Ген. Владимиров: Невъзможно е снимките на премиера да са направени от НСО

Охранителите не се движат в личното пространство на премиера
21 юни 2020 19:53, Нели Христова
154
Ген. Владимиров: Невъзможно е снимките на премиера да са направени от НСО
Снимка: БГНЕС

Участието на хора от НСО в изтеклите снимки, на които се предполага, че премиерът Бойко Борисов спи, а до него има пистолет и големи суми пари е невъзможно. Охраната не се движи в пространството, което се приема като лично на премиера. Това заяви пред bTV бившият началник на Националната служба за охрана ген. Димитър Владимиров.

Той заяви, че за 13 г. на позицията в Службата винаги е било спазвано личното пространство. Той обясни, че в домовете се канят най-близките хора, а от охраняваното лице зависи дали поканените ще бъдат записани или ще минат инкогнито.

По думите му информация от НСО не е изтичала: „Момчетата са верни и трудно може да се предположи, че някой може да изнесе информация“.

„НСО не е секретна служба, има секретни мерки, които не се коментират, но другото се вижда – кой с колко човека се охранява. При президента е една минимална бройка, която се счита за реална за добра охрана, при другите се увеличава на по 6-7 човека на смяна, което бърка в джоба на гражданите“, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
7
 
! Отговори
доц. Батут Батутич преди 3 години
замериса на орязване на щата и нсо резко смениха тона. ами, ако не са те значи те са допуснали тоя, който е. още по зле.
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе,те да не са глупави,НСО си гладат работата,явно Борисов знае кой го е снимал
10
3
 
9
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Никой не коментира истинската хипотеза а тя е: Човека минаващ по всяко време там без проверка е Арнаудова, а парите са от различни дати и години, зашото това са месечните вноски на Божков. Снимано е когато му ги оставя а той не е там. Датите на снимките вероятно са след или на датата на теглене от Божков! Жената се подсигурява, ако ББ реши да я изгори заради къщата като ЦЦ . Ако я натисне ще прати още с подробности ...
9
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И да са направени от НСО още по-хубаво, това само ще вдигне рейтинга на НСО всеки има право да знае какви хора го управляват. Ами що не го закопчахте и да се обадитe на един куп журналисти и на компетенетните органи да дойдат да го приберат.
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Записа и снимките могат да се проверят дали са истински и то не само от МВР, а от още поне две независими страни. Тогава, ако МВР кажат, че записът е фалшив, а независимите, че истински, ще стане още по-забавно.
7
7
 
20
 
! Отговори
Вероятна версия преди 3 години
Бойко с една жрица на любовта влиза в спалнята.Тя забелязва чекмеджето с евро парите и й потичат слюнки. Бойко забелязва й и вика. Урус.пи.о само да си ми барнала и една банкнота. За услугите ти, взимай тия 100 лева и сутринта да те няма". И понеже Баце си пийнал яко, след няколко минути захъркал като Крали Марко.Жрицата направили няколко снимки и защото знаела, че Бацето ще й счупи главата, ако реши да го рекетира, си го върнала по тоя начин.Никакви дронове отникъде. Бацето го е срам да каже
6
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снимките и записа дори да са фалшиви то това е нивото на "политиката" Това, което наричат политика е едно постоянно плоюене едни срещу други. Управленската програма на ГРОП е ако не сме ние ще дойдат другите и ще видите какво ще стане. Радев е с най-висок рейтинг, да отива да прави партия или на изборите хората пак ще идат за гъби и ромовете ще решават. Всичко е в ръцете на Радев сега, да спира и той да плюе и да действа.
5
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който не желае да ползва НСО да си вади пачките и да си наеме охрана българите не сме длъжни да издържаме две НСО-та понеже Борисов пие и после спи непробудно, но и кани гости в покоите си.
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самия факт,че управляващите се страхуват от НСО,означава,че е по-добре да сложат хора на които имат повече доверие.А за убитата брокерка от човек на НСО,която е нямала никаква вина за случилото се,няма да говоря.
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президентът също каза, че Борисов носи лична отговорност за това кой е канил в резидензията си.
2
3
 
19
 
! Отговори
- преди 3 години
Без да съм генерал го зная!Женичка!!!
1
15
 
6
 
! Отговори
Неутрален преди 3 години
Русофилите как са?Имали напрежение пред компа?