Специалист: Страхът и безсилието се крият зад компромата

Георг Георгиев за заформилата се политическа война
19 юни 2020 22:51, Петя Славова
30

  Когато кланица в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия се превърна в огнище на Ковид-19, премиерът ѝ Армин Лашет обвини българските работници. Зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев обясни за "Денят ON AIR", че все още няма данни за броя на болните, нито за мащаба на заразата.

"Самата реакция вчера и на външния министър на Германия беше красноречива и показа, че едно такова изказване е било меко казано непремерено", отбеляза той относно думите на Лашет.

Георгиев каза, че вече е поднесено извинение от страна на премиера на провинцията. По думите на зам.-министъра на външните работи, COVID-19 е разпалил много страсти.

"Видяхме и расистки изказвания, видяхме изказвания срещу цели етнически групи. Това определено не би било разумно да се прави", посочи той.

Георг Георгиев коментира за Bulgaria ON AIR. и заформилата се политическа война с компромати. В последните дни се появиха снимки и аудиозапис, за които се твърди, че са на премиера Бойко Борисов.

"В основата на всеки компромат, реализиран на който и да е терен, стои страх и безсилие. Безсилие за това да умееш да използваш други аргументи - истински. Да ги прилагаш по правилен начин и в своя ползва. Щом се налага да се стига до компромати - нещата явно са много зле", посочи Георгиев.

По думите му нещата изглеждат мрачни за тези, на които се налага да използват "кални и неприятни прийоми, за да защитават някакви свои интереси".

Според госта атаката срещу премиера цели да дестабилизира правителството.

"Да хвърли персонално върху конкретни личности сянка на съмнение, за да може да ги дискредитира в очите на българите", заяви заместник-министърът на външните работи.


 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
20
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 3 години
Важното е да правим пачки ????? и да ги трупаме в чекмеджета...
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквито са управниците, такава е и държавата.Не народа. Макар че се опитват да изкарат българина ***. Аз лично съм си пратил децата в чужбина със заръка да не се връщат в тази прогнила държава. Прогнила от корупция от кражби.
5
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6Ами то само толyп от Зайчарника на Радев може да прави такъв компромат.
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв страх, какво безсилие сигурно след някой сеанс с щастлив край е бил заснет премиерът. И то кол в леглото в спалнята, толкова е бил уморен, че нищо не е усетил. Няма начин да не си спомня за въпросната вечер, но го е срам ,че го надхитриха. Целта на тази снимка е по-скоро злепоставяне и осмиване, тъй като наричаше хората ***.
3
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1Страхът, безсилието и безизходицата на Радев се крият зад компромата.Единствен той беше най-щастливият висш чиновник след появата компромата.
2
1
 
5
 
! Отговори
ДНЕС И УТРЕ преди 3 години
До Анонимен На единоста на картинката и твореца . Дуалност ,която си върви от както свят светува . Само ролите се разменят .И то за какво? За да преживее това ,което е забравено и иска припомняне .Като ястието на баба от забравено детство....Аман. Това само НИ поддържа сънят на заспалите .
1
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страхът и безсилието на кого?