снимат
130
4
 
8
 
! Отговори
математик преди 3 години
Креват! Нощно шкафче! Пистолет! Евро! Злато! Кремове/Вазелини...!!!? Спящ гол примиер напречно на леглото....!!!???/Нормално се спи с глава към таблата/. В задачата: търси се партньора/фотографа..???
129
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не го интересува кой, как и защо е влизал в спалнята на тиквата. Единственото важно е дали пачките с евро, златото и пистолета с истински. Това би говорило много за него.